Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajacategojedynegoooooooooo

randki o2 a nick voyager

Polecane posty

Dziewczyny uważajcie, na tego palanta, najpierw mi się narzucał i nakłaniał mnie na seks za pieniądze a potem nazwał mnie zdzirą i szmatą. A miałam się z nim spotkać... ten człowiek jest jakiś nienormalny :( pisze jaki on to biedny itd, jak jakaś dziewczyna tego nie "złapie" pokazuje swoje oblicze. Żenada.

Gość hjnblkjbnkjbkjb
ten chlopts ze zdjeciem w czapce? I z jakimis ludzmi na innym?

Gość AVP@
kurwa jak ja nie znosze takich jak ty. Za to jakby pewnie dto byl jakis kolo ze zdjeciami na ktorych bylby nieziemski przystojniak to sama bys nogi w pospiechu rozkladala i nie byloby ze "naklanial" bo to ty bys na niego pierwsza wskoczyla. Kobiety staja sie zerem, takie chujowe czasy

Gość a kto powiedzial....
"randki o2"....Szukasz satysfakcjonujacych kontaktow w miejscu, gdzie kazdy z uzytkownikow zaklada, ze poszukujaca osoba jest na tyle zdesperowana, skoro szuka w internecie, ze musi jej chodzic o szybki seks bez komplikacji. Normalne relacje, buduje sie z druga osoba poprzez bezposredni z nia kontakt. Jak szukasz na skroty, to nie mozesz miec pretensji, ze ktos odbiera to tak, ze nie masz czasu, lub nie chce ci sie tej ralacji budowac w normalnym zyciu, a wiec liczysz na szybki seks bez niepotrzebnego kombinowania.

po 40stce. Jasne, ale tutaj głupoty wypisujecie, ja nigdy bym nie rozłożyła nóg przed nie wiadomo jakim facetem. Fakt, założyłam, bo akurat się jakiś fajny trafi. Zdarzają się wyjątki moja przyjaciółka poznała faceta, który jest jej mężem, normalny fajny facet. Ja też dawno poznałam faceta, planowaliśmy wspólne życie, jednak niestety nie wypaliło bo zginął w wypadku :( a ja jakoś nie mam siły, na randki, boje się zaufać facetowi, wolę na początku porozmawiać jak kolega z koleżanką, pomału. Jak ktoś tego nie przeżył na własnej skórze to ciężko, mu się postawić w mojej sytuacji. Jednak żaden sex, i wieczory bez zobowiązań nie wchodzą w grę !!!

Gość niegłupia
Jeżeli chodzi o tego z Łodzi regatowca ,to nie zły gigant.A bajer to on ma już obcykany,jak odmowilam spotkanie to nazwał mnie starą rurą i powiedział ze wszystkie kobiety tutaj do same idiatki,desperatki.I ze tylko nadajemy sie do robienia l..... .A w profilu ma napisane ze szuka tej jedynej..A sam mówi ze on lubi tylko kobiety na jeden raz albo gura weekend..Bo on nie szuka tej jedynej..Debil..I już duzo kobiet tak zrobił,obiecuje miłość jak on pragnie kochać.A jak osiąga cel to zegnaj malutka..A obiecuje nauke na żaglowaniu,wiecie o jakie zaglowanie chodzi.A z portalu nie zejdzie do puki nie umówi sie z jakąś Kobietą,zawsze szuka nowej .A jak się mu odmówi to żebyście wiedziały jaki potrafi być arogancki.A sam ma 42 lata..CHAM i JESZCZE RAZ CHAM..idzie na ilość..

Gość połowa facetów
na randkach, szczególnie darmowych, tak robi. Tylko proponuje sex. Pogódź się z tym albo idź na jakieś wysoko płatne. Będzie mniej erotomanów amatorów

Gość niegłupia
To niech tacy erotomani na swoich profilach piszą naprawde co oczekują.A jeżeli kobieta nie chce się z takim umawiać ,to po co ubiża ,nie może znieść porazki...

Gość tacomuteżniewyszło
Dziewczyny to gnojek nad gnojkami mi znowu mówił że szuka tej co by mógł kochać,chciałby być szczesliwy itp.I jak sie dowiedziałam co to za typ to również mu odmówiłam,to tak samo zaczoł mnie wyzywać,napisał ze jest królem dyskotek i ma każda dziewczyne .A tak owszem królem to i on jest ale tylko na portalu i u kobiet naiwnych..No ale nie ma co się takiemu dziwić chyba staje sie impotentem...owszem sa też takie kobiety co im to nie przeszkadza,to niech im te bajery mówi.Tak zgadzam sie że połowa facetów jest taka ,ale też połowa jest normalnych i uczciwych...

Gość zdajecie sobie sprawę
że pseudonim podlega takiej samej ochronie prawnej jak osoba? znaczy pomawiając go po pseudonimie :P to on może wam sprawę wytoczyć :classic_cool:. Dostał już info o tym temacie

Gość ewelinkaa1
Tak samo jak ublizanie od starych rur idiotek itp.to jest napisane od nad.to prosze...tak samo mozna go pozwac czy nie???? a napewno tak...

Gość menzura
Pewnie, że nie powinien ubliżać, to kwestia wychowania. Jeśli gość nie ma kultury, to już tak będzie robił. Ale muszę się zgodzić, że na tych darmowych portalach spora część facetów liczy na łatwy podryw. A czemu nie piszą tego w swoich profilach? Bo jakby napisali, to przecież większość dziewczyn nie napisałaby do niego ani nie odpowiadała na jego wiadomości. A tak, jak napisze, że szuka tej jedynej, to już łapie plusa u większości kobiet (u mnie na pewno by złapał). Później powie kilka ładnych zdań, uśmiechnie się i już ma bliżej swojego celu. Ale z tego co słyszałam, to na tych darmowych randkach są także dziewczyny, które nie szukają za wiele więcej, tylko krótkiej przygody. Jasne, że nie ma co generalizować, bo z pewnością można znaleźć i normalnego faceta, jak i kobietę. Tylko trzeba uważniej szukać:) Ale na płatnych, jak chociażby mydwoje.pl, gdzie trzeba zapłacić, żeby korzystać z wszystkich opcji serwisu, już tak wiele dziwnych typów nie ma. Nie chce im się płacić, skoro mogą ten sam cel osiągnąć na darmowym portalu. A jak ktoś szuka poważniejszego kandydata, to chyba jednak powinien zapłacić, tak mi się wydaje...

Gość ona szalona bez ogona
Przepraszam.To jakie z was musza byc desperatki skoro juz z internetu wygrzebujecie jakies stare smiecie? Bo nie sadze,zeby normalny ,fajny facet wlasnie tam siedzial.Tylko jacys desperado! jestescie smieszne. Kurwa ruszcie te tluste dupska .Przestancie wpierdalac,zadbajcie o siebie i wio na miasto bawic sie.A nie szukac zakompleksionych pajaców przez internet.Zenujące