toshi00 0 Napisano Lipiec 14, 2011 Witam mam problem! We wtorek zakończyłam jedno opakowanie i w środę rozpoczęłam przerwę między opakowaniami, kolejną paczkę powinnam więc zacząć brać w środę następnego tygodnia o godzinie 20 tak jak zwykle biorę tab ale byłam na imprezie i zapomniałam zupełnie pierwszą tab z nowego opakowania wzięłam dopiero o 1 w nocy. Czy skuteczność tab będzie zachowana?POMOCY! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Lipiec 14, 2011 Przeczytaj ulotkę, tam jest wszystko napisane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nawet taniej Napisano Lipiec 14, 2011 Jak się spóźniłaś to może nie być zabezpieczenia. Lepiej dodatkowo gumki choć przez tydzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Lipiec 14, 2011 4 godziny spóźnienia to nic przecież, wszystko jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
toshi00 0 Napisano Lipiec 16, 2011 Dzwoniłam do gin i powiedziała, że nic mi nie grozi i że to tylko 4 godziny spóźnienia więc wszystko jest w porządku gdybym natomiast przekroczyła 12h to wtedy należałoby się zabezpieczyć dodatkowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach