Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce poznac opinie

moje piersi do oceny zdjcia

Polecane posty

Gość Maryjetta.
Odczepcie sie od autorki. Ma fajne cycki. Z checia bym possala

Gość chce poznac opinie
jestes ode mnie 15 lat starsza a zachowujesz sie jak pietnastolatka wsyztsko z toba w porzadku tu juz nawet nie chodzi o te cycki tylko o twoj leb 36 letnia babka a tak sie kloci o jedrnosc piersi :O zalosne narazie 🖐️

Gość lilijilji
taaaaaaaaaaaaa - ma 36lat i siedzi na forum. musza byc piekne te twoje jedrne piersi, ze nie masz co z soba zrobic i przyszlas tutaj sobie ulzyc.

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
21 lat i takie wstretne wymiona :-O :-O :-o ZAL MI CIEBIE :-O

Gość do taaaaaaaa
zluzuj babo poślady bo się zesrasz :-P i wykurviaj kozim truchtem masować swoje rzekomo JĘDRNE tzytze :classic_cool:

Gość werewwqerw3r
fajne bimbałki, a Ty gdzie mieszkasz ? nie słuchaj innym cycki są ok

Gość dla mnie tragedia
naprawde jestem zdruzgotana wymaganiami tych ludzi ktorzy mowia, ze to ladne piersi ;o wole nie wiedziec jak wygladaja Wasze ciala :o ladne to moze ona sa w staniku i to push upie, :o nawet nie jestem w stanie przez ta obwislosc okreslic jaki to moze byc rozmiar :o z przodu pewnie wygladaja na A a jak pozbiera te faldy do stanika to pewnie miseczki C braknie, i ta ciemniejsza obramowka wokol brodawki ? WTF ? wygladaja te brodawki jak po jakims przeszczepie, kobieto ogarnij sie! pokaz mezowi cycki niech oceni czy ladne. Bo nie wierze, ze to jest dziewczyma mniej niz po 30stce! :)

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaa
ja mam takie jedrne dzidy ze zadna takich nie ma, sama uzbieralam na nie 10 tysiecy mnie kosztowalay ale juz sa moje cydowne silikony

Gość wert;/()=?
ulzyc sobie przyszla autorka z cycami jak maciora,to musi byc locha skoro w tak mlodym wieku na forum siedzi :D jakie zwiedlaki taki ryj

Gość dla mnie tragedia
O KURWAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! ja mam 20, i nie widzialm takich piersi nawet u wlasnej mamy. taka mloda a juz pewnie skreslona u wiekszosci facetow za cycki :o chociaz watpie czy komus je pokazala, bo ja bym sie kochala w biustonoszu..., wole nie wiedziec w jakims tanie sa twoje posladki i zeby skoro masz 21 lat i takas zaniedbana :/

tak tak podszywajcie sie.:D "dla mnie tragedia" nic dodac nic ujac.🖐️

Gość poziomka pozioma
dla mnie tragedia-> gdzie ona ma ten brzuszek? :D hahahaha

Gość grodzkiee
masz bardzo ladne piersiatka a tych zazdrosnych kurwiszczy nie sluchaj bo maja zwisy do pepka

Gość sddfdfdfdf
Nie ładne bo wiszą. No i brzydkie suty

Gość tępakiii
oblej je zimną wodą i wtedy zrób zjęcie, wszyscy oszaleją :)

Gość grodzkiee
"taka mloda a juz pewnie skreslona u wiekszosci facetow za cycki " OMG LEZE I KWICZE :D:D:D 9 facetow na 10 chcialo by takie cycki mietosic a ten jeden co zostal to gej. ale jad sie sączy u ropuch ja pierdykam:D niezla polewka :D

Gość dla mnie tragedia
Piersi sa wtedy obwisle, gdy mozesz wsadzic pod nie olowek i nie wypada :) tutak bym wsadzila nawet koj od miotly a i tak by sie trzymal, wiec nie pierdolcie ze nie obwisle :)

Gość dla mnie tragedia
autorko- nie pochlebiaj sobie z innych nickow, bo kaxdy pozna Twoj styl pisania :)

Gość grodzkiee
olowek to se wsadz w cipe bo zaden ptak tam nie bedzie chcial wejsc never hłe hłe

Gość tępakiii
kurwa przesadzacie, mam 23 lata, rozmiar 75B i ołówek bym utrzymała, nie kazda laska ma rozmiar A i sterczące diody.

Gość dla mnie tragedia
skoro jzu tak bardzo Ci zalezy na opinii, to daj jeszcze jedna fote, ale z przodu ;)

dla mnie tragedia :D give me 5 🖐️ :D a za 15 lat to dopiero wiszace kondonki beda :-O

Gość dla mnie tragedia
ale kija od miotly bys pewnie nie utrzymala :)

Fajne masz piersi. Jest za co złapać i pomiętolić. Podejrzewam, że żaden facet by nie pogardził. A tak btw. miłe kobiety z tego tematu każdy ma inne piersi i to, że twoja siostra/kuzynka/babcia po 5 dzieci ma je w kształcie skoczni narciarskiej, idealnie jędrne, z idealnymi brodawkami , nie oznacza, że dziewczyna ma się nabawić kompleksów.

Gość snowwwwww
ale wy jestescie wszyscy popierdolenie idzcie sie leczyc

Gość KATYYJA
ja mam 22 lata i niestety mam bardzo male nistety,ale mnie too na szcescie nie przeszadza :) moj narzeczony powtarza zawsze ze taki do rączki:)nawiązując do tematu koleżanka nie ma brzydkich piersi tylko troszke duże sutki ale piersi sa piekne

Gość tępakiii
nie no kija to bym chyba nawet nie zmieścila pod piersiami :))

Gość poziomka pozioma
dla mnie tragedia -> dziewczyno, weź idz się napij zminej wody z lodem, moze ochłoniesz :D i trochę uspokoisz hahahahahahahahahaha

Uczepiliście się tych cycków kobity.... Fajne są. Ja bym nie pogardził i inni faceci z pewnością również nie. Napisałem wyzej, że troszeczkę za duże sutki ale to ogółem nie ma nic do rzeczy. Jak na cycki to fajne i już.

Gość chce poznac opinie
dla mnie tragedia wiesz co wole takie jak mam niz takie plaskie A jak ty :)