Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolejnydzienzycia

przyszlam wam sie pozalic...

Polecane posty

Czesc, jest rano a ja nie umiam spac. Moze teraz zasne troche. Przyszlam wam sie pozalic bo siedze sobie i placze. Nie mam juz sily. Mysle o moich siostrach wiecie i braciach. Siostry sie powiesily, bracia za chwile a ja musze sie pozbierac i myslec co dalej. Nie chce mi sie jechac na Zachod. Uwazam ich za RZYGI i GOWNA ORAZ SIKI. To jest dla mnie Zachod i koniec. Ci moi bracia moga jutro sie powiesic - nic mnie to nie obchodzi. Bo wiecie teraz bedzie - ze oni przeze mnie na plaze nie moga isc. Tam nasi to sami satanisci i niech ida na plaze - NUDYSTOW hahaha - i to sa problemy ludzi tam. Busiki maja znowu nasi przez nich, pracy nie. Wiecie - to siostry mnie olaly nie ja je. Nie rozumialam rodowodu, smiali sie ze mnie. Ale i tak bylo to bez sensu bo bo rodzice matki i matka to samobojcy i to jest wszystko wina mojej matki , ktora jest dla mnie SZCZOCHEM I KALEM LUDZKIM i tyle. To nie jest czlowiek. Ona jest tez podrzutem wiecie, ale no to miala te rodzine albo nie. I czemu ja nie ja jestem nazwana inaczej - tak bym mogla z imienia sie wydac jak moja matka, a tak? Mnie dopiero dzis jak WSZYSTKO rozumiem jest dobrze z moim imieniem, mam patronke. A tak? O czym ona myslala gdy nadawala mi imie. To jest najwazniejsza rzecz na swiecie. Cale moje zycie i wiecznosc nawet to moje imie. O czym ona myslala? Na szczescie JAKIS sens to imie ma, ale jaki? Ograniczony umyslowo jak ona. No i czemu Biblia nie rozumieja na Zachodzie. Z imienia tylko tyle. Bo mialabym takie jakie sie nalezalo ANNA i byloby wszystko w porzadku - rodzine w Anglii bym miala. A tak? I wiecie - ile ta moja matka sie nade mna naplakala co oni mi w tej Polsce zrobili ale list byl ze mam zostac w Anglii i koniec. Jak oni mnie nazwali? Co to bedzie dalej? Bo ja matki nie dalam teraz pretensje maja wszyscy a co ja bede żreć za rok , dwa. Ja po prostu nie mialam szans z tym imieniem zeby sie wydac. A moja matka tez nie jest do konca dzieckiem swoich rodzicow bo po co znalazla ksiazke i narobila jednej tragedii ludziom i tyle. A ta jej matka to wiedziala wiecie jak ja oddala, ze tam ktos sie chyba tak nazywal w ksiazce i tym pieprznela wiecie. I stad sie zrobila ona jako gwiazda i tyle. I no ja to rozumiem, ze ci bracia znowu mnie nie chca bo jestem taka pociorana, no ale co zostaja im samobojstwa, ja zrobilam wszystko, zeby wiedziec, ze sie zabija, wszystko zeby im bylo dobrze ze mna czy beze mnie. Ja sie nie powiesze przez nich ze moi rodzice nawet dupy nie ruszyc i sie z dziecmi wyniesc, mieszkania kupic. Ci tu w Polsce. Ja z tego powodu, ze to dwa gowna z dupy sa na stryczek nie pojde i tyle. Ja moglam byc w sierocincu w Anglii, byly pieniadze , dwa mieszkania - dalej mieszkanie dziadkow tez wiem czemu to na policji nie bylo - pomyslcie Walter i Bertha Shirley - dlatego nikt na policje nie poszedl. Matka tez. Tak ich ta ksiazka powciagalo. I wiecie pretensje, ze nikt nic nie zrobil. Jak oni zyli? A pieprzyc ich i wszyscy tacy byli. Bo czemu ten starszy brat mnie nie szanuje - bo nie jestem brytyjska sierotka. Taka prawda. Mam rodzine. Dlatego mnie nie szanuje. Bo mam opinie sie dowiem? Jaka? U kogo? U mordercow. Bo nie chca mi dac zwrotu podatku wiecie - sami mordercy i smieja sie dekle nie wiadomo z czego. Jak tak patrze na prace tego mlodszego wiecie - z imienia, z dziadkow nie mialam szansy zeby sie wydac, ja w ogole nie chcialam. Ja sama nie wiedzialam czego chcialam. A w tej pracy sami mordercy , on do glowy tam dostaje, polskie cizie , pizdy takie jakies - i wszystko to ma opinie a ja nie. Po stronie siostr tez jestem tyle ile bo tez mnie zajechaly wiecie -przez nie byla ta kolezanka z Czestochowy - bo PASUJE DO SKORPIONA - przez to mnie wziely. Bo czemu nie ta kolezanka tylko one - bo tak sobie myslala ta kompletna kretynka przez ktora nie mam pracy. Co z niej bylo dobrego? Miala siedziec w tym akademiku do konca i dalej do szkoly isc. Ona byla chora umyslowo, ta druga z dziecmi to alkoholiczka jest dla mnie - czego ona chce ode mnie, ile razy ona poronila, zaraz sie dowiem , ze 10 wiecie. I tak sobie placze wiecie i pisze ten e-mail. Ta druga kolezanka byla Ok ale ta z tej Czestochowy POWAL CHORY UMYSLOWO. Ja tez mi powie - po co polazlam za nia. No skad ja mialam wiedziec, ze ja PASUJE DO SKORPIONA. No wiecie co... mnie to uwlaczalo. Co ja bylam - tez skorpionem? Zwariowala? Miala mi to powiedziec i bym nia pierdynknela bo mieszkanie mi sie nalezy, a przez nia nie bo mnie nie chca. Bo z nia trzymam, widac ze ma ode mnie rodowody BO MUSI, bo co zrobi i sie z niej smieja , ale rodzine miala ze na smietniku skonczyla. A teraz nienawisc do mnie bo to ja tam mialam skonczyc, brata tego starszego nie chca, mlodszy moze byc bo go rozbiora do naga i zrobia mu zdjecia na plazy nudystow bo sie rozbieralam podobno - nie za Iwonke - za taka szmate. No to moze choc zwrot podatku dostane przez te kurew niedorobiona w leb wiecie. I zeby sie ten mlodszy nie rozbieral nigdzie z tymi Polkami bo go ten szef wyrzuci. Po czyjej ja mam byc stronie wiecie? Chyba ma troche oleju w glowie. Ten amazon tez sie msci na mnie za nie wiadomo co. Wszedzie pelno mordercow jedyna prawda o zyciu. A moja matka placze po co czytala te ksiazke. I wiecie kto jej ja dal? Oni. Ci rodzice chyba. Zeby se poczytala - to o niej. I tyle. A co to za ojca ona miala? Bo ojciec byl na pogrzebie to wiem. Jedyna osoba. Zeby sie nie okazalo kiedys ze to jakis SYN TOLSTOJA sluchajcie. On tam mial tyle dzieci - moze jakies wyjechalo, niekoniecznie bezposrednio, ale wnuk czy cos. Bo to tak pasuje, ze ta moja matka to jakas WNUCZKA TOLSTOJA jest wiecie. No to ja prawnuczka. I tak chyba jest bo zaraz bylam z Rosji i ten Tolstoj sie mnie tak trzyma jakby to ktos z rodziny byl mojej wiecie. I w sumie ja jestem taka Rosjanka. Bo co sie tej Rosji tak trzymam i moge. Nie wiadomo co tam sie stalo i tak dalej, ale ktos duzo wiedzial i tak dalej... takie rzeczy. I tyle wam napisze i ide sobie dalej plakac bo co robic. No ale jestem chyba jakas potomkinia Tolstoja bo takie schizy mialam w zyciu w te strone i w literature choc to bez sensu. Tym bardziej w Anglii powinnam byc, a oni mnie nie chca, najwyzej dzieci bo za stara, niewydana. Ale jakie ja mialam szanso na malzenstwo? I to imie - LO MATKO i nie chca mnie za imie. Bo nie pasuje. A jakie ja zycie mialam z tym imieniem. I jeszcze jakas rodzina, ktora wsyzstko sobie ogrywa kosciolem katolickim. A ja w sumie dziecko ksiedza katolickiego, ale takiego samego jak ta rodzina gdzie mnie oddal. I co sie im wiecie wielce dziwi. Taki sam jest i tyle. Szmaciarz. A czemu ta moja z nim pisala? Po co jej to byla? Bo ona nie umiala sobie tego diabla ograc wiecie. On mial tak straszna twarz, ze to jest cos strasznego i to za nia szlo i to bylo do ogrania i ona przez to nie chce tego zakonu, tych brygidek, nie chce ich widziec, znac bo mialy jej powiedziec jak to ograc. Ona mowila, ze to bylo straszne. I nie powiem wam do konca bo byscie sie smiali ale tak bylo. I dlaczego ja widzialam chmurke jak bylam malutka. To bylo dla mnie, zeby mi sie nie pokazywaly twarze diabelskie zaraz za chwile jak pojde sie reli uczyc. I tak musialo byc bo to bylo nie ograne wiecie i co? No dlatego to bylo moje i ja to mialam widziec i to byl koniec. Bo czemu ten moj brat jest taki glupi tu w Polsce i mnie nie znosi. Bo sie na to patrzal i ma wszystko z tego i jest lepszy ode mnie ale NIEUCZCIWIE - normalnie jest to zero i koniec. No to nie mam brata i tyle. ZADNEGO powiem bo ci na Zachodzie to tez nie bracia choc ten mlodszy to jeszcze, ale tez go nie chce i tyle. I tak go z tej pracy wyrzuca w koncu i ze nie zonaty to sie powiesi, a ten starszy tez niech robi co chce bo ja wiecie tez musze byc polityczna - co ja mam z Arabami sie ukladac? Bo co? Bo mi Niemiec do tylka wsadzil? Nie wsadzil i tyle. I kazdy paszport to kasa a ja myslalam Z TEJ OKOLICY ze historia, a Pan Bog sie ze mnie smieje - historia to jest tylko jedna mi powie. I czemu ja tak placze - bo tu tak klamia i po co ja pojechalam do tej Holandii znowu? Czy mi bije na leb? Taka mam opinie na Zachodzie. Nie - z tej okolicy ze wszystko zle i wszystko na odwrot mowia tutaj to W OGOLE tam pojechalam. PO CO JA TAM POJECHALAM? Do USA moglam bez sensu pojechac ale tam nie i tyle. To wszystko jest tu wina i koniec. No nie wiem wiecie - siedziec tam w tej Anglii teraz - zmiana imienia, nazwiska wszystko. Wiecie jak ja sie powinnam nazywac? ANIA SHIRLEY. Doslownie. Normalnie szok. Ale w tej calej historii pocieszajace jest to, ze ksiazke dal matce stary jej. - Patrz jakas ksiazka jest nawet o TOBIE powiedzial jej tylko sie inaczej nazywasz. Ale jak se dalej poczytasz to tam bedzie Berta i Walter i to sa rodzice twoi, a ty se musisz znaleźć ...Gilberta i to jest cale twoje zycie. I se narobic dzieci bo mysmy nie mieli. Ale nie wiedzieli, ze ksiazka jest...prawdziwa i tyle. No to mialo to pisac. Bo tam sa procesy i sie smieja ze nie moge o tym pisac bo WNUKI MAUD wiecie tam na tych wszystkich o prawa autorskie bo kasa. A wnuki Tolstoja co robia? I tyle wam napisze. No ale pieprzyc wszystko bo za stara juz jestem i tyle. Jedynie plakac sobie moge jak kazda Ruska. A wiecie - w Anglii lekarka i po matce sie dowiem. No nie wiadomo - Ania Shirley by jej nie dala. Bez sensu - jedynie nie lekarka by powiedziala. Ta prawdziwa. No a jakie szanse miala na medycyne bo TO SAMO. Widzicie idzie ten Tolstoj lekarz i koniec. Ja tez medycyna miala byc, najwyzej brak praktyki i wyjazd. I bym wygladala a tak? Bo mnie nikt nie szanuje bo biolog i ten starszy brat mnie nie chce. Po co mu ja. Woli lesby bo ...mile? ladne? A ja nie. No to trudno. Zostaje mu samobojstwo, a normalnie ide do prawnilka , zeby mi placil odszkodowanie za ratowanie zycia bo ja za niego siedziec nie pojde a bylam wrabiana w morderstwo i tak dalej. No to chce zyc albo nie - tym bardziej niech placi. W zasadzie powinny byc papiery ze miesiac pracowalam i z tego praca stala w Anglii. Za 2 tygodnie zaplacone, miesiac siedzialam i moge szukac stalej pracy w ogrodnictwie w Anglii z tego NAWET TERAZ. Ale jak? Taka swinia podla. No to niech sie stary PEDAL zastanowi NIEMIECKI kim on jest i po co mu ten ojciec. Ty tez mi powiedza. Ja zostalam bez srodkow do zycia przez rodzine dyre i niech se ja zezra - zwlaszcza geje bo pasuje do nich idealnie. Ja nie i tyle. No a Ania Shirley nie jestem to za maz nie wyjde , zeby sie bezdzietnie rozwiesc i powiesic za brak wyplaty. I wszystko pasuje i koniec. I moge isc dalej plakac nad swoim nieszczesciem, a wy robcie sobie w tej Polsce co chcecie. Czy ciesze sie sie dowiem ze moge sie wrocic na uczelnie? No bardzo - Marksa i Engelsa tam studiowac. Dziekuje bardzo. Biologiem filozofem bede i bez nich. Bo mialam miec 1 gatunek na doktoracie, a nie 150 sie dowiem i by tytul byl. Zeby nie wyleciec ze szkoly. To prawda ale bym odeszla. Podobno chodzilo mi o tytul zeby nie wyleciec. No nie do konca wiecie - o wiedze tez mi chodzilo i tak dalej. Choc w sumie taki teren - mogl byc tam 1 gatunek badany, jakies wysokie ziele i na ekologie moglam sie sama wyniesc - taki smietnik to tak akurat - halde badac i ze sama se jestem winna i tyle. Moglam przeliczyc sily na zamiary, ze studia i tak mnie nie mina w szkole, przeciez poszlam z jednej katedry, co sie tak uparlam. No wlasnie - to zrobilam zle ale ja nie bylam uparla. Po prostu nie mialam promotora. No takiego ze zdjecia sie robilo wiecie na spotkaniach. I teraz jeszcze zwala, ze te spotkania byly przeze mnie bo sie nie wydalam i sie ze mnie smieja i tyle. No niech im bedzie, ze mialam sie wycofac bo tak mialam zrobic - isc z tym terenem na ekologie tam czy siam i 1 rosline tam badac. I by doktorat byl i wsyzstko by gralo. Tym bardziej jestem zalamana i koniec :( Bo myslalam, ze tytul dostane 6 lat temu. Zeby nikt nie ludzil sie , ze ja to chce konczyc - nie chce. Bo ekologia z 1 rosliny pasowala, nie? A to? Ile ja sie nad tym namyslilam wiecie. Cos strasznego. I tak myslalam duzo i to tak nie umialam dojsc do tego, ze tego za duzo, wyniesc sie i tak mnie szczul ten promotor , ja na niego - a jak nie szczul to nie rozumialam o co mu chodzi, wyniesc sie wlasnie nie umialam ta 1 roslina na ekologie od niego bo widzialam tylko botanike systematyczna A BYM POSZLA ale to GLUPI PROFESOR, GLUPIA UCZELNIA i GLUPIA KATEDRA. I to co chcialam to i tak nie bylo jak chcialam, a ekologii tam nie bylo bo po roku bym poszla - doslownie stamtad po roku pasowalo odejsc a ja nie umialam bo wszystko zle i koniec. Za pozno umialam i wiecie powinna byc 1 roslina na ekologii z tego, a jest 1 roslina na botanice systametaycznej. A ze tak powiedzial - ze to W SUMIE jedna botanika systematyczna to mnie skreslil, ze ekologia. I wtedy zaczal mnie szczuc. No to mial to powiedziec na dzien dobry i bym poszla. To se to mialam doczytac mi powie i ma mnie w dupie. No i tak bylo, jest i bedzie :(

