Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaaalineczka 22

mam sponsorow i zyje pelnia zycia

Polecane posty

Gość maaaalineczka 22

w skrocie, zawse grzeczna, niesmiala, kolko teatralne, olimpiada z geografii, czerwone paski, wzorowe zachowanie w wieku 17 lat rozwod rodzicow, rok pozniej smierc Taty w wypadku motocyklowym, potem mama duzo pracowala, ja poszlam na studia do innego maista, bylo ciezko, musialam sama sie utrzymywac, najpierw pracowalam w punkcie ksero ale mialama daleko od stancji i placili 7.5 zlotych za godzine potem sie przelamalam, znalazlam sobie sponsorwa, placil mi 2tys miesiecznie, ale po pol roku zrobil sie zaborczy, mnowil, ze kocha, zmienilam telefon, zerwalam z nim kmontakt od tego czasu dzieki czatowi i anonsom w necie mam 3 stalych sponsorow i czasem zaliczam przygodne znajomosci, nocka w hotelu 700 zlotych, ogolnie zyje mi sie suiper, mam na najlepsze ciuchy, stac mnie na wakacje b. dlugie za granica i spie w hotrlu a nie w hostelach w pokojach wieloosobowych jak koledzy i kolezanki ze studiow mam samochodzik A Klasa 4 letni, jestem b. zadbana, mam super dfuzo seksu, mam otoczke zakazanego, (spoleczne potepienie), czuje sie pozadana, doceniana, wielbiona, jestem regularni zaspakajana, a nie musze sie bawic uczuciami i nikt mnie nie zrani pisze to tylko, zeby powiedziec, ze sponsoring jest czasem dobra droga zyciowa, pa, Marta

Gość odpisz mu tak hhuhu
cieszy mnie twoje szczęście p.s. kup sobie słownik ortograficzny bo zaniechałaś edukację przez to dawanie dupy 🖐️

pożądana i doceniana? wielbiona? wystarczy Ci pokazać kasę a lecisz z wywieszonym jęzorem (i nie tylko) :P nie masz pojęcia co to znaczy być wielbioną i pożądaną :)

Gość hupeasa
a jak znalazłaś sponosora?

Gość xfrancuz1
a na imie ci. . . i kazdy ma gdzies takie kobiety.

Gość niedobrze_mi
Super, też lubię fajne ciuchy:)

Gość xfrancuz1
kurestwo sie legnie na tej kafeterji.

Gość hupeasa
Każdy zyje jak chce,

Gość xfrancuz1
kurestwo sie legnie na tej kafeterji.

Gość a ja mam też fajne
życie. Mam fajną pracę, fajne zarobki (mimo, że nie obroniłem się do dziś), mam samochód 3-LETNI, a nie 4, służbowy nic mnie nuie kosztuje, mam narzeczoną, biorę w tym roku ślub, kupiłem mieszkanie. Narzeczona jest bardzo otwarta do seksu, lubi wszystko i uwielbia eksperymentować. MAM do wszystko + najważniejsze to UCZUCIA, KOCHAM I JESTEM KOCHANY. MAM POCZUCIE BEZPIECZEŃSTWA I JESTEM SZCZĘŚLIWY. NIE ZAZDROSZCZĘ CI NAWET CIUTEŃKĘ. Twoje życie, Twoja sprawa. :-)

mam otoczke zakazanego, (spoleczne potepienie) Tak, tak... :) A teraz sprawdź, czy wszystkie podręczniki już do gimnazjum kupione. I czy mama nie zaprasza na podwieczorek.

Gość joaśka23
Jasne, dobra droga życiowa... a któregoś pięknego dnia obudzisz się z ręką w nocniku bo okaże się, że jesteś w ciąży a nie wiesz z kim (to to jeszcze pozytywna opcja porównując z następną), albo okaże się, że masz jakiegoś syfa albo AIDS... Twój samochodzik, kasa nic Ci nie pomogą...

Gość gwoli wyjasnienia...
mam otoczke zakazanego, to mnie zaintrygowalo, mozesz rozwinac? no przeciez mowie, ze zs jest najlepszy, haha bravo!! zyj dlugo i szczesliwie!

