Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZielonaWyspa

Oświadczył sie !!

Polecane posty

Gość niuuuuniiaaa
GRATULACJE! :)

Gość cnvcnbnvxxbmvn
I tak się rozwiedziecie

Gość cnvcnbnvxxbmvn
Zaręczyny to wstęp ;)

Gość no i co z tego 11
nie jesteś jedyna na tym świecie której ktoś się oświadczył :(

nam sie juz udalo akle nie czuje sie z tego powodu szczesciara Tak jak Ci napisalam-to tylko chwila moja naprawde byla wyjatkowa i piekna ale przed Toba cale zycie:) Zycze zebys byla taka szczesciara kazdego dnia

Gość ciekawa onnaaaaa
gratuluje !:) a powiedz jak z mama ,lepeiej juz???

Gość ciekawa onnaaaaa
kurcze;/ przepraszam moze nieodpowiedni topik na takie pytania ale czutalam Twoj ostatni temat i sie zmartwilam wiec pytam

Spoko nie ma problemu - przyzwyczaiłam sie ju do tej sytuacji ale nie bede ukrywac jest mi cholernie cięzko z nie ma chwili zebym o tym wszystkim nie myslała, zreszta po tym co ona mi pisze na codzien to nie da sie normalnie funkcjonowac;/

Gość ciekawa onnaaaaa
przepraszam, niepowinnam zaczynac takich smutnych tematow ,to Twoj dzien wiec powinnas sie cieszyc! :) gratulacje:* a nia sie niemartw ,musi miec cos z głową ,innego wyjscia nie widzę

"Zostałam ja. Z ciężarem które tyle czasu nosiłam w sercu. Z cięzarem którym byłas Ty. Może uznasz to ze wyjechałam za ucieczkę,żeby Cie nie ogladac kiedy bedziesz sie ogarniac z swoim i tak bez sensu zyciem. Nie mam ochoty wiecej na Ciebie patrzec. To chyba nie cięzko zrozumiec?? Tak jak Ci wczoraj napisałam w sms - mimo wszystko wiem ze staniesz kiedys na nogi i bedziesz żyć pełnia życia, ale juz nie obok mnie i nie ze mna. " to takie urywki z potoku jej tekstów w stosunku do mnie.. ja czuje ze tez juz dostaje na glowe od tego wszystkiego, ale byle do piatku.. teraz jej nie ma, jest na tygodniowym urlopie: "Wracam w sobote wieczorem raczej poźnym ale to nie powinno miec znaczenia bo mam nadzieje ze najpoźniej do południa w sobote juz Cie nie bedzie. Ani żadnej rzeczy po Tobie. Masz zniknac z mojego zycia, i na prawde nie interesuje mnie co sie z Toba stanie."

Gość ciekawa onnaaaaa
nie moge w to wszystko uwierzyc ,ze sa takie podle kobiety ,naprawde, szok ,trzymaj sie i jeszcze raz gratuluje ,przynajmniej masz kochana osobę przysobie:) dobranoc:*