Za 2 tygodnie zaplacone, miesiac siedzialam i moge szukac stalej pracy w ogrodnictwie w Anglii z tego NAWET TERAZ. Ale jak? Taka swinia podla. No to niech sie stary PEDAL zastanowi NIEMIECKI kim on jest i po co mu ten ojciec. Ty tez mi powiedza. Ja zostalam bez srodkow do zycia przez rodzine dyre i niech se ja zezra - zwlaszcza geje bo pasuje do nich idealnie. Ja nie i tyle. No a Ania Shirley nie jestem to za maz nie wyjde , zeby sie bezdzietnie rozwiesc i powiesic za brak wyplaty. I wszystko pasuje i koniec. I moge isc dalej plakac nad swoim nieszczesciem, a wy robcie sobie w tej Polsce co chcecie. Czy ciesze sie sie dowiem ze moge sie wrocic na uczelnie? No bardzo - Marksa i Engelsa tam studiowac. Dziekuje bardzo. Biologiem filozofem bede i bez nich. Bo mialam miec 1 gatunek na doktoracie, a nie 150 sie dowiem i by tytul byl. Zeby nie wyleciec ze szkoly. To prawda ale bym odeszla. Podobno chodzilo mi o tytul zeby nie wyleciec. No nie do konca wiecie - o wiedze tez mi chodzilo i tak dalej. Choc w sumie taki teren - mogl byc tam 1 gatunek badany, jakies wysokie ziele i na ekologie moglam sie sama wyniesc - taki smietnik to tak akurat - halde badac i ze sama se jestem winna i tyle. Moglam przeliczyc sily na zamiary, ze studia i tak mnie nie mina w szkole, przeciez poszlam z jednej katedry, co sie tak uparlam. No wlasnie - to zrobilam zle ale ja nie bylam uparla. Po prostu nie mialam promotora. No takiego ze zdjecia sie robilo wiecie na spotkaniach. I teraz jeszcze zwala, ze te spotkania byly przeze mnie bo sie nie wydalam i sie ze mnie smieja i tyle. No niech im bedzie, ze mialam sie wycofac bo tak mialam zrobic - isc z tym terenem na ekologie tam czy siam i 1 rosline tam badac. I by doktorat byl i wsyzstko by gralo. Tym bardziej jestem zalamana i koniec :( Bo myslalam, ze tytul dostane 6 lat temu. Zeby nikt nie ludzil sie , ze ja to chce konczyc - nie chce. Bo ekologia z 1 rosliny pasowala, nie? A to? Ile ja sie nad tym namyslilam wiecie. Cos strasznego. I tak myslalam duzo i to tak nie umialam dojsc do tego, ze tego za duzo, wyniesc sie i tak mnie szczul ten promotor , ja na niego - a jak nie szczul to nie rozumialam o co mu chodzi, wyniesc sie wlasnie nie umialam ta 1 roslina na ekologie od niego bo widzialam tylko botanike systematyczna A BYM POSZLA ale to GLUPI PROFESOR, GLUPIA UCZELNIA i GLUPIA KATEDRA. I to co chcialam to i tak nie bylo jak chcialam, a ekologii tam nie bylo bo po roku bym poszla - doslownie stamtad po roku pasowalo odejsc a ja nie umialam bo wszystko zle i koniec. Za pozno umialam i wiecie powinna byc 1 roslina na ekologii z tego, a jest 1 roslina na botanice systametaycznej. A ze tak powiedzial - ze to W SUMIE jedna botanika systematyczna to mnie skreslil, ze ekologia. I wtedy zaczal mnie szczuc. No to mial to powiedziec na dzien dobry i bym poszla. To se to mialam doczytac mi powie i ma mnie w dupie. No i tak bylo, jest i bedzie :(

