Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ottreewwe

Dlaczego Mężczyźni mają dzieci i udają dobrych ojców?

Polecane posty

Gość Ottreewwe

-bo chcą spełnić marzenia swoich dziewczyn. -bo ich dziewczyny podstępem odstawiają pigułki po 29-ce -bo o tym by zostali ojcami marza ich matki -bo ich tesciowie się martwią o biologiczne spełnienie córek -bo napelniaja sie strachem -"jak będzie wyglądało moje zycie bez niej i dziecka" -tzn "o co się zaczepię" ? -wszyscy w rodzinach straszą takich ludzi wizją: "jak nie będziesz mial dziecka to upadniesz społecznie, i będziesz spał "z butelką pod mostem"" a kobiety straszy się: "zostaniesz prostytutką" to sa przyczyny. Jak ktos nie che miec dzieci to w koncu tak długo mu się wmawia że on tak naprawdę chce, tylko nie dojrzał. że on w koncu uznaje że chce.

Gość dj_wieśnik_z_gor
Troche masło maślane.... Pod naciskiem bachora robic ? No prosze Cie...... idąc twoim tokiem myślenia, to kawalerowie tez by nie mieli szansy bytu w twojej rodzinie, bo domniewam ze piszesz z autopsji ?

Gość jeśli myslovitz...
odpowiedź właściwa: żeby przekazać swe wspaniałe geny :D każdy supersamiec musi mieć chociaż ze dwoje, najlepiej chłopców

Gość gkmkhjk,j
jeśli myslovitz... odpowiedź właściwa: żeby przekazać swe wspaniałe geny ale te geny s/k/u/r/w/y/s/y/n/u sa kiepskie i tworza ludzi brzydkich o pereciętnej inteligencji w/s/i/u/rz/e j/e/b/n/i/ęty

Gość jeśli myslovitz...
Twa kultura słowa świadczy o Tobie :) ja tylko stwierdzam fakt, jest stare porzekadło o drzewie, budowie domu i płodzeniu syna ;) i mimo upływu lat w męskiej mentalności niewiele się zmieniło, w pewnym wieku facet chce przekazać geny i tyle (bez teorii spiskowych)

Gość gkmkhjk,j
moje geny są z/a/j/e/b/j/a/s/z/c/z/o/ w/y/k/u/r/w/i/ś/c/i/e genialnie w/y/j/e/b/a/n/e/ w kosmos, charakteryzuję się również ponadprzeciętną urodą rumcajsa, a moja długa broda świadczy o nieziemskiej inteligencji

Gość taka zwykła bez szału
moj maz po prostu chciał, sam z siebie, jeszcze zanim ja chcialam. lubi dzieci i zawsze marzył o trojce swoich. nikt go nie naciskal, nikt z rodziny nie popedzał.

Gość dj_wieśnik_z_gor
taka zwykła bez szału: Bo ty tak myslisz... prawda jest taka, ze jego teściowa najpierw go przetestowała, a poźniej powiedziała ze jak ci 3ki bachorów nie zrobi to ona mu ogoli.....wiec co...

jest stare porzekadło o drzewie, budowie domu i płodzeniu syna i mimo upływu lat w męskiej mentalności niewiele się zmieniło, w pewnym wieku facet chce przekazać geny i tyle (bez teorii spiskowych) ///////////////////// odnoszę wrażenie ze masz kilkoro dzieci, a prócz nich nic, -nędze i zasiłek. i usiłujesz usparwiedliwić ich posiadanie, ponadczasowym hasłem o domu i drzewie. Powiem ci jak jest ze mną. Nie chcę budować domu -chce postawić pałac, piękniejszy od tych jakie stawiali Radziwiłowie i Zamoyscy. I to gdzieś, w niedostępnym miejscu w Tatrach. Nie chcę sadzić drzewa - chcę zasadzić las, najrzadszych gatunkowo drzew, na obszarze kilkunastu kilometrów. Syn -nie chcę go.Nie czuję potrzeby. i mimo upływu lat w męskiej mentalności /////////////////// Ale nie myl mentalności swojego chłopa, który ci zrobił gromadkę brzydkich bachorków, z mentalnością innych mężczyzn. To ze twoi bracia ojciec i mąż sa ludźmi ze wsi, którzy nic prócz dzieci i nędzy posiadać nie mogą, to nie nasza wina. :) i mimo upływu lat w męskiej mentalności /////////////////// To mentalność ludzi kończacych edukację na Zasadniczej Szkole Zawodowej. zawsze znajda się ci urodzeni w biedzie i na biedę skazani, okaleczeni niska inteligencją, dla których jedynym sposobem na ubarwienie życia będą dzieci. Zauważ jak niewiele, max 1 lub wcale dzieci nie maja profesorowie medycyny. Natomiast najwięcej maja najgłupsi najmniej inteligentni : rolnicy i górnicy. im głupsi tym więcej dzieci :) Mężczyźni z twojej rodziny których tak gloryfikujesz winni zastanowić się czy warto budować dzieci ze swoich genów i okaleczać je brzydotą, niskim wzrostem, czy niska inteligencją. Potem jest w UK śmiech z głupich brzydkich i niskich polaczków. Którzy są efektem takiego właśnie myślenia. Kretynko. :)

