Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eternia

co za czasy?! ;(

Polecane posty

Gość eternia

czy niezbyt urodliwa dziewczyna ma szanse na miłość? czy w obecnych czasach liczy się tylko wygląd? czy w ogóle ktoś jeszcze zwraca uwagę na to co człowiek sobą reprezentuje i co to ma w głowie i sercu? czy liczy się tylko dobry wygląd?

Gość afqaggs
wiecej jest par, gdzie kobieta jest brzydka niz tych, gdzie facet jest brzydki, wiec szanse na zwiazek masz wieksze niz brzydal.

Gość afqaggs
po prostu wyjdz ze swojej piwnicy.

Gość eternia
afqaggs jeśli o to chodzi to nie siedzę zamknięta w domu, mam wielu wielu znajomych, często się spotykamy chodzimy na imprezy itd. nie jestem typem zamkniętej w domu szarej myszki, mimo że urodą nie grzeszę... mam wielu znajomych - chlopaków, niestety jestem dla nich tylko super koleżanką do wódki, rozmowy i pośmiania się...

No podobno każdy ma szanse na związek. :) Chociaż nie bez powodu wzięło się powiedzenie: "wyglądem przyciągnąć, charakterem zostawić". Ale wiadomo, że rzadko zdarzy się taka perełka, która ma jedno i drugie. 🖐️

Gość Girlanda
Pewnie, że tak. Te ładne są zarywane często, ale zwykle w wiadomym celu. Chodzi o sex, jakąś przygodę, romans. A to właśnie te brzydsze dziewczyny mają większą szansę na miłość.

A Ty autorko chciałabyś być z chłopakiem, który KOMPLETNIE Cię nie pociąga fizycznie, wręcz odrzuca, ale ma wspaniały charakter ? To oczywiste, że wygląd nie jest najważniejszy, ale osoba z którą chcemy być POWINNA nam się podobać choć trochę.

Gość eternia
staszek spod monopolowego dlaczego tak uważasz?? potrafisz to ocenić po kilku zdaniach?!

Gość 14241341251241
Oprócz wyglądu liczą się także pieniądze, ale tego to kobiety od facetów oczekują.

Gość eternia
nemezis* oczywiście, że nie. ale czy Ciebie w mężczyznach/kobietach pociąga tylko wygląd? bo mnie nie tylko. a gdzie intelekt, wiedza, poczucie humoru...

Gość eternia
staszek owszem uogólniam, ale do takich wniosków zmusza mnie dzisiejsza rzeczywistość

Gość taak gorna osemka
wyglad sie liczy, ale trzeba miec równiez to cos ;p

No właśnie :) Oczywiście, że nie pociąga mnie wyłącznie wygląd, bo są ważniejsze rzeczy. A Ty autorko twierdzisz, że jesteś nieurodziwa - na czym to konkretnie polega, bo myślę, że większość rzeczy bez pproblemu mogłabyś zamaskować odpowiednimi rzeczami/ubraniami/makijażem.

Gość OneTwo
Nikt nie chce Cię ruchać ?

Gość XY&Z
Jestem samotny, bo się po prostu nie podobam, nie wyglądam atrakcyjnie i wiem, że nawet gdybym miał świetny charakter, to i tak mógłbym liczyć ze strony kobiety co najwyżej na przyjaźń. Dobry wygląd jest ogromnie ważny.

Gość eternia
nemezis* oczywiście pomagam sobie 'wyglądać'. makijaż, ubiór. ale to chyba nic nie daje. nie czuję się atrakcyjna i nie czuję też zainteresowania ze strony płci przeciwnej. oczywiście jak pisałam wcześniej, nie mam większych problemów w nawiązywaniu kontaktów również z panami, ale czasem odnoszę wrażenie, że jestem dla nich tylko i wyłącznie KUMPLEM. a ja jestem kobietą do cholery...