Gość cześć owca

Wiecie co - ja im sie nigdy nie dam na tym Zachodzie, ani kasy ani niczego. Mialam wiedziec choc, ze cos tam z tej Rosji bylo i koniec. I ten rodowod MIAL SENS bo rodowod mi dali bez sensu. On mial sens zebym sie nie dala. No ale to mialam wiedziec ze jestem z Rosji bo zaraz bym miala sluchajcie ZYdow, a tak? Glupie zero - w ogole Zydow nie ma. Bo czemu sie nie chce poddawac. Bo mialam wiedziec, ze ten ojciec matki to cos z Rosji bo tu poglupiala rodzina ode mnie, ale ja od nich tez. Bo wyrazali sie dobrze o komunie, a to najgorsze chujstwo na swienie. Taka chujnia to jest. I co dalej? I to jest wina Zachodu. Tyle. Ale reszta to ludzie tu - co ja do tej Holandii jezdze z rodowodem. To jest staly adres i nie moja wina i tyle. No i wojna za staly adres bo wiecie ja OD RAZU chcialam sie z tej okolicy wyniesc, nikogo normalnego. Tak to ta Polska nie taka znowu najgorsza byla, ale to tu GOWNO i koniec. Nie dam sie :( Ta okolica i tyle. Znaczy ta okolica jest Ok ale zrobili z tego szmate i koniec. Czy to tak wolno? Ja tu powinnam cos osiagnac - ja tu nie mam piatej klepki, a przeciez mam wszystkie. Tacy ludzie :( I po co mi ten paszport sie teraz dowiem. No to tylko kasa - to jest prawda. W tym wiecej nie ma nic. A teraz dalej? Nie wiem. Bo ja przeceniam komputer - nieprawda, ja nie mialam innej pracy tylko przez komp. I co ja to tak przepadlam w tej szkole - smiech - przez morderstwa i tyle. I ja sie w tej szkole nie dam. Bo czemu ja bylam niemoralna, nie umialam wyjechac. Rela tez, no ale... a morderstwa? Z tego. I doktorat. A tam tez przez morderczynie przepadlam bo to wiem i tyle. Skomplikowane. Jak ja ja zaluje, ze z 1 roslina nie przenioslam sie na EKOLOGIE z tej mojej katedry to wy pojecia nie macie. Tyle z dobrego wyrazania sie o Polsce. Bo moi rodzice przez to, ze mysleli ze z Anglii dostali do glowy ze si dobrze o Polsce zaczeli wyrazac, a to kawal szczocha i gowna. A zwlaszcza SZCZOCH to jest. I tyle. Bo wiem co pisze. No ale tez w Anglii nie zrobili nic zeby pieniadze byly, tu od rzeczy pieprza do dzis, jeszcze ich ratuj, mieszkania do dzis - a brat mi powiedza? Jakies gowno - jeszcze spi z jakims nie wiem - ja sie go boje - Lucyferem. Z Lucyferem do wyra chodzi. Ja sie go boje i tyle. Gdzie sie tu wyniesc, wsyzstko od nowa i koniec. No to 1:1 - rodzice dobrze sie wyrazali o Polsce, mnie posralo na doktorat nie warty gowna z dupy. I tyle. I moglo, ale 1 roslina i kasa. Choc kiedy sie wyniesc mialam? Ile to robic? Ile to mialo trwac - 10 lat? Bo oni mi tez powinni forse oddawac i tyle. Za zmarnowane lata zycia po co ja mieszkalam w tych katowicach? Zglupieli i tyle :(

No to tak - tu wyrazali sie dobrze o komunie PRZEZE MNIE - bo to jest zle. No ale co oni zrobili wczesniej - ta moja matka bez rozumu dla mnie jak mieszkania nie miala w komunie to co ona pieprzyla. Tak uwazalam zawsze. A ja? Tylko mieszkanie i koniec. I ja go nie mam. Pracy , opini. Czemu ja taka bylam w tych Katowicach bo sie ojca balam. Bo wiecie zawsze bedzie czy chce miec tytul z Polski czy kase. Kase i nie chce zadnego tytulu - oni rozumu nie maja w Polsce i tyle. No cale zycie mi zajechali wszyscy i tyle. To imie tez zle, ale kazde zle. Jakies zupelnie inne by tylko pasowalo i koniec. No a ta Holandia to stad - bez sensu, no ale co robic i tyle. Ja juz mam tego piekla tak dosyc, ze pojecia nie macie. Bo ja mam depresje i ja znowu jade - A CO MAM ROBIC KURWA MAC jak siedzie w takiej okolicy DUPNIETEJ NA LEB przez 1 goscia. i tyle. Bo te artykuly mi sie nie licza bo to stad - i nie moge wrocic do ogrodnictwa. One zawsze sie beda liczyc, oni tego nie rozumieja wiecie, to wszystko jest zle ja sie nie dam i tyle. Od dziecka tylko kpiny i tak dalej i koniec. I wiecie - teraz bede potepiona za te okolice ale ja wiem swoje. Ja mieszkam w Polsce a Slask mial sobie byc panstwem , a NIGDY NIM NIE BYL I TYLE. I sie nie dam i koniec :( Bo czemu ja sie zaczelam niemieckiego uczyc.... przez rodowody ludzi tu doslownie. I wiecie przykro mi ze takie slownictwo, ale inaczej sie nie da. A ta moja matka tutaj - ona miala miec swoj rozum, ze najgorsza rodzina, ale rodzina, a ona? NIech idzie do diabla jej juz kazdy powie - moze i nie pojdzie, ale to nie jest normalna osoba. No tak popiera meza, ale wiecie wczesniej co robila. Przeciez ma rodzine w Anglii - ja zas w Anglii i ja tam bylam raz na wycieczce. Co ta kobieta wyprawia? Nie wiem :( Ja tam PRZEZ NIA NIE MOGE WROCIC. Wiecie prawda jest, ze normalne zycie to ylko jakbym zabila rodzicow. I teraz wiecie - jak ma wygladac zycie - pytanie bo przegrywam podatek przez mordercow rodzicow - albo sie godze z rodzicami albo ich morduje - bo teraz pelno takich. No to jest co innego - kariera albo rodzina. No to jak mam robic kariere nie mordujac rodzicow? Nie umiem. Tak by mi kazdy wspolczul i w ogole, a tak? Ja na nich nawet naprzyzawc nie moge. Bo czemu nie bracia. Jak rodzicow zabije i tyle. Ja tego nie rozumiem i tyle :(

