Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce poznac opinie

moje piersi do oceny zdjcia

Polecane posty

Gość sddgfsdsgsd
duże sa piekne, kobiece a nie jakieś pieprzyki, w końcu normalny tzyc na kafe

Gość jK__opinia
dajcie spokoj dziewczyna ma sliczne piersi! mi sie bardzo podobaja i widac ze sa jedrne nie sluchaj ich, masz sliczne!! daj zdjecie od przodu to zobacza ze sa akurat idealne

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sa ohydne :-O jakbys wykarmila 5 bahorow. nie wstydzisz sie takich ohdynych cycow i jeszcze w internecie pokazywac? masz ohydne sutki :-O

Gość chce poznac opinie
kurcze moze rzeczywiscie mi obwisly troche ale ja tak lubie bez stanika chodzic

Gość chce poznac opinie
cos to dziwne ze mowicie ze sa oklapłe bo w dotyku sa twardziutkie:)

Gość chce poznac opinie
na dwor oczywiscie zawsze stanik zakladam ale po domku to zawsze bez chodze :O

Gość chce poznac opinie
jK_opinia dzięki :)

to nie wiesz co to sa twardziutkie piersi. nie do pomyslenia jak bedziesz w moim wieku i po dzieciach :-Odopiero bedziesz miala opony...:-O

Gość chce poznac opinie
wiem bo mam :D a stara baba pod czterdzieche nie ma napewno twardziutkich :P:D

Gość lalalalalalalalalalalalallalal
na pewno to silikony, widać gołym okiem :) piersi ładne i jędrne

Gość dobre dobre .
taaaaaaaaaaaaaaaa ----> stara prukwa pewnie zazdrosci autorce wieku i sie ciska az sie piana z pyska toczy hee

Gość jK__opinia
dajcie juz spokoj czepiacie sie a pewnie wy macie flaki i zazdroscicie. wg mnie jako faceta w wieku ktorym kobiety cialo jest strasznie bardzo interesujace:) uwazam ze takie piersi sa ladne i maja w sobie cos takiego ze ...:):) akurat wlasnie po glowie mi chodzi kobieta z taka karnacja i figura jak Ty wiec tym bardziej na Ciebie mam wieksza ochtoe:)

tak chcialabys aby kazda miala sflaczale pod 40 ke :-) nie zapomnij ty tez kiedys bedziesz w tym wieku. ale jak tak ogladam takie foty to pozbawiam sie wszelkich kompleksow i nabywam coraz wiecej dumy. i tak moje piersi nie tylko sa tawrde ale i nie wisza!

Gość chce poznac opinie
jK_opinia a ile masz lat?

Daj zdjęcie z przodu. To co widać mogę ocenić tak powiedzmy 7/10 Trochę za duże sutki i jakby lekko obwisły. Generalnie jest dobrze.

Gość jK__opinia
29

Gość chcialas oceny to masz
piersi masz okropne, widac ze oklaply, sutki rozlane i paskudne. Myslalas, zebeda same pochlebne opinie a tu niespodzianka. Nie masz sie czym chwalic, w sumie takich plackow nie wystawilabym na widok publiczny. I zeby nie bylo, ze ci czegos zazdroszcze: sama piersi mam jedrne, dosc spore a mam 30 lat. Tylko ze ja nie wystawilabym swoich polnagich zdjec do czyjejkolwiek oceny. Szanuj sie troche :o

Gość jK__opinia
i twoje brodawki sa dla mnie bardzo interesujace... jesli amsz chwilke czasu pogadac zapraszam na 9506737 po co to maja wszyscy czytac, lepiej sami sobie popiszemy, a ja dokladnie przedstawie dlaczego mnie tak kreci twoje cialko.... :)

Gość chce poznac opinie
taaaaa no to fajnie to sie ciesz ze w tym wieku masz fajne piersi, ale mnie nie obchodza piersi starszych babek wiec idz sie pochwal komus innemu :D

Gość jK__opinia
apropo: wszystkie nagle maja wielki i jedrne i sa po 30stce... dziewczyny dosc juz tych zartow, macie kompleksy dlatego chcecie dowalic kolezacne... ona pokazala i rzeczywiscie ma duze i jedrne a takie faceci uwielbiaja a wy macie kompleksy i juz z tym nic innego nie zrobicie...

Gość pomocny orendż
tzytzki słuszne rozmiarowo, można miętosić :classic_cool:

Gość dobre dobre .
taaaaaaaaaaa -------> piersi piersiami ale po dwoch bachorach to musisz miec niezla rozklapioche juz :D:D wspolczujemy mezowi buahahha jak mnie wkur**** takie stare raszple co usiluja na sile byc sexowne zal :O

a myslisz ze twoje wstretne placki kogos interesuja? jestes smieszna uwazajac ze kobieta 36-letnia to starsza babka. puknij sie w leb lepiej :-O pare zbokoli poprawi ci kompelemnty ale twoim cyckom daleko od idealu. so oklaple placki z ogromnymi brodawkami :-O

Gość amnestiiiiii
masz fajne cycki, ale tutaj nikt ci tego nie powie. tu ci powiedza, ze obwisle, brzydkie itp. pewnie 90% siedzacych tu chcialoby miec takie (kobiety zamiast swoich, a faceci u swoich kobiet). ale nikt Ci tego nie napisze, bo tu lecza swoje kompleksy. cycki masz fajne.

nie mam dzieci.

Gość jK__opinia
zapraszam:) gg9506737 juz dzis mnie nei bedzie ale jutro mozemy sobie pogadac:) milego dnia

jak widze takie wstretne cycki u takiej mlodej dziewczyny to czuje sie jak Boginia :-) przykro mi :-) az sie musialam otzrasnac bo mnie wzielo na wymioty :-O