aż się zalogowałam z wrażenia :D zero trafień w Twoich sądach ;) nie mam dzieci i raczej nigdy nie będę mieć ;) nie mam brata, nie pochodzę z rodziny wielodzietnej, nie mieszkam i nigdy nie mieszkałam na wsi, a do nędzy i bezrobocia też mi daleko po prostu dedukuję statystycznie też Cię pozdrawiam :D

jeśli myslovitz... ja tylko stwierdzam fakt, jest stare porzekadło o drzewie, budowie domu i płodzeniu syna i mimo upływu lat w męskiej mentalności //////////////////// szkoda że nie ma porzekadła ludowego, mówiącego o tym jak mężczyźni z wiekiem objętnieją na swoje żony, jak się nimi brzydzą i uważają za spasione utrapienie pozbawione kobiecości. jak po pojawieniu się dzieci mają ich dosyć, i odchodzą do młodszych zgrabnych pachnących, jędrnych laseczek, z którymi kompletnie nie mają zamiaru nigdy mieć dzieci, by nie marnować sobie życia. Jak tym nowym kobietom fundują wczasy za 5000 w Turcji, nie dajac przy tym ani grosza na swoje geny zainstalowane w swoich dzieciach. jak w pewnym wieku kompletnie nie nawiązuja kontaktów ze swoimi dziećmi uważajac je za wrzaskliwe głupie przedmioty, które nalezy porzucic razem z ich matkami. O tym zapomniałaś?

1. Nie chcę budować domu -chce postawić pałac, piękniejszy od tych jakie stawiali Radziwiłowie i Zamoyscy. I to gdzieś, w niedostępnym miejscu w Tatrach. 2. Nie chcę sadzić drzewa - chcę zasadzić las, najrzadszych gatunkowo drzew, na obszarze kilkunastu kilometrów. 3. Syn -nie chcę go.Nie czuję potrzeby. Chce by po dobiciu do 60-ki za kogoś więcej niz ojca uważali mnie, obcy faceci którzy mogliby być moimi synami. Chcę dla nich więcej znaczyć niz ich ojcowie. Bo zawsze synowie i ojcowie mają relacje chłodne, zimne i agresywne wręcz.

Doprawdy Egoist, też nam przykro z powodu twojej impotencji ////////////////////// Mi tez jest przykro z powodu twoich wyciętych piersi, podejrzenia raka szyjki macicy, i grubych wystających warg sromowych, :)

czepianie na śniadanie? :D źle wybrałeś, bo mnie ciężko wytrącić z równowagi :) Nie wiem czy zauważyłeś, że ja nie wartościuję w swoich wypowiedziach dzietności czy bezdzietności, po prostu uważam, że facetami (jak i kobietami) sterują instynkty. Amen. A zasadność wielodzietności np. w rodzinach patologicznych, zagadnienie udziału faceta w kosztach wychowania dziecka to odrębne tematy, których do tej pory nie poruszaliśmy (ale możemy).

Gość dj_wieśnik_z_gor
Egoist_*31 - udowodniłes ze twój nick nie wziął się z przypadku. Twoje myślenie jest bardzo powierzchowne i płytkie. Pomimo ze cie nie znam, wyczytać można z tych kilku zdań, jak wielkim jestes egoistą a zarazem materialistą, poza tym bardzo głupim, tak głupim, na pewno głupszym niż ci rolnicy i gurnicy, których poziom inteligencji świadomie zniżyłes do 0. Jakim prawem ? Doktorzy, profesorowie? - przeciez to mole, karaluchy, oderwani od rzeczywistości, bujający gdzies w obłokch ludzie, z którymi swobodnie nie porozmawiasz, bo ich własne ego nie pozwala im na to. Oni sa nieszczęśliwi, a ty się nimi zachwycasz? Poza tym wychodzi tez z Ciebie jakies zabobonstwo. Jak mozna opceniach kogos inteligencje po wykonywanym zawodzie, mało tego próbować przypisywac im ilość dzieci..... ...w UK śmiech z głupich, brzydkich polaków? Czyżbyś wyemigrował i jak każdej niezaradnej osobie, która wyleciała na wyspy i śpi w jakiś klitkach zarabiając tak naprawde w porównaniu do Anglików grosze wystaje i juz słoma z butów ? Heh, spójdz na slamsy w tych UK....