Gość KATYYJA
super ze jestes szczesliwa, ludzie spójrzcie obiektywne na sytuację tej dzewczyny, czy gdyby poprosila kazdegoz waz na ulicy o "dziesiątkę" dali byscie jej? watpie kazdy myslal by " wypierdalaj do roboty" wiec teraz jak jest szczesliwa i ma to kazdy chcial by jej doradzac, zeby to zostawila;/ ludzie zazdroszcza szczescia innym ze oni maja cos a ty nie, owszem maja ale to wymaga wyrzeczeń. badz szczesliwa a reszta niech sie nie wpier.dala

Gość hupeasa
a ja mam też fajne-- narzeczona Cie zdradzi i zostaniesz sam;)

Gość macadamii
o co chodzi bo nie bardzo rozumiem....jestes odwazna ze taki topik dalas nie ma co..mi nawet trudno sie wypowiadac...na ten temat..wedlug mnie do dobrowolnie niszczysz sobie zycie..wiem jak bardzo doswiadczenia wczesniejsze rzutuja na przyszlosc.twoj staly partner bedzie mial wiele do zrobienia..moje pytanie jest takie jak dlugo jestes w stanie czekac na faceta..nie biorac byle czego?jak dlugo jestes w stanie czekac? nie biorac byle srodkow?jak dlugo jestes w stanie przetrwac kryzys? masz dopiero 22 lata i juz wszystko masz..nie stawiasz na rozwijanie w sobie cech ktore beda wazne w malzenstwie

Gość a ja mam też fajne
no dzięki, może zdradzi kiedyś, nigdy nie powiem nigdy, z drugiej strony, kto nie ryzykuje ten nic nie ma. Wychodząc z Twojego założenia nigdy bym się nie związał, a tak mam o co walczyć, jakiś sens w życiu , PIENIĄDZE NIGDY SAME W SOBIE NIE BYŁY DLA MNIE SENSEM ŻYCIA.

Gość skadi
maaaalineczka 22 rzucila temat i poszla, a koty sie tu kloca o osci rybne - typowa prowokacja

Gość a ja mam też fajne
na wszystkie strony :-)

Gość macadamii
. uwazaj zeby nie wyrabiac sobie zlych nawykow..bo kolejne doswiadczenia sa zapisem na kliszy naszego zycia..ciezko je wykreslic..w postaci przyzwyczajen..lekow..reakcji..co moze utrudniac ci dalsze zycie....widocznie mialas za dobrze i nieszanujesz swojego zycia....zbieraj kase na terapie...bo jakkiedys bedziesz miala klopoty malzenskie to wysokiej klasy specjalisci beda potrzebni

bo kolejne doswiadczenia sa zapisem na kliszy naszego zycia moze przejdz sie i wywolaj swoj negatyw bo chyba calkowicie zmatowial

Gość MaaałaMi
Kurde, dziewczyno. Przy małym wysiłku masz tak wiele. Dobry sposób na szybkie dorobienie sie. A do wszystkich zazdrosników- nie krytykujcie dziewczyny skoro robi to co kocha. Skoro są tacy faceci, którzy sie godza na takie układy to czemu, kurde, nie? ;) Sama jednak bym sie nie zdecydowała na takie coś, próbowałam,ale facet okazał sie palantem. Jestem teraz w związku, nie mamy zupełnie nic,ale jesteśmy szczesliwi. Wiem,ze z miłości sie nie wyzyje,ale damy radę. ;)

Gość a ten sponsor to kierowca
autobusu.Gimnazjum pisze tak denne prowokacje , i myślą ,że ludzie pianę bić będą.Prowokacja na poziomie kanału la manche

ludzie zazdroszcza szczescia innym ze oni maja cos a ty nie, owszem maja ale to wymaga wyrzeczeń. No i po raz kolejny na kafe olśnienia doznałam! Że też kilka lat temu nie wpadłam na taką drogę kariery. Trochę wyrzeczeń - a proszę, jakie szczęście mogło mnie spotkać ;)