Bo dlaczego braci nie chce - oni sie powiesza - no to niech sie wieszaja - Polska to szczoch i koniec. Ale... no nie do konca i tyle. Chociaz jest to szczoch i tyle. I to jest skomplikowane wiecie - nie musialo tak byc ale za Zydow tak jest. Ja sobie to musze wszystko przemylsec, ja nie chce jechac na Zachod wiecie, ja ich nienawidze. Ja mialam byc w USA wszystko bylo dobrze, ale nie chciala mi matka dac kasy. Czemu ona dobrze o komunie zaczela sie wyrazac PO SLUBIE KOSCIELNYM I DZIECIACH to ja nie wiem - a wczesniej? Po co jej to do szczescia(sic!) bylo to tez nie wiem. Kazdy chce miec rodzine sie dowiem. No to miala ja miec i tyle. A ja nie jestem jej rodzina. Nigdy nie bede. I tyle. Sie dorobila na mnie, mnie zrujnowala i koniec - kto by sie przejmowal mna i tyle. Bo ta Rosja tak za mna idzie i sie nie dam. Z religii ale nie tylko. Bo wiecie za krzywde ktorej NIGDY NIE WYBACZE nalezy mi sie papier z ogrodnictwa w Niemczech, ze bylam tam 4 tygodnie i tak bym mogla miec w Holandii - no tyle ile, ale w Anglii stalej pracy tak moglabym szukac bo to juz taki czas by byl. Bo co ja sie tak rzucam? O prace. Tu do szkoly nie wroce bo to jest jakies gowno , nie ma szans. A dalej? Tak mnie ta zasrana Cila urzadzila , ze bym kurew z Czestochowy zabila gdybym wiedziala jaka to szmata jebana w pizde. BO JA POGWALCILI i nic - nikt nic z tym nie robi. Ona matke zabila i niech sie sra. Bo z ta Ruska na mnie teraz , na tych braci, bo co? A ten amazon? Z taka szkola sie zadawac? Ja mam tego dosyc i tyle :( To jest szkola do zamkniecia, to oni tez. Bo ja przez Cile nie mam podatku i Iwonke i teraz ktora firma najwieksza? BOROWKI - no to skoro dzwonila sobie z tych czekolad to gdzie te borowki byly? FIRMA - no a to nie firma? Bez sensu przeciez i tyle. Bo czemu nie chce tam wrocic na pewno. BO TAKA FIRMA TO JEST I KONIEC. A ten brat mlodszy - czy on moze miec dzieci po tych lodowkach? Tyle lat w lodowkach bo lesby. On tez mial byc madrzejszy od razu i tyle. I jedynie nie mialam racji bo powiedzialam ze adoptek tez moze do czegos dojsc. DO NICZEGO. Do morderstwa albo samobojstwa. Bo czemu nie chce ani - bo tyle jej zostalo - nastepne morderstwo, albo samobojstwo bo wszyscy po jej stronie bo ma kupke kasy wiecie, ale co z tego? A ona na wszystkich tez... ze musi harowac. Jak to bylo z tym hajtnieciem. No to biedna nie mogla byc, zarobila mogla byc. Ona ma tez zle imie nadane. To jest chyba takie cos jak ja. Jak bedzie babci zalowac to si uratuje bo i tak mieszkania nie bylo, a tak to nie. I nazwali ja za Anie Shirley, ona je tez Ania Shirley. Takie to sa rzeczy. Jak ta ruska, Haki, ten brat. No wiecie - jako Rosjanke mial mnie przyjac - bo nie bo Ruski sie trzymala, a ma... doktorat. On tak uwaza, ze ja ten doktorat ma i mnie nie chce za ten doktorat. Pasuje mi trzymac sie Rosji - nie. No ale to iluzja z ksiazki. Ja jestem Amerykanka i tyle. Ja tak nie zyje - iluzjami. Nie wiem. Ktos powie wiara tez iluzja. Ale to jest PRAWDA. A reszta? Jakies ksiazki. Wiecie co sorry za slownictwo, ale ja nie umiem. Moze za jakis czas oswieci mnie ze cos wiecej napisze? Madrzej... ? :(

Wiecie - ja bylam wyzej od tego hakiego - czego on chcial ode mnie? Co on sobie nie mysli ten szczoch arabski. Bo oni maja prace a ja nie. STALA kurwa mac i do domu ida po rpacy bo juz nie moge :( Bo wszyscy po ich strone a stala prace maja ROSJANIE I ARABY. A SLazczki mieszkaja tam jak szczochy. BO SA SZCZOCHAMI sie dowiem. Nieprawda! Niektore osoby sa tam na stale, czemu nie inne? I tyle :( Bo wszyscy na mnie kurwa mac - A STALA PRACA im powiem. I teraz robia mi opinie ten Haki , Ruska i brat (SIC!!!) ze mnie trzeba placic co ja se nie mysle - tak bylo. Nie - ja myslalam - miesiac i spadam. Nie wiem czy mi wiecie trzeba bylo placic czy nie - ON MNIE Z MIEJSCA ZA TO ZE USIADLAM NA SKRZYNCE ZAMIAST ISC NA POLE do domu wyrzucil. Nie powiedzial mi ze mi nie zaplaci czy ze mi placic trzeba tylko kazal mi WROCIC DO RODZINY. Dokladnie tak powiedzial - wroc se do rodziny. I ja cala noc wiecie plakalam , poszlam od tych lesb, tam jest puste mieszkanie - ja tam niczego nie rozumialam. One sa tam gorzej niz Ruski i Araby - ja ich nienawidze. No to mieszkania niech maja. Nic. Bez sensu! I oni robia je w ciula i tak jest dobrze. A ja do dzis pracy przez Hakiego , Rosjanke i jakas pierdolniete Zakline, Magde. Ja nikogo w zyciu nie zabilam. A ta Cila to matkobojczyni - z ta Magda pasuja. No to ale szkola - bo szkola to parafia i kazdy ksiadz sie obrazil. A co ma wspolnego dyrektorka szkoly wiecie SREDNIEJ W POLSCE z jakas baba, ktorej maz dupy nie raczy ruszyc zeby pieniadze zarobic. No sorry - nie wiem co. PARAFIA i tyle. Moze tez sw. Jozef - bo wiecie tak pasuje I TAK JA OGRYWAM. Tu sw. Jozef, a tam tez. Bo co? Ale zaraz sprawdze :(

Gość Wyrozumiale - wspaniale
Dzień dobry hej przepraszam,że pytam jeśli można to ile Ty masz lat?i gdzie obecnie przebywasz w Polsce?

No tam jest Wniebowziecie Maryji - i to ja ratuje wiecie ona jedzie chyba krolowa ta Magda bo teraz wszyscy ze ja pasuje zabic , matke 3 dzieci PO MNIE, taka mam opinie. Nie przez dyrektorke szkoly sredniej - pania Cile. Ona jest pogwalcona a ta Magda tez - to jest nienormalne. Ale matki zabily obie. Wiecie co 6 lat temu bym miala jakies zdechle mieszkanie i w 3 minuty mam prace, a teraz? Poza tym 10 lat temu ja sobie wybieralam w szkolach - nie wiem. Bo chyba jestem jakas dziwna bo sie nie boje ze wylece. Bo tak pracowalam, ze sie nie balam. I nie chce pracowac bojac sie ze wylece bo to jest ze znajomosci, ja tak pracy nie mialam. Powiesic sie tez nie cche, wyjechac - no to kasa matki i renta dozywotnia. Bo to jest po prostu zniszczenie mi zycia ze nie mialam pracy ze znajomosci - jak to mozna tego nie rozumiec. Nie wiem. :(

