Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhft56464654

Lublin - bezdomni chcieli mnie napaść?

Polecane posty

Gość fhft56464654

Dzisiaj na dworcu PKP w Lublinie o godzinie(9:20) grupa bezdomnych wsiadła razem ze mną do autobusu i ze mną jechali. Coś planowali - podejrzewam że chcieli na mnie napaść. W ostatniej chwili jak wysiadałem z autobusu na Lipowej to oni też wysiedli ale w ostatniej chwili z jakiegoś powodu zrezygnowali z napadu na mnie - jeden z nich jest mi znany bo kiedyś zaczepiał mnie przy plazie - mówił mi że nie wygląda na bezdomnego bo się dobrze ubiera no i rzeczywiście był dobrze ubrany. Dzisiaj to właśnie on z grupą jakichś obdartych ludzi coś przeciw mnie knuł - chodziło chyba o kapuchę.

Gość fhft56464654
Dzisiaj na dworcu PKP w Lublinie o godzinie(9:20) grupa bezdomnych wsiadła razem ze mną do autobusu i ze mną jechali. Coś planowali - podejrzewam że chcieli na mnie napaść. W ostatniej chwili jak wysiadałem z autobusu na Lipowej to oni też wysiedli i w ostatniej chwili z jakiegoś powodu zrezygnowali z napadu na mnie - jeden z nich jest mi znany bo kiedyś zaczepiał mnie przy plazie - mówił mi że nie wygląda na bezdomnego bo się dobrze ubiera no i rzeczywiście był dobrze ubrany. Dzisiaj to właśnie on z grupą jakichś obdartych ludzi coś przeciw mnie knuł - chodziło chyba o kapuchę.

Gość fhft56464654
w trakcie podróży wyobrażałem sobie, jak kilku bezdomnych penetruje mój odbyt i usta na przystanku położonym gdzieś na pustkowiu :)

Gość fhft56464654
"fhft56464654 w trakcie podróży wyobrażałem sobie, jak kilku bezdomnych penetruje mój odbyt i usta na przystanku położonym gdzieś na pustkowiu " tekst powyżej to podszyw.

Gość fhft56464654
w takiej sytuacji kulę się panicznie w narożniku przedpokoju po czym popiskując wrzaskliwie wycofuję się z mieszkania przy okazji filuternie merdając moim kosmatym ogonkiem i spryskując sąsiadów za pomocą gruczołów krokowych

Gość fhft56464654
"w takiej sytuacji kulę się panicznie w narożniku przedpokoju po czym popiskując wrzaskliwie wycofuję się z mieszkania przy okazji filuternie merdając moim kosmatym ogonkiem i spryskując sąsiadów za pomocą gruczołów krokowych" ten tekst to podszyw.

Gość fhft56464654
w dwuznacznej sytuacji, wyłączam komputer po czym kłade się na pościeli i udaje pawiana :)

Gość fhft56464654
"w dwuznacznej sytuacji, wyłączam komputer po czym kłade się na pościeli i udaje pawiana" - ten tekst to podszyw.

Gość fhft56464654
zwykle siadam nago przed kompem i z wielkim zapałem oglądam strony internetowe schronisk dla bezdomnych :)

Gość fhft56464654
"zwykle siadam nago przed kompem i z wielkim zapałem oglądam strony internetowe schronisk dla bezdomnych" - ten tekst to podszyw.

Gość fhft56464654
ostatni orgazm z bezdomnymi miałem w chwili gdy pasikonik usiadł mi na napletku, po czym odwrócił się do mnie i serdecznie się usmiechnął. Do dziś mam ciarki przechodzące po plecach

Gość fhft56464654
"ostatni orgazm z bezdomnymi miałem w chwili gdy pasikonik usiadł mi na napletku, po czym odwrócił się do mnie i serdecznie się usmiechnął. Do dziś mam ciarki przechodzące po plecach" - ten tekst to podszyw

Gość fhft56464654
gadam sam ze sobą :classic_cool:

Gość fhft56464654
"gadam sam ze sobą " - to niestety też podszyw!!!!

Gość fhft56464654
"gadam sam ze sobą " - to niestety też podszyw!!!! - to podszyw

Gość ghfgh45453452342342423
moje prawdziwe posty to te dwa pierwsze na górze - reszta to podszywy.

Gość ghfgh45453452342342423
każdego dnia w samo południe otwieram okno i z wielkim zapałem odgrywam hejnał mariacki wzbudzając niebywały zachwyt wsród przechodniów :classic_cool:

Gość ghfgh45453452343342423
pierdzę kałem :classic_cool:

prukam ryjem i żrę odbytem :)

prukam ryjem i żrę odbytem :)