Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zelek jeden

Pytanie do dziewczyn- żel samoopalający

Polecane posty

Gość zelek jeden
Oj nie tatus, kogut to byl wczoraj na obiad :) A zelu nie oddam,jak niegrzeczny bedziesz to Ci buzie posmaruje!:DStrzez sie tatus:P

my żeśmy zjedli nasz ostatni żywy inwentarz córcią... oj to my teraz z głodu pozdychamy córcia; ty ty nie groź tatusiowi dobrze... jak my się tu teraz utrzyammy w kraju tego matoła Tuska... córcia się umalujesz, ubierzesz, wypachnisz i staniesz przy drodze krajowej masz ty córcia ile lat, żeby cię prokurator nie ścigał...

Gość zelek jeden
nie no tatus ,toz ja do ciebie podobna,wiec brzydka jak noc bezgwiezdna listopadowa, zadne mnie tu makijaze nie pomoga:O Tak nie zarobimy, wymysl cos lepszego,bo ja przeciez bezradna, tak sam powiedziales tatus:P

jaka brzydka twoja maciora to ładna kobieta była, się w tatusiu musiała wdać smarkula jedna... córcia będziesz z tatusiem jagody zbierać a później będziemy sprzedawać przy drodze... córcia ile ty lat masz, że się tak z tatusia naigrywasz he?

Gość zelek jeden
Nie no tatuś, to Ty już tyle nie pij,skoro juz nawet nie wiesz ile Twa córcia ma lat:P A na ile wyglądam?:P Strzelaj :D

Gość zelek jeden
Nie tatuś, to może jakaś inna Twoja córcia ma tyle:) Ja starsza, w 1985 mnie żeś tatuś spłodził:D Ciekawe ,czy już wtedy żeś tatuś był na świecie,a może jeszcze i nie:P Zaraz się okaże,żeś Ty nie mój tatuś:(

aaa rozwaliła mnie córcia tatuś się wstydził teraz będzie to pewnie twoja siostra Marlenka w 1990r. się urodziła tatuś nie ma głowy do dat ja żem na pewno twój tatuś ty masz po tatusiu oczka i nosek

Gość zelek jeden
No tak ten nosek jak klamka od zakrystii:O Dzieci sie przez niego ze mnie w szkole nabijały:O Oj tatuś, to skoro Tyś na pewno mój tatuś, to ja lece na to siusiu,zmówie paciorek(za Ciebie też zdrowaśkę) i mogę spokojnie iść spać, bo ja przecie grzeczna córa a nie rozwydrzona:P Trzymaj się tatuś i odstaw browary:P :D

i tatus by musial 3 lata sie cofac by cie do sluzby powolac hahaha najlepsze na koniec