Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzeleń

kto mnie wytłumaczy dlaczego jest tak wiele ładnych kobiet przed trzydziestką

Polecane posty

Gość grzeleń

które nie mają na przodzie uzębienia, co chwilę się potykam o takie kobiety i jak się uśmiechnie bezstrosko to tylko uciekać , nie wypada pytać, czy miała jakiś wypadek ale teraz stomatologia wykonała ogromne postępy, czyżby strach przed stomatologiem ?

Gość dcjoqeicjx
masz na mysli kobiety bez jedynek?:)

Gość grzeleń
dokładnie tak i bez trójek też :(

Gość grzeleń
Bez jedynek i bez dwójek. Jak to wygląda jak kobita zęba nie ma, uciekam od razu od takiej patologii :OWygląda to, jakby mąż ją prał czy coś, więc nie chcę mieć takimi do czynienia. Ja jakoś mam wszystkie zęby w dobrym stanie.

Gość dcjoqeicjx
ja mam 28 lat i nie mam 4,czy to zle? stracilam w dziecinstwie.....ale tak wszystkie ząbki piekne biale zadbane:)

Gość grzeleń
kurcze, faktycznie inaczej tego zjawiska sobie nie tlumaczę , albo miała wypadek na motorze i wjechała na drzewo albo trafiła na boksera , który ćwiczył na kobiecie lewy sierpowy ale jaka jest prawda ?

Gość a real bloke
stary, po pierwsze, to w polsce są same brzydkie świnie, któych dziewczynami/kobietami nie można nazwać. Po drugie, nie mają zębów, bo ich po prostu nie myją, a ta mniejsza elita myje, ale nie umie tego robić jak należy, tak właśnie wyglądają polki. Nie golą nóg, dupy, pach i niczego, śmierdzi od nich, są grube i nie dają dupy, zasrane katole. No i tylko rodzinki by zakładały i "zaciążyć" ( ;/ ) by chciały, OMG JAK JA WAS NIENAWIDZE I TEGO NARODU W KTORYM NA SZCZESCIE JUZ NIE MIESZKAM.

Gość dcjoqeicjx
prawda jest taka ze wiele kobiet nie dba o siebie i nie mam tu na mysli tylko zębow ale i higiene osobistą:(

Gość a real bloke
gdy u sąsiada trwa remont, zakradam się na palcach w przebraniu ninja na jego pietro i ukradkiem kradnę płyty pcv by po chwili czmychnąc do piwnicy i ukladac z nich miniaturowe domki i wieże

Gość grzeleń
masz rację, faktycznie są takie, które capią nie tylko rybą , są takie, które pod spódnicą mają ogromną szafkę na buty i ich zady odstają na metr ale do tego brak uśmiechu , ładne są ale nie mają raczej luster , być może podobają się sobie a na stacji benzynowej ORLEN ostatnio widziałem dwa pasztety szczerbate , młode kobiety ale żeby aż ważyć więcej niż tucznik, kto takie zatrudnia ?

Gość a real bloke
Ty jebana kurwo która sie pode mnie poszywa, ssij lamo jebana, obyś umarł z głodu w tej polandii, psi zwis obciagarka.

Gość grzeleń
Ja mam ładne zęby i jestem szczupły, dzięki temu pracuję przy drodze przebrany jako transwestyta:classic_cool:

Gość kdkfjo
dcjoqeicjx której 4ki nei masz?? ja nie mam górnej:( chcę w końcu coś w tym zrobić ale ciężko mi odłożyć tą kasę na ten cel :/

Gość grzeleń
w Warszawie stacja benzynowa ORLEN przy skrzyżowaniu ulic Łopuszańska i Krakowska , zatankowalem paliwo , powiem inaczej , pracownik tej stacji chyba ma jakieś problemy emocjonalne i wylewa paliwo na asfalt ale jak wszedlem do budy, gdzie pod znakiem Orlen pracują dwa szczerbate tuczniki to tylko rzuciłem 100 zł. i wyszedłem i nawet punktów nie chciałem nabić na kartę ale żenada , patologia pracuje w ORLEN :)

Gość ...........?
kdf coś tam chuj Cie robił bieda az piszcz u ciebie haha biedak jebany z polski

Gość a real bloke
Wybaczcie mój wulgarny język, ale tak mama woła mnie na obiad, jak za pierwszym razem nie przyjdę :classic_cool:

Gość ...........?
Nie przeszkadzać teraz, bo robię gałę staremu :classic_cool: w pocieszenie za to, że jest jebanym biedakiem z polski :D

Gość co innego mnie zastanawia
nieraz jest to nie zaniedbanie a wypadek. a jeden implant koszuje w granicach 5-6 tys, nie kazdego stac

Gość ...........?
miło, ze masz taką matke fagasie jebany. pewnie też cie pizga batem po jądrach, co polaku jebany śmieciu? nienawidze was.

Gość fdgfdgdfg
w jakiej wy sie patologii obracacie ze widzicie peln o brudnych kobiet? zenada

nieraz jest to nie zaniedbanie a wypadek. a jeden implant koszuje w granicach 5-6 tys, nie kazdego stac

Gość Implanty sa drogie
dosc

Gość hhjjh
ja dbam o zeby strasznie, myje po kazdym posilku a i tak mam je slabe nic na o nie poradz\e a na implanty nie stac mnie !!!! pomyslcie tym mozgowiem jesli go macie

Gość kto mnie wytłumaczy
zasady poprawnej gramatyki??? :D

Gość co za temat niemogeeeeeeee
jak mozna byc tak aroganckim i bezczelnym i o samym sobie mowic takie rzeczy

Gość 878979834
Ja kiedyś bez rok chodziłam bez dówjki z prostej przyczyny że nie było mnie stac, co dziwnego w tym? Myslisz że osoby ładne stac, a brzydkie nie?