Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę jechać do Egiptu

Pytanie do tych, którzy byli w Egipcie

Polecane posty

Czy jest możliwe, żebym podczas wycieczki natknęła się na jakieś paskudne egzotyczne pająki? Boję się ich bardziej niż Arabów :(

Gość jola lojalna
rasisstka jedna.. !to czego tam jedziesz?????jak cie zrucha jakis to zmienisz zdanie, hehheh pajaki sa na kazdym kroku i czeka cie zemsta faraona, wiesz co to?????????

Gość jola lojalna, lojalna jola
rasistka jedna, na kuta tam jedziesz?jak cie zrucha jakis to zdanie zmienisz... sa pajaki wszedzie i czeka cie zemsta faraona wiesz c to??

Gość szpindlerowy
Moja bratowa ma silną arachnofobię, wpada w histerię jak widzi nawet małego pajączka, a jeżdżą z bratem do Egiptu co roku albo i częściej więc chyba nie ma, bo jakby jakiegoś tam zobaczyła to jestem pewna żeby już więcej nie pojechali

Gość hahaha no nie zniese...
teraz wszystkie polki co popuszczały szpary arabom i innym ciapatym beda cie wyzywały od rasistki:D

dzięki za odpowiedzi, ale już tak mam że nie lubię ludzi o ciemnej karnacji i ciemnych oczach, nawet jeśli są to rdzenni Polacy i nic tym nie zrobię :o

Gość Egipcjanka Amira
pajakow wcale tam nie ma duzo natomiast powszechne sa mrowki i mozesz natknac sie na karalucha