Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaaalineczka 22

mam sponsorow i zyje pelnia zycia

Polecane posty

Gość a ja mam też fajne
no, nie jest to autobus :-)

Gość hupeasa
ONA MA PRAWO ŻYC JAK CHCE.

Prowokacja na poziomie kanału la manche Ale za to, jakie piękne "kwiatki" w odpowiedzi! Co to było? Klisza życia? Muszę sobie zanotować. Wykorzystam, gdy mnie złe dopadnie. Ostatnio coraz trudniej o autentyki w tym stylu. ;)

Gość a ja mam też fajne
tramwaj też nie. :-) :-P taki osobowy, 5-osobowy dokładnie. Pewnie, że ma prawo żyć jak chce, też tak uważam, jej sprawa. Nie ma się jednak czym chwalić na forum, nie takim życiem. To moje osobiste zdanie, ja bym się nie chwalił.

Gość maaaalineczka 22
pisze szybko jie zwracam uwagi na to czy nie zrobilam literowki, nie swaidczy to w zadnym stopniu o moim wyksztalceniu czy inteligencji co do sponsorow, na czacie sa tacy glownie na jeden raz i duzo zartowniosiow, powazniejsi sa na eamore i sponsoraszukam choc tam tez zdarzaja sie zartownisie albo wyludzacze albo ogloszenia-nieprawdziwe na sponsoraszukam albo eamore mozna dac wlasne ogloszenie, nier wstawiac fotek (duzo fotek to wziete z netu, ogloszenia-sciemy, a faceci, ktorzy napalaja sie na super laske jak modelke to sciemniacze-onanisci) mozesz dac wlasne ogloszenie, opisac sie, nie zalaczac fotki, jak ktos naprawde bedzie chetny, to sie odezwie mimo to, i potem po stylu pisania poznasz czy ma powazne zamiary czy nie, no i najlepiej nie wysylac nikomu nigdy przenigdy fotek z twarza

Gość a ten sponsor to kierowca
bibo tam jest tunel- channel tunel :) No ale jak sie tylko czyta cienie i blaski laski to......

moze nazywaj rzeczy po imieniu, jestes zwykla prostytutka i sie tym chwalisz... hmm... czy ja wiem czy to taki powod do dumy ?? :-O

Gość a ja mam też fajne
bez kratki :-), z dużym bagażnikiem, bez napisów na karoseri, nie widać, że służbowy.

Gość Wreketor
Dla mnie to nie jest życie, a oczekiwanie na śmierć, tyle, że w luksusie. Ale każdy ma rozum i wolną wole. Pozdro.

Gość a ja mam też fajne
auta????? jak auta to standardowy. :-)

Gość a ja mam też fajne
heheheheheh, no fakt, ale bałem się, że to podchwytliwe. :-P

No ale jak sie tylko czyta cienie i blaski laski To nie czytaj. ;) Pochwalisz się jeszcze czymś? Par exemple les donnees techniques de la Manche? ;)

bibo tam jest tunel- channel tunel Chcesz mi jeszcze jakieś oczywistości objaśniać? ;) Cofnij się kilka postów i sprawdź, czy ironię umiesz wyłapywać. Kwiatek z "kliszą życia" ma niewiele wspólnego z "mankietem". Ja to wiem, a ty?

Gość maaaalineczka 22
czekam na wyniki badan na hiv

no i tym czekaniem na wyniki zepsułaś rozwojowe prowo. A była szansa na kolejne wyznania szczęśliwych, uczciwych i monogamicznych. Szkoda. O jesten post za daleko.

"po stylu pisania poznasz czy ma powazne zamiary czy nie" :D :D :D :D :D "znalazlam sobie sponsorwa, placil mi 2tys miesiecznie" więc możemy do ciebie pisać per "tania kurwo" :D

Gość gość
tez tak zyje, tylko ja mam 8tys miesiecznie i 2 sponsorow, tez korzystam z tych stron co kolezanka ale za przygodna nocke w hotelu biore 1500... jak takie sie zdarzaja to czasami mam 14tys miesiecznie :) POLECAM stac mnie doslownie na wszystko, sypiam z facetami ktorzy pociagaja mnie fizycznie, nie mam poczucia odrealnienia... moje zycie jest super

Gość gość
Ja zakończyłam juz " karierę " utrzymanki. Byłam nią od 19-do 25 lat , pieniążki dalej sa na " tajnym " koncie . Wyszłam za maz za faceta , który miał byc sponsorem ale sie rozmyśliłam i wyszłam za niego:D W czasie mojej kariery miałam tylko 4 panów i nigdy dwóch w tym samym czasie . Myśle ze niektóre miały wiecej facetów i musiały jeszcze płacić za siebie nie mówiąc juz o wyjazdach zagranicznych . Teraz możecie mnie opluwać :D Jest to dobra praca ale ograniczona czasowo po 25 roku życia zauważyłam tendencje spadkowa stad ten slub :p

Gość maaaalineczka 22
ostatnio jadłam stolec księcia arabskiego sponsoring jest super