Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zelek jeden

Pytanie do dziewczyn- żel samoopalający

Polecane posty

Gość zelek jeden

Czesc dziewczyny,mam do Was pytanie, Czy ktoras z Was uzywala żelu samopolającego Galenic? Dostałam taki w prezencie i prawde mowiac troche boje sie uzyc,w necie nie znalazlam zadnych opinii. Na pudelku napisane jest ze stosowac na twarz i dekolt, a potem umyc rece. Jak powinnam go nakladac,posmarowac jak kremem normalnie?Boje sie,ze zle go rozetre i beda smugi,choc niby pisze,ze ma ich nie byc:O Poradzcie cos, skoro juz dostalam to chcialbym uzyc,a troche sie boje:)

Gość jest napisane
jesli juz to: nie pisze, a jest napisane. Widocznie kiepski zel skoro zadnej opinii o nim w necie nie znalazlas.

Gość zelek jeden
ojej, jest napisane! Nie ma jak to nic madrego w temacie nie powiedziec,ale sie chociaz pomądrzyc:O

Gość zelek jeden
A co Ty uzywales ze tak Ci wypalilo mózg? :O

twoja bezradnośc mnie powala, zastosuj małą ilość na próbę i oceń efekty jak nie spełni twoich oczekiwań to zaprzestań stosowania..

Gość zelek jeden
dobra,dobra:O nara 🖐️

Gość zelek jeden
Ale masakra,ze co? Smugi pozostawia?

Gość zelek jeden
Dobrze, dziękuję za pozwolenie Sidious 🖐️

Gość zelek jeden
Nie no,nawet zabawny jesteś :D :O

córcia ty mnie nie denerwuj... kupił ci tatuś dzisiaj tą prostownicę prawda... a wiesz, że tatuś zapierdala ciężko

Gość zelek jeden
No wlasnie tatusiu, wiec siusiu paciorek i spac i wypoczywaj,a corcia jeszcze troche tu zabawi :P

córcia ty mnie będziesz pouczać to ja po to pracuję, abym nie mógł sobie na komputerze popisać? tatuś cię kocha ale ty tatusiowi nie ubliżaj

Gość umpa lumpa
rozsmaruj na nogach i zobacz, czy kolor ci sie podoba. Wtedy zastosuj na twarz. Smaruj jak kremem i staraj sie wsmarowac do konca. Potem staraj sie nie dotykac tych posmarowanych miejsc, rece dokladnie umyj. Nie smaruj na zluszczajaca sie skore, ani podrazniona, nie przed, ani po goleniu (na nogach).

Gość zelek jeden
Dzieki umpa lumpa, choc jedna sensowna wypowiedz:) Sprobuje na nogach, moze ' mi nóg nie urwie ani nie spopieli' , nie tatusiu? :P:P

córcia ja jestem człowiek prosty za komuny wszyscy pracowali, wy teraz macie te uniwersytety, internet to się uczta córcia;

Gość zelek jeden
No óczem siem, óczem- nie widac? :P

Gość umpa lumpa
dobrze sprawdzic na nadgarstku, czy nie jestes uczulona na srodek. Rownie dobrze nie musisz zastosowac na nogach, moze to byc gdziekolwiek, gdzie nie jest widoczne, ale nie na twarzy - na twarz tylko sprawdzone kosmetyki.

Gość ona11111
najlepszy jest w sprayu lirene!!!! polecam:) super naturalna opalenizna- ja juz njie zmienie go na inny:)

Gość zelek jeden
umpa, dzieki za rady, tak tez zrobie:) Oj tatus, gdzie my tam na Ibize, takie proste ludzie!A krowy kto nam wydoi? Oj tatus, tatus nic nie myslisz, dobrze ze corcia choc rozum ma!

Gość zelek jeden
ona, ja to w sumie takich specyfikow nie uzywam, ale ze dostalam w prezencie to chcialam wyprobowac no i dlatego dopytuje:) A ten galenic o ktorym pisze 60zł kosztuje,wiec moze to nie byle co, chociaz czasem cena o niczym nie swiadczy:)

córcia jakie krowy ja żem naszą mućkę sprzedał tydzień temu... został nam jeno kogut impotent....