Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagoda123232

POMOCY!!! :(

Polecane posty

Gość jagoda123232

Witam piszę do Was dziewczyny ponieważ nie mam już siły na stan moich włosów, więc może w skrócie opiszę jak to jest z moimi włosami : Od paru lat prostowałam włosy dzień w dzien i z tego względu były bardzo zniszczone, ale stwierdziłam, że koniec i poszłam do fryzjera ściąć i od tej pory ani nie suszę włosów ani ich nie prostuję, zakupiłam dobry szampon i odżywkę, używam waxa i olejku rycynowego i problem polega na tym że jak te włosy same wyschną to jest takie wielkie siano że aż mi wstyd wyjść tak na ulicę i nie wiem co mam zrobić w tej sytuacji? co może być nie tak? czy są jakieś szanse że to minie? proszę o pomoc:(

Gość jagoda123232
up

Gość Donata00
zmień odżywkę

Gość jagoda123232
Co do odżywki, już nawet nie mam jakiej kupić, sprawdzałam , szukałam nawet myślałam że nie potrzebuje odżywki ale to nic nie daje, nadal siano

Gość maćkowy potwór
bo normalne, niczym nie potraktowane suche włosy wygladają jak siano;)

Gość jagoda123232
używam i nic.

Gość maćkowy potwór
Dziewczyna z Kafetełe- lubił, bo niestety nowe skecze mają do bani

raz na tydzien domowa maseczka w oliwy cytryny znaczy soku i jajka i powinno pomoc tylko z tym jest troche babrania

pociesze Cie , rowniez mam ten problem. Prostuję już dobre 5 lat. + farbowanie. ostatnio mialam nawet dekoloryzacje... Ale jestem na tyle zdesperowana ze nie potrafie ich nie wyprostowac. wtedy wygladaja ladnie, po umyciu i wysuszeniu istna masakra, dlatego prostuje je nadal. oczywiscie stosuje odzywki ochronne, jedwab... ciezko jest nagle odstawić prostownicę. Moze zacznij je spinać? jakis koczek :))? jak nie wyprostuję to jedynym wyjsciem jest spiecie ich jak najwyzej, za pomocą wsowek. calkiem calkiem to wyglada ;) ale grzywka oczywiscie wyprostowana ;P a moglabys napisac, w jaki sposob stosujesz olejek ???

Gość jagoda123232
Olejku używam albo na noc , rozprowadzam na całej długości ale to rzadko bo częściej stosuje go w dzień z jajkiem , zawijam w ręcznik i chodze jakieś 40 minut po czym myje i myje i tak jakoś ciężko mi się go zmywa z włosów :/ co do koczka teraz jestem właśnie po ścięciu włosów do tego są pocieniowane i takie krótkie ciężko mi zebrać w koka :(