Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Walczaca o prawde w zyciu

Skonczylam 3 kierunki i ciagle jestem bezrobotna...Nawet nie szukam pracy.Oferty

Polecane posty

Gość Walczaca o prawde w zyciu

beznadziejne :-O 2tys na reke mnie nie interesuja. Skonczyalm kulturoztawsto, socjologie i politologie.Mieszkam z rodzicami i nie mam juz sil. 29 lat i zero doswiadczenia. Zenada w tym kraju...

hahaha a ja nie mam matury, a mam rente plus dorabiam sobie, mam oszczednosci i jest git :D

Gość moim zdaniem****
złe wybrałaś kierunki...... Trzeba było iść na takie na przykad.......inżynierstwo.... Ofert w ciul i nie za byle jakie pieniądze Moze idź na jakieś podyplomowe? Tylko kierunek ścisły!!!!!!!!!!!!

Gość ja chetnie kupie ale skad
hahahahahhaa umarłam hahahaha inżynierstwo hahahahahahahahaha :D :D :D :D :D :D

Gość nauka_to_potegi_klucz
kulturoznawstwo, socjologia, politologia, niezłe trio....i Ty się dziwisz, że pracy nie masz?. Tu nie chodzi o ilość, nawet gdybyś miała jeszcze ormianistykę, europeistykę i muzykologię, prawdopodobnie też nie miałabyś pracy, domyślasz się dlaczego?.

Gość totami
faktycznie 2 tyś. to można zarobić jak się ma pracę po znajomości w urzędzie a nie w normalnej pracy bo wszyscy prywaciarze ludzi wyzyskują

tak to jest jak sie studiuje, zapewne dziennie i to lipne kierunki nasmiewajac sie przy okazji ze studentow zaocznych ktorzy tyraja w tygodniu i zdobywaja doswiadczenie. Przyklad: Moja kolezanka skonczyla germanistyke dziennie, ma mgr. szuka jedynie prestizowych posad nie majac doswiadczenia w czymkolwiek i jeszcze mowi "trzeba sie przeciez cenic". Hmm.. powodzenia zycze w takim razie. Zastanow sie autorko czy nie przesadzasz zbytnio mowiac ze oferty sa beznadziejne. Ja zaczynalam w sklepie sportowym tyrajac po 12h dziennie i pracujac w weekendy a teraz pracuje w oddziale banku mimo ze nie jest to zwiazane z moim kierunkiem studiow, rozgladam sie za inna praca bo wiadomo ze chce sie w zyciu czegos dorobic ale SZUKAM a nie czekam na oklaski.. powodzenia