Ta Zaklina nie wiem skad jest ale jesli z miejsca co mowily to tam jest matka Boza Fatimska i to da rade Magdzie. taka parafia. Bo ona se zyje tamta w Niemczech. Magda Boza Fatimska da jej rade bo ma dziecko bo Magda 3 dzieci i rady nie umie dac ani Rusce ani jej. No to ta Zaklina tam ma Matke Boza Fatimska, Swieta Magdalene, i brata Alberta. Bo skad ona jest? Jaka parafia - tak ja licze, ze z tej miejscowosci i to nie pisze z jakiej bo to pojde siedziec , ale parafie moge wypisac. Ten papieros jej to pewnie brat Albert i chyba tak jest nie ogrania. Bo ona jest z brata Alberta co zjadl papierosa i umarl na raka zoladka. I Z PALELENIA nie umie byc Fatimska i od sw. Marii Magdaleny wiecie. No to juz ma i na Wzniebowziecie i juz po Magdzie - jak zwykle. No i tak sie tam mysli o pracy - i on mnie ten brat porownal z takimi zerami i szmatami bo czemu ja sie obrazilam? Za to i koniec. I nie pogodze sie z tymi JEBANYMI KURWAMI nigdy i koniec. I z ta Ania tez. Zaraz sprawdzimy jej parafie i tyle mozemy sprawdzic. Ona ma sw. biskupa meczennika. No to Fatimska na Zakline i znowu jej gora. I tak sobie jada JAK W POLSCE i TO JEST DOBRZE DLA NIEMCOW a ja jestem glupkiem bo sie uczylam a taka nie bylam. Tez prawda - to juz zrozumialam. Bo czemu nie chce Niemcow na oczy widziec - to niech sobie sprawdza moja parafie i jakie mam szanse walic sie rela z Wniebowzieciem Magdy. Bo ona jest Polka - bo matkobojczyni z takiej parafii. Bo ma paszport a Polka. To wszystko jest Polska, a kiedys nic tu nie bedzie - rowna ziemia i tyle. A ja sie nie dam bo wiecie - kiedy ja tak przeklinac zaczelam? No przed wyjazdem? Nie przeklinalam - one przeklinaja. To wszystko jest przez naszych :(

Bo zobaczcie czemu ta Zaklina pali - bo ona jest z brata Alberta bo nie moge wrocic bo Magda PRZEZE MNIE zaczela palic ona nigdy nie pali i ze mnie zamkna ze matkobojczyni, ze maz gwalci - no prosze. Znalazlam parafie Zakliny - brat Albert Chmielowski. Wystarczy jej Wniebowziecie i po Magdzie... no nie wiem czy po niej, Ruska jej nie da i tyle. Za dzieci. A zwali na mnie wiecie ze Magda omal przeze mnie nie wyleciala bo przy mnie chcialo jej sie palic. Bo na Zakline z brata Alberta Chmielowskiego bo ona jest nie do ogrania z papiersoem. Kiedy ona ma racje? Jak w Rzymie ja kanonizuja bo ona tylko kanonizacja w Rzymie moze piekla uniknac. Taka ma opinie i taka jest prawda bo ja jestem tam chora na leb - ja Niemka jestem. Ale rodowod mam, corka Niemca. To mnie zawsze uratuje i tyle mam do powiedzenia Niemcom i brygidkom szmatowatym rowniez. Zaklina je KOCHA a ja. No jak ma dziecko nieslubne to moze tam zdupiac. Ale to z ksiedzem mi powiedza. To se miala zrobic z ksiedzem , a jak ktos zabije 2 ludzi to powinien siedziec, a nie rzadzic bo ona jest jedbnieta - gdzie ona ma rodzine? I ten moj brat wiecie - on sie chcial ozenic? Z dzieckiem z sierocinca - tak szanuje rodziny i koniec. Bo ja moge pisac o rodzinie co chce, ale on mnie mial uszanowac w koncu wiecie no nie wiem ... on chyba na pustyni chce zyc z ta zona. To niech tam idzie. Bo ja zycie mam zjebane przez rodzine i to jest jedna sprawa, ale nikogo dla kariery nie zabije. Bo mieli nie dawac tych artykulow na amazon i moglabym byc jakbym sie dogadala z LESBAMI ale... bo z kim? MNIE JUZ NIKT NORMALNY NIE CHCE - nawet Haki. Bo by mi musial placic. A tam jest ktos normalny? I jeszcze - za takie cos ze sie nie panuje nad pracownikami to jest sad pracy i KIC. W PIERDEL SIE IDZIE - i za te pobicia on mial isc do poprawczaka i ten ojciec by mial syna. Bo tam byly rece polamane i tyle. Bo czemu nie chce wrocic - bo ma burdel a nie prace a on jest w stanie zabic czlowieka jak cos nie tak. DLATEGO NIE WROCE a za pobicia liczne powinien siedziec bo mnie nie chce bo niewydana. Nie bo sie mnie boi bo mu w pysk przywale. A ruska tez - nie - nie Ruska sie go boi bo go nie znam i mu przywale i jak mi odda to ide na policje bo TAKI JEST i tyle. Koniec :( I go NA ZAWSZE pomawiam a najbardziej w Niemczech,do ktorych przez to nie pojade , ze w nagrode za liczne pobicia dostal kwiateczki i tyle. To od ojca sie dowiem - to z nim trzyma i go kocha. Bo by zrec co nie mial gdyby nie ojciec. No to mial sie zachowywac, z matka trzymac i by lekarzem dyc mogl byc i tyle. Nie - z ojcem bo kwiateczki, a w razie co sie dowiecie jaki straszny ojciec i sie poplacze jak na pogrzebie. I to jest prawda, ale to mial trzymac z matka - przeciez taka nie byla, umarla, z niej mogl byc lekarzem. Bo teraz bedzie plakal, ze sie w glupich Niemczech nawet uczyc, a na niego naslali jakas UCZONA RUSKA , ktora go w dupie miala i nawet nie raczyla mu tego powiedziec, a on sie ludzil ze ja tam zostane i bede tam harowac a nawet zostane jakas dziwka.CO? Ze dziwka - taka mialam opinie tam :( NIezle - bo czemu haki ze mna nie trzymal - bo mialam opinie szmaty. A oni SZCZOCHOW i tyle :( Bo tak i juz :(

Bo wiecie powiedza - no ale o co mi poszlo z ta Magda? Bo ona jest po 3 porodach wiecie i musi tak pracowac, a jej maz to domator, a przeciez za to, ze nie rodzil to on tam powinien pracowac i tyle. Magda Zakliny nie da nie martwcie sie. Przynajmniej sie umie zachowac, a ona moze se zapalic i nie musi sie LESBIC. I tyle. A ja musze bo taka mam opinie. DLA ZDROWIA. No i tyle. taka mam opinie PRZEZ BRATA ze musze sie lesbic - Magda mi robi taka opinie. Dyrektorka szkoly. Ile ona pije codziennie to ja nie wiem. Herbaty zwlaszcza i koniec. I ten brat mial wiedziec, ze nie chca mnie w herbatach i tam mam siedziec bo mam NASRANE w Holandii bo taka prawda. Ale tego to mu nie powiedzial nikt wiecie - powiedzieli mu ze dziwka z Holandii przyjechala. Bo czemu sie nie odezwal. Bo dziwka - taka opinia. To tak do tych lesb. Bo czemu on mi kazal sie isc lesbic bo mam opinie dziwki. A on PEDALA. Bo czemu nie chce wrocic? BO PEDAL - po co dziwce pedal, nie? I tyle :( Bo robia ze nie placil - bo pedal i tyle - dziwce nie zaplacil. Bo on by trzymal z tym mlodszym ale te jego szmaty. A on najwieksza mu powiem i koniec. I niech sie wieszaja razem - tyle mnie obchodza, nie? :(

I po to sie ma braci wiecie 2 zboczencow - na szczescie mam siostry i nie po mnie. A ci niech se robia co chca - oni rodziny maja, a ja nie. A zwlaszcza ten mlodszy im powie - dwa kutasy - im powiem. Jak ten moj tu - maja pecha bo tu tez mam brata. teraz sie dowiem, ze ten starszy tez ma brata - to niech se jedzie go odwiedzic , a drugi niech idzie na plaze nudystow. Se pojdzie z kurwami a ze mna nie . A ja nie chodze na plaze nudystow - ale tak mowia. Mowia ze sie pedalisz dla kasy - bo tak sie to wiecie skonczy i do widzenia. NIGDY mi powie. Na razie nie ale jak nie dziecko z lesba to nasla na niego pedalow bo co im zostaje? A czy on nie moze chodzic na dziwki? No coz... jak go nie wyrzuca z tej pracy? Bo on chyba nie rozumie za co on ma te prace? To ma zrozumiec bo jednak 32 lata ma. A ja nie mam wcale sie dowiem. A on za chwile tez i sie moze powiesic. A ja za nim sie dowiem - nie ja sie nie powiesze bo to przez to bym sie musiala powiesic ,ze co - ze tam studia trzeba bylo miec? A nawet w szkole nie trzeba. Bo ja mam wycieczek tam jak w szkole. TAK? To jest to samo. To zaraz sie okaze czy to jest to samo i tyle. Bo dla mnie w ogole. I to sie zaraz okaze bo oni za duzo sa tam na plazy i piwa tam za duzo maja i tyle mnie to obchodzi co parafie w Polsce. Niezla ta Zaklina - mialam sie domyslic, ze to brat Albert Chmielowski ...i nawet sie taka glupia cipa nie umiala domyslic ze Fatima ma walic w Magde. Bo ona jest Niemka a Magda Polka i przez to jej nie chciala. Niemki mowia po niemiecku im powiedzcie i ze se maja wylizac cipy i tyle mnie obchodza na zawsze I ICH STALA PRACA W OGRODNICTWIE bo jak razem sie beda trzymac to NA PEWNO STALA PRACE dostana. No na pewno :( POWODZENIA. AMEN :( ps. tak jak i ja :(

