Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EjToPytanieNAPRAWDEserio

Pytanie naprawdę serio o szczotkę do toalety! Proszę odp!

Polecane posty

Witam, chciałam się Was zapytać co robicie ze swoją szczotką toaletową (tą którą się kibelek czyści), jak się mocno zabrudzi. Czyścicie ją jakoś? Kupujecie nową? Wiem, że to głupie pytanie, ale nie mieszkam w domu sama i właśnie przed chwilą chciałam owej szczotki użyć, a ona cała umazana gównem :/ i to naprawdę bardzo mocno, nie wiem czy to się da doczyścić i jak :/ nie wiem który z domowników to zrobił i nie wiem co z nią teraz? Wywalić i kupić nową, czy jak?

Odpowiedzcie! Proszę! Nie macie w domu takich szczotek? Ja naprawdę nie wiem co z nią teraz zrobić. Czyścić to? Ale jak? Czym? Brzydzę się jak cholera :/

Ja to polewam plynem do czyszczenia kibli i zostawiam na jakiś czas, a później pod strumien bieżącej wody

Gość nie doprowadzam do
takiego stanu. To problem wypłukać po spuszczeniu do czysta? Mieszkam sam więc mam łatwiej. Zrobiłbym dym i wywalił.

Gość chrupiaca cheerio
ja zawsze robie tak, ze po czyszczeni toalety spluje woda i w strumieniu splukiwanej wody trzymam te szczotke to pozwala ja utrzymac w miare czysta

Nikt nie odpowie? Ja naprawdę pytam poważnie :/

ja wkladamja do muszli i wlewam troche domestosa albo wlewam do kubelka w ktorym stoi szczotka . a jak widze ze juz to nie pomaga to wyrzucam i kupuje nowa

No tak, więc chyba pozostaje mi ją wywalić, kupić nową i poinstruować domowników, żeby tą kolejną bardziej szanowali :P

Gość chrupiaca cheerio
a kim jest ten brudas w twoim domu? masz podejrzenia? :D

Wiem, że to obleśne :D Aż mnie cofnęło jak to zobaczyłam :/ Ale kurde, dlaczego tylko ja się tym przejmuję a ktoś tą szczotkę obesrał i nawet się nie poczuwa, żeby choć ją spłukać :/

Nie wiem kto to, mieszkam z rodzicami i bratem. Ale kurde nie zostawię tak tego.

A do jakiego pojemnika wyrzucić taką szczotkę?

Gość wyrzuć koniecznie!
Kup nową szczotkę i powieś w toalecie instrukcję korzystania zarówno z samej toalety, jak i ze szczotki. Nie zapomnij w tej instrukcji przypomnieć o myciu rąk MYDŁEM I WODĄ.

Gość łaskooootka
jak się ubrudzi to od razu szoruję nią o kibelek w środku w czasie spłukiwania wody, i tak do skutku aż jest czysta raz na miesiąc po umyciu calego kibla, odkręceniu deski i wyszorowaniu jej pod prysznicem, zalewam deskę domestosem i zostawiam na 30min w brodziku natomiast szczotkę zalewam domestosem i zostawiam w kibelkku na 30min. kibelek też zalewam cały otqwieram okno i wychodzę, póxniej płuczę namiętnie i wietrzę min. godzinę jeszcze

łaskotka, dzięki za tak wyczerpującą radę :) Jutro z rana idę po nową szczotę i tak też będę robić, no ale reszcie domowników też o tym powiem, bo w końcu to nie ja tą szczotkę obsrałam :P

Gość łaskooootka
założę się że to faceci ja bym powiedziaął że szczotka ma być czysta do rana, jak nie to wyrzucam do śmietnika bo patrzeć na cudze gówno i wąchac nei zamierzam Nie jesteś z nikim blisko? np z mamą, moja np zawsze powiw mi rawdę, znajdź jeszcze jedną osobę któa tego nei zrobiłą a późneij oskarż pozostałą dwójkę, powiedzże GÓWNO :-D cię obchodzi kto to ale ma być wyszorowana

Gość łaskooootka
co będziesz kupowała nową -jakbyś poczuwała się do winy szczotka też kosztuje, 10zł na ulicy nie leży, za miesiąc znowu kupisz nową???? powiedz im tak i poczekaj do jutra

Heh, jak tak powiem to tylko będzie awantura, że się czepiam pierdołów. Też wydaje mi się, że to raczej ojciec albo brat, nie takie numery już odstawiali.

Gość bo szczotka jest do
czyszczenia kibla, od razu się ją płucze wodą z kibla, a nie tak że popchniesz gówno szczotką bo ci nie chce zejśc a potem szczotke do pojemnika bez wyczyszczenia pakujesz :O

przypomniałam sobie ze po ostaniej mocno zakrapianej imprezie czyściłąm sobie nią zeby, może dlatego taka brudna ?

Nie ja pakuję, wypraszam sobie!

Gość wiekszość facetów to brudasy
U mnie jest to samo aż mnie cofa, zdarza sie że nie spuszczą wody po gównie, albo obesrają kibel. Nie mówiąc juz o zasyfionej wannie.

no ja tez zawsze jak myje kibelek,to zostawiam szczotke w sedesie,polewam ja domestosem,ale nie zdarzylo mi sie jeszcze,zeby byla az tak brudna. U mnie szczotka jest tak jakby schowana za sedesem,i nie widac jej az tak bardzo,wiec mam zawsze w zapasie szczotki - a kupuje takie najtansze w marketach,zwykle,biale,i kosztuja chyba az 4 zl,wiec kupuje np.5 i tak sobie leza w szafce. Bo z dtugiej strony chyba powinno sie ja czesto zmieniac.

Gość wiekszość facetów to brudasy
Powiedz im ze jak tego nie umyja to zamieszasz im ta szczotka w zupie. :)

Gość psiocha elki
sluchajcie jak wrzucicie sobie przed sraniem rozlozona husteczke higieniczna to zapewniam was osranej szczotki nie uswiadczycie przez dlugi czas bo kupa bedzie na husteczce

Gość Andyy
no polewe z tego mialem :D:D ale tak serio to wez tu goscia przyjmij i jakby tak ja zobaczyl... fiu fiu.. :P

Gość psiocha elki
chusteczka musi być z tektóry żeby sie nie przerwała pod ciezarem gówna

Gość łaskooootka
potwierdzam, poprzedniczka ma rację! jest to przydatne zwłaszcza kiedy robisz wielkie BUM, będąc w cudzej łazience /czasami nie da się uniknąć/ ale masz wojowniczą rodzinkę, u mnie ktoś kto nie obesrał na pewno by się pprzyłączył /ale bardziej parwdopodobne że ktoś by się przyznał, nie lubimy kłamać/

Gość milenaxyz
"ale tak serio to wez tu goscia przyjmij i jakby tak ja zobaczyl... fiu fiu." gość pewnie nie lepszą ma u siebie :D