. Syn -nie chcę go.Nie czuję potrzeby. Chce by po dobiciu do 60-ki za kogoś więcej niz ojca uważali mnie, obcy faceci którzy mogliby być moimi synami. Chcę dla nich więcej znaczyć niz ich ojcowie. Bo zawsze synowie i ojcowie mają relacje chłodne, zimne i agresywne wręcz. zdajesz sobie sprawę ze takie myslenie moze zapędzic cie do pierdla za pedofilstwo na starosc?:classic_cool:

Gość jakajapieknajestemszok
egoist jaki tyki ty żałosny jesteś.. :O A w niedostępnym miejscu w Tatrach jest TPN i nie da rady bejbe...

po prostu uważam, że facetami (jak i kobietami) sterują instynkty. Amen. //////////////////////// Do cięzkiej cholery ja tez kieruję się instynktem, dlatego podoba mi sie ludzki "inkubator" o idelanych warunkach do hodowli genów przez 9 miesięcy, i karmienia efektu pourodzeniowego: http://www.oldsocks.co.uk/pictures/Stacy%20Sanches/Stacy%20Sanches_12.jpg tylko ciagnie mnie do warunków bilogicznych tej pani a nie do posiadania dzieci.

Gość dj_wieśnik_z_gor
aaa to mów, od razu, ze jestes tak brzydki i tak nieśmiały i tchórzliwy, ze po prostu w realu boisz sie wyrwać, ba tam sie bboisz, ty nawet pojęcia nie masz jak zagadać taką lale.... hehehe Prawa rączka ciągle sprawna ? Tu cie boli hehehehe

dj_wieśnik_z_gor Czyżbyś wyemigrował i jak każdej niezaradnej osobie, która wyleciała na wyspy i śpi w jakiś klitkach zarabiając tak naprawde w porównaniu do Anglików grosze wystaje i juz słoma z butów ? Heh, spójdz na slamsy w tych UK.... //////////// Mieszkam pipo w Polsce i nie wyjeżzdam z niej i nigdy na wyspy nie pojechałem w celach zarobkowych więc mnie nie porównuj do ludzi którzy tam wegetują.

tymi silikonami mogłaby ona nakarmić co najwyżej pinokia :classic_cool: tak kobieta wklejona w linku to materiał tylko na twój instynkt :D

dj_wieśnik_z_gor y nawet pojęcia nie masz jak zagadać taką lale.... hehehe ////////// ty nawet pojecia nie masz co znaczy być taka lalą bo nie dorastasz jej do pięt, brzydalko. Twoje córki tez pewnie nie lepsze od ciebie.

Epona tymi silikonami mogłaby ona nakarmić co najwyżej pinokia /////////////// Piersi byc moze sa zoperowane w Hollywood to podstawa jak wybielanie zebów. Ale twarzy i bioder zoperować się plastycznie nie da. Z nimi tzreba się urodzić. A ty Epona jak wypadsz przy tej gwieździe playboya? Pewnie tragicznie :)

no ale o co Ci chodzi :D przecież popęd seksualny (również Twój) jest po pierwsze i najważniejsze sposobem na prokreację, seks jest z rozmnażaniem nieodłącznie związany, a że współcześnie postrzegany jest jako cel sam w sobie, to już inna sprawa :)

zdajesz sobie sprawę ze takie myslenie moze zapędzic cie do pierdla za pedofilstwo na starosc? ////////// a zdajesz sobie sprawę z tego, ze jak nie wiesz jak masz komus dowalić, to lepiej się zamknij, i przestań pieprzyć głupoty.

jakie dowalanie?:) przeciez takich przypadków na pęczki. Stary 60letni kawaler i ma byc autorytetem dla młodych chłopców :O nie mając bladego pojecia o wychowaniu i problemach z tym zwiazanych :P i kto tu pieprzy bez ruszania doopą ???:classic_cool:

wiesz Egoist wychowaj tylko 1 chłopca w naszych czasach na pożadnego człowieka a nie narkkomana alkoholika, przemocowca, lenia, niebieskiego ptaka, egoistę a potem pierdol o budowaniu autorytetu :classic_cool:

wiesz Egoist wychowaj tylko 1 chłopca w naszych czasach na pożadnego człowieka egoist podjal sluszna decyzje i prosze go od niej nie odwodzic! :)