Wiecie ja tam plakalam STARSZNIE, ze nie mam tego rozgrzeszenia i nie dostane stalej pracy i bylo inaczej jak tu dostac te stala prace, ale ja tego nie rozumialam. I powiedzialam sobie tak - jak ja nie dostane stalej pracy to wy tez. I na nie pierdlam. A najbardziej na Magde bo nie wiedzialam ze jest z Wniebowziecia. I teraz one wszystkie by chcialy zebym wrocila a ja...NIE WROCE. Bo taka jestem i tyle. I nigdy nie dostana stalej pracy bo widzicie ze tylko o to chodzi i tyle :( No ale takie zycie. Bo mialam opinie dziwki - no bez przesady. Po amazonie? Mieli tego nie robic? Czy moga wrocic na amazon - na miesiac po kase i tyle :(

Mieli tego nie robic i tyle. Jak ja plakalam tam ze nie mialam rozgrzeszenia za przeklenstwa pod adresem matki to pojecia nie macie bo znowu na nia klne i nie dostane rozgrzeszenia, ale co robic? CO ROBIC? Cos trzeba robic. A ja jestem na nia zla i mam racje. Zrec co nie bylo w komunie, ale PRACA BYLA. No a co ona robila w tej pracy? Latali i se wsadzali na przerwach. No wiecie - mnie to nie obchodzi. A jak ten mlodszy pojdzie sie geic na kase to po nim. Bo mial stac o mnie to jeszcze moze cos dostaniemy. Co on robi wiecie? On sie schowal przede mna w paprotach - tyle ma mi do powiedzenia bo sie mnie boi. BO MAM SROGIE OBLICZE jak LUCYFER. I ma mnie dosyc. Bo on mysli tak - od kogo on kiedys bedzie - i PAPROTA mu pasuje no i to moze byc, od kogo wie - od tego co Szekspir - no ja nie napisze od kogo , jemu to pasuje on wie ze mu duzo rzeczy kiedys powiem, ale nie moze sie isc geic na kase bo wiecie NIE WYMYSLIL TEGO I tylko tyle. taki pedalek i tyle :( No i paprota moze byc a ja nie bo mam srogie oblicze jak LADY MACBETH mi powie. No taki kretyn. taka jestem mi powie. ten ojciec mial mu porzadnie przywalic. On mu mial chyba zeby wybic i tyle. I tam takie rozne rzeczy. Oni go lali, ale bez sensu. Jemu w cyferblat trzeba bylo przywalic. Dokladnie zeby wiedzial ile ma lat. Bo mu krytykuje ZERKA. Niech on sobie jutro piatek i w tych PAPROTACH przemysli czy on jest normalny? Po prostu niech sobie to przemysli. On powie Z PRACY on jest nienormalny. Ja mu dam z pracy - to swoja droga wiecie, ale chodzilby do jednej pracy - on jest tak jak ja - ile on ma lat. Z czego to jest? To mial JAK JA chodzic 4 lata do 4 roznych szkol i tyle. BO TAKI JEST. Ale tak sie nie zyje i tyle. Bo on byl najlepszym uczniem w szkole - bo to od matki znajomosci. A teraz inna szkola i go nikt nie zna. No i niech se idzie do Goethego i tam jest najlepszy. Musi sobie wyobrazic, ze 4 rozne szkoly i gra - tak jak ja - 1 rok ogrodnik, drugi kucharska, trzecia holtelarska, ostatni ekonomik i tyle.I cale zycie zlapane. Moze tak trzeba? Bo czy ten Goethe ma sens? Nie wiem. No wiecie - ostatnio jest juz gorszy? lepszy od Tolstoja. Ale Niemcow nie chce bo widac. No trudno - WOJNA I POKOJ to tak dla niech. A w Polsce kto bedzie pisal? Tu trzeba napisac WOJNE O POKOJ i tyle. Bo co moga Polaki robic? WALCZYC O POKOJ. I tyle :(

Ten mlodszy juz ma dobry rodowod wiecie , zeby sie trzymal Biblii i nie glupial tyle mu zostaje i musi uwazac i tyle. Nie chcial mnie to nie. Trudno - ja za nim latac nie bede i tyle. Musze sobie sama radzic on tez. Nikomu nie moze powiedziec czy jest bo to jest zwiazane z NASZYM BRATEM - Albertem mu powiem bo co on ma robic ten starszy - byc bratem Albertem. Wiecie co - on to samo musial zrobic w dziecinstwie co brat Albert. Ta Zaklina na niego petem i nic, a on chyba dokladnie tak zrobil - polknal papierosa i teraz sie boi czy nie dostanie raka zoladka i malowal bardzo ladnie - z tego ma kwiateczki a nie z ojca. Widzieliscie kiedys zeby za obrazy ktos dostal takie cos? I tyle :( I ten mlodszy jest jebniety - zamiast se brode zapuscic on jest jedna paprota juz, nie widac go. No dobrze moze byc, ale normalny nie jest i tyle. I widzi ze mial byc osiol bo bardzo zyciowy i nie pasowal. No to do lodowek zeby dzieci nie mial bo nie wiedzieli o co chodzi. I zeby sie odpierdolily od niego te laski bo pewnie i tak juz nic z tego wiecie. A powiedza, ze w lodowkach nie chce sie dzieci. Nie chce sie dzieci. Piwka sie chce z lodowek sie dowiem. Po prostu nie mial miec tych ocen i kazdy by go zrozumial i tyle. No to paniE PROFESOR mialy sie nie lesbic bo za co on mial takie oceny. Zeby za duzo nie wnikal. Najlepszy uczen w szkole? Dajcie spokoj i tyle. Po prostu nie pytaj za wiele i koniec. Lesbily sie baby na dyra bo gnoil i tyle. A ja jak zdalam mature mi powie - bo czemu on poszedl do Goethego - bo chcial zdac mature ty .... a juz mnie nie wyzywa. I tyle. No a ja? SIE MIALAM UCZYC. Ja nie mialam matki nauczycielki. No i tyle. I chodzil tam ciolek a mial sie uczyc warzyc i na pewno mogl ale nie chcial. Bo czemu nie poszedl na morze bo sie gotowac mial uczyc w tym czasie wiecie. Bo go nie chcieli, obrazil sie. A umiales gotowac mu powiedza? A no... nie za bardzo. A no widzisz. Mial sobie na kuchcika isc i na morze tak. I nie umieli tego wymyslic i tak na tym morzu przepadl i tyle. Na pewno maja szkoly kucharskie i tak by mogl isc, a tak? Gotowac zawsze trzeba umiec. A wszyscy tylko ta matka i Goethe, on tez po co pisal te wiersze. Jak napisal wiersze to sie caly zajechal i zycie se zajechal i tyle. Ale to slawne. No i tyle osiagnal. Uwazali ze w tej sredniej mial miec dziewczyne i dziecko i teraz juz by go zabili, ale ma rodowod bo widac, ale nie wiedza jaki. No i chwala Ci Boze bo po mnie juz za starszego, a ten teraz bedzie kombinowal i tak dalej. I taki ma ze nic mu sie nie stanie przez te moja matke zeby nic nie bylo na nia. I teraz dopiero mozna z nim POWOLI rozmawiac bo bedzie o czym, a tak? O czym tu z nim gadac? Bo czemu nie gadalam? O czym :( ma ten rodowod wiecie bo mnie nie chce - woli brata do czegos doszedl, ma racje. Ja jakas tam od Tolstoja i tyle. Ja mialam byc lekarka po prostu. Mialam wiedziec ze matka nie zyje i zaraz by byla medycyna. A z dziadkow tez. I bym sie uczyla, normalna byla a tak nie umialam i tyle. Bo biolog. No i dobrze. Oslem ostatnim tez nie bylam, znajomoch nie mialam zeby byc najlepsza w szkole, ani kasy. Co w tym wiecej. Wygladu tez i tyle. I zawsze se lubilam pisac i tak nie przepadlam. A ta Ania Shirley to uwazalam, ze to powinno byc inaczej napisane. Ale w sumie co tu zmienic, ale to tak nie moglo byc. Czy to tak moglo byc? No ta pierwsza czesc. Bo w sumie czemu tym nie zylam. A cos mi nie pasowalo. Jedyne co sie zgadzalo to ze wyszla za niego, ale reszta? Po co sie chcial byc tym lekarzem, nie? I tyle. Nie pasowalo. Niby pasowalo, ale jakos tak... i tyle. Diana i koniec...

wiecie co mi zrobily te gnojowy z ogrodnictwa CHORE NA LEB PIZDY ZBOCZONE - wziely i chcialy mnie ograc w tym Wniebowzieciu MUZYKA LUCYFERA w tej parafii i sie umawiali, ze we wniebowziecie mnie wyrzuca znowu bo tak pasuje bo mi nie dadza rady juz nigdy. Moze juz mnie nie bedzie z nimi w Wniebowziecie. Oni mi po prostu mieli dac troszeczke zarobic i tyle. I zas powod zeby ich nie chciec. Bo wala we mnie swietami i rela a to sensu juz zadnego nie ma. Zeby miec sie dobrze. Bo pasuje wyrzucac mnie w swieta koscielne i wtedy beda sie mieli dobrze w pracy. Bo czemu odrzucilam zachod - co oni robia - swieto koscielne, wyrzucaja kogos i jest w pracy dobrze. Bo czemu tam nikt nie chodzi do kosciola - bo sie ludzie boja bo tak wymyslili, ze swieto koscielne jakies wieksze to jak idziesz do kosciola to wyrzucaja. Np. w tym roku wylecialam w Srode Popielcowa i Boze Cialo. No i raz tam tak. Ale dwa do jeden, ze takie rzeczy robia i Malgosia robi z nastepna to samo bo to wie. Jak to ograc? No ja wiem. Lucyferem sie to ogrywa, zeby ich w nocy straszyl i nie mogli spac. Bo oni nie umieja sie wyspac generalnie - przez to. W pracy i tak nie jest lepiej, spac nie moga, ale robia takie rzeczy i ja ide to zglosic na policje jak jeszcze raz tak wylece bo mi powroz zostaje po tym jak nie dostane niczego od matki i tyle :( I koniec. Bo leca a to nie ma sensu zupelnie, a sa pijani, mysla ze to ma sens. Oni w ogole nie sa Polakami - moga isc co najwyzej plywac jak maja morze. Bo skad oni sa. POLSKA to jest parafia, a oni nie mieszkaja w Polsce, co najwyzej maja tu staly adres, no to stala praca tam. To nie jest stala praca. To jest nic nie zaliczone i koniec.

Chodzi o to, ze tam siedza, robia takie rzeczy KOSCIOL TO DRUKUJE i oni nie moga tam siedziec tylko powinni jak ja jeździc tu i tam - i do roznych firm. Tak nie wolno siedziec w jednej pracy. To jest zle. I tak ludzi wyrzucac jak wierza. Bo na poczatku ludzie w Holandii chodzili do kosciola a teraz nie bo tak wyrzucali. Co mieli robic? Zglosic to na policje i by opanowali cale panstwo. Nie wazne sluchajcie czy to by bylo cos z tego czy nie - mieli to zglosic, ale zas siedzieli w jednej firmie - zeby tylko - w jednej pracy, bali sie Holendrow i nie szli. I mieli isc - NA BIURA. A teraz kosciol sie chce ratowac MUZYKA LUCyFERA albo chca wyrzucic jedna tam tym imieniem. No ale Bog jej nie dal. bez sensu, ale metody. A moja matka? A moje zycie? I brygidki takie sa niemieckie. Z rodowodami. One nie sa z Niemiec ale... i wiecie zostaje mi po tych wszystkim KAROL LINNEUSZ. Bo teraz zaczyna sie zgadzac na uczelni ze pasuje mi botanika systematyczna wiecie ale co - 1 roslina. Nie - NAZWISKO im powie - KAROL LINNEUSZ i ...po nich. Bo maja wszystko ode mnie, a ja z nich co mam? Zielniki maja, wszystko wiecie, a ja co mam? Co ja mam z tej uczelni? Praca miala byc, chyba zartuja sobie i tyle. Bo wiecie na dobra sprawe zostaje mi samobojstwo bo takie maja zielniki na uczelni a ja ich pomawiam, a ta katedra to jedna botanika - jak ja to oznaczalam. Tacy sa wiecie. To miala byc ekologia im powiem i ze maja se te zielniki wsadzic tam gdzie ja - bo ten profesor tez sie nie da bo zbieralam zielnik bo widac. No to mial mi powiedziec, ze nie. BO Z TEGO MNIE POGIELO. Mialam zrobic, ze na ekologii sie zielnika ZASADNICZO nie zbiera. A mnie brakowalo gatunkow powiem wam i ten zielnik zbieralam. I zdechl juz i ten ale... i teraz beda mnie pomawiac, ale mam ich gdzies - musialabym pojechac do brygidek i wziac co matka miala do doktoratu. Ona sie zabrala wiecie, zostawila to wszystko i poszla i tego NIKT DO DZIS NIE RUSZYL. Czemu? Bo miala swieta brygide szwedzka i dlatego oni ja dali do linneusza i to byl jedyny powod. I jak ja pogwalcili to ona to zostawila. Bo chciala sobie W ANGLII zrobic z tego prace magisterska bo wszystko miala przygotowane wiecie i jej nie dali bo w Anglii, a teraz mnie by dali w Polsce. No i dlatego ta matka mi przekreslila cala botanike systematyczna wiecie i patrzcie - taki botanik jak ja - staliby o mnie na tej bioli, daliby mi to - patrz to twojej matki. Ja bym dostala do glowy, ale bym sie opamietala. Bo czemu ja do Amerykanow chodzilam - przez to. Bo przez moja matke kto bedzie mial Linneusza - Anglia. Bo wiecie oni w tym kosciele to tak - Brygida Szwedzka sie jej trzymala mogla byc, a chodzilo w sumie zeby NIEMCY MIELI KAROLA LINNEUSZA. I tyle. Bo ona pisala doktorat z tego. Zbierala sobie i tyle. No i koniec historii. I po co im te zielniki - powinni byc EKOLOGI. Kim oni powinni byc. Moga se je miec ale ekologi bo po nich. Tam nikt nie ma racji. Ekologii , zoologii prawie nie ma tam - wyzsze zwierzeta - zeby same owady i zielniki kurde jak w Szwecji nie wiadomo po co. No to muzeum jakichs zwierzat wyzszych i tyle. Ewolucjonizm powinien byc. Mowie wam jakie to sa cieniasy to sie opisac nie da. Ewolucja lasu w Polsce - o super - jakies super makiety porobic - jak sie lesistosc tu zmienila - tam takie cos powinno byc - dzieci se moga przyjsc poogladac, starzy tez. Teraz te dinozaury wiecie wszedzie - tez to pewnie chca. Tam na las powinni postawic - paprocie tam omowic. Oni sie na tym znaja - jakie byly kiedys, dzis. O i tam mnie zatrudnic, ale to pieprze. Juz cale zycie mi zjebali. Zostaje mi biblioteka i moj pradziad TOLSTOJ. Pisanie do szuflady i tyle. Ten mlodszy pewnie mowi - a to mi cos napisze, humor mi sie poprawi. Nie poprawi. Ja to podre na jego oczach, nie obchodzi mnie nic. Moze na niego pojde jak sie bede nudzic, zachwycac sie nim? Nie ma kim i tyle. Po prostu mu ocalilam dupe. On mi tez. No to brat i siostra i tyle

I po co one trzymaly z tym ksiedzem? W parafii Wniebowziecia napisali tekst o MUZYCE LUCYFERA, zebym byla po stronie kosciola polskiego wiecie. NIGDY. To jest niemozliwe. A czemu nie niemieckiego? Czemu polskiego? Bo 1 ksiadz popiera lesby i wyleci i tyle. A ta moja matka wiecie to oni tak - hmmm... tak nia kombinowali a nie inaczej ale... no coz... nie wiem po co mam popierac polski kosciol katolicki skoro to panstwo to podatek, to w Niemczech popre kosciol katolicki, ze to podatek. Ta rodzina moj to szatan - ja mam to gdzies. Uwazalam moze ze Polska to podatek ale nie do konca i to takie - ale to z tej okolicy i tyle. I koniec. Aaa tam - pokrecone. W kazdym razie MUZYKA LUCYFERA nie ma szans ze mna i tyle. Tekst widzialam i starczy bo go szybko schowali , zeby nie bylo ze Kosciol straszy wiecie. No - nie musi i tyle. Jak sie czuje kto powie? Z rodowodem Lucyfera. Jakbym spadala do piekla. To jest CZELUSC TAKA i moze bede cos wiecej z tego wiedziec. Tak sie czuje jakby ktos we mnie spadal , spadal , spadal wiecie i w jakas niekonczaca sie czelusc i tyle. Bo stoja o mnie tam ksieza. 10 lat za pozno. No z tej fizjologii roslin ten Linneusz pasowal mi na doktorat pasowal mi idealnie. Bo czemu mnie tak ciagnelo do NAZW ROSLIN w sumie. Z matki. Z Linneusza bo wszystko ponazywal. A jak tak wiecie lubilam wiedziec - to jest to, a to jest tamto. Bo bylam zle nazwana i tyle. Ja tylko 1 blad ze mialam sie skupic na LECZNICZYCh i tak bym poszla na farmacje i tyle. A tak? Bez sensu i tyle. No a Linneusz bedzie Szwedem i tyle. I po co jej ten Linneusz tej mojej matce. No wiecie te rosliny znala - i moze chciala te lecznice wykorzystac? Nie wiem. No w szkole dobrze myslala. I tyle. Co robil takie rzeczy. No ja tez tylko tyle jakby chciec robic doktorat. Bo co? I to mi pasuje po tym moim doktoracie. tyle nazw roslin i tyle. I ten Karol Linneusz sie do mnie przyzna patrzcie - w sumie to moj PROMOTOR byl i tyle. Bo kto? Co to jest ochrona przyrody? Ze nie mam doktoratu. Mam - po matce - KAROL LINNEUSZ to byl moj promotor. I moze miec obywatelstwo polskie za to. Ale po co? Co on zrobil? On mial leczyc, ale nie chcialo mu sie. I co on jest wart i sie smiali z mojej matki w Angli ze Darwin a on. Ze byl glupi. Bo mowila ze pisala z Linneusza i klamala. Ale wiecie - to jest takie, ze jakby powiedziala prawde to po niej - po niej i tych uczniach i tyle. Ze z oplatka. No mogla powiedziec Z TKANEK. I tyle Roslinnych. Nie mogla powiedziec, ze z oplatka i tyle. Z tkanek mogla - tego nie umiala wymyslic. Dlatego tak tkanki mi zle szly. No to Linneusza wymyslila i tyle. I wszystko pasuje. I ani bym lazic nie musiala nic. I ten Linneusz powinien byc od sw. Brygidy nie chce - a teraz zastnowcie sie skad te MALZENSTWA ROSLIn - bo zwierzeta to zoo, a rolsiny - drugie zoo wiecie, ale rosliny sa moralne. A chodzilo o Brygide Szwedzka - ze straszna i w ogole. No i zamiast leczyc to przez nia poszedl w rosliny a teraz sie nie znaja bo go oszukala. No ona mu nie kazala takich pierdol pisac i tyle :(

Wiecie -ja wiem ze jestem zaburzona - moja matka byc moze tez tu - ona mnie dostala W NAGRODE za MODE i tyle. MODELKE dostala - mnie. Po co taka byla? Po co ona poszla na te chemie? Szkola kucharska i ktos ja zrozumie. CHEMIA? No wlasnie. Bo tym dostalam po dupie bo w sumie KUCHARA ja. I wiecie ja chodzilam do liceum - PO MATURE, ale w sumie wiem, ze NIE PASOWALO mi tej matury dac. I te siostry myslaly chyba ze mature mam dzieki ICH SCIAGOM. A to nie byla prawda. Do konca nie musiala i tyle. Ale szkola byla zla bo wiecie o co ja mam pretensje - to liceum jest z patronem, on jest STRASZNY, pozytku z niego chocby wcale - bo czemu ide do Linneusza - a czemu tego patrona nikt w Polsce nie sznuje? Tyle zrobil - ja nic o nim nie wiem ze szkoly. Bo odrzucilam patrona. No ale skad ja mialam wiedziec, ze on chcial chronic TATRY. Przeciez inna bym byla. Bo skad ja mam te ochrone. Tak jakby tak mialo byc, wszystko zle, ale tak mialo byc. Od PATRONA SZKOLY SREDNIEj. Bo jak ja moge bioli uczyc nawet na zachodzie - Z TEGO. Z patrona szkoly sredniej. W SUMIE ekolog na pewno, tylko nie umial tego nazwac i tyle. On kiedys nie bedzie ksiedzem. Ode mnie se wezmnie zwierze i bedzie ...fizjolog roslin na przyklad -co ja rosnie - ode mnie przez zwierze moze sobie wziac cos takiego, do labu moze isc tak bo sie zastnawiaja co on zamierza dalej robic ten Staszic - wyjechac i tyle. W Polsce go nie bedzie. Od razu mial tak zrobic, ale nie pasowalo i tyle. A teraz pojdzie sobie zwierzetami - zoologiem moze byc. Choc czy tu bedzie nie wiem - do labu moze isc na zachodzie Z ROSLINAMi z Polski, a tu zoolog i tam pozniej to samo. On nie pojdzie w ksiedzowanie. Powinien moze ale nie pojdzie. Bez sensu DLA NIEGO. Tyle ile potrzebuje ksiezy ale...

Gość owca idz ze spac
chce Ci sie tak pisac od 5 rano? idz spac kobieto lepiej

Gość pani domu
up ....i co dalej ?

Gość Liselotte
weź ty już nie chlej więcej i idź spać. Pir....sz jak potłuczona. Albo posprzątaj to ci się durnot odechce.

Gość owca idz ze spac
wez sie za jakas robote, umyj gary, okna, upierz firanki, Matka sie Twoja ucieszy, ze jej pomoglas w domu, a nie od 5 rano o dyrdymalach piszesz tu chce ci sie tak pierdolic od rzeczy calymi dniami?

Wiecie ja was mam w dupie bo mi przyznaja racje na Zachodzie, ze zostalo zabic 4 osoby w domu i wyjechac i mialabym sie jak Iwonka. Tylko na studiach ich mialam zabijac zamiast o nich stac i juz jestem wielka dama perfum, a tak to palca mi sie nie chce na krzyz zlozyc, wszyscy zyja i to tak... a mieli zginac w wypadku samochodowym. I przyznali racje Iwonce a nie mnie I NIESPRAWIEDLIWIE. Bo byly male dzieci i tyle. Nieletnie. No to ja ich nie chce - niech do piekla ida bo zaczelo sie od dzieci bo rozwodka bo cos robila - bo siostra miala 2 nieslubnych dzieci. To niech to powie bo wiecie - ja moge jechac ale wszyscy sa po stronie Iwonki - 35 lat, ja nie moglam za maz wyjsc? Czemu nie? jakie powody. Bo mam rzymski rodowod i nie mialam mieszkania. A dzis tez nie wyjde za maz bo ani pieniedzy ani mieszkania. Ale ja tym rodowodem nie zylam. No tam po swojemu i tyle oni mnie nie beda krytykowac. A parafia mi powiedza? Czemu nie zylam parafia - przeciez ja w ogole nie rozumiem co to jest parafia. Ja ich psuje. Bo mnie ksiadz na chrzcie obsikal i tyle. A wiecie - ja nie musze chodzic do kosciola, po co tam laze jak nikt mnie tam nie chce. No tam sie chodzi zeby miec zycie wieczne. Chyba wiedza co bylo powiedziane na ostatniej wieczerzy. Tam Bog jest najwazniejszy a nie ich wspolnota. I co dalej? Bo po co ja tam laze. I czy rozdawac komunie bo w sumie to samo co... moja matka. Chyba od niej sie zaczelo rozdawanie komunie na reke w Niemczech. To jest zle. I co tak macala tego aniola - po co? Po prostu kosciol katolicki ja zameczyl i tyle. Mnie tez. Po co mi ten rzymski rodowod. No jak o niego stoje? No wiecie ... ja bym napisala ale czym teraz na mnie? Ja wiem co jeszcze zostalo powyzej muzyki i juz to ogrywam LUCYFER Kim jest ten Upadly Aniol? Kim ? Kim byl kiedys Kim jest dzis Kiedys piekny i radosny dzisiaj smutny i zalosny Lucyfer zwiastun Slonca i Ciemnych Odmetow. Upadly Przywodca piekla... Potepiony przez Boga na wiecznosc tak OGRALAM artykul o muzyce Lucefera. I to jest nie do pobicia. Napisalam wiersz o Lucyferze. I tyle. Napisze jeszcze lepszy i tyle. Za co on wylecial i tyle. Bo jak stoje o rzymski rodowod. No rzeczywiscie pasuje mi budowa. PO SWOJEMU. Bog mi mowi dobrze stoje i tyle. Juz tak stalam, a teraz stoje jeszcze mocniej tak i SIE NIE DAM. Bo wszedzie tylko pogarda , swinstwa i tak dalej. A kosciol powie pod toba sie ziemia powinna zapasc ty znajdo radziecko - i powinnas do piekla spasc. To prawda, ale Pan Bog jest milosierny i laze po ziemi. A poza tym jestem Fanka Boga. Kosciola nie to sie nie wydalam bo nic nie robia tylko zenia. Ale fanka Boga jestem - naprawde. Chociaz Pana Jezusa tak sobie - no docenilam Go jak z pracy wylecialam i diabla widzialam, a tak to tak sobie. Ale Boga Ojca to jestem fanka. Lucyfera nie i tyle. No tyle starczy i koniec.

Gość owca idz ze spac
lucyfer to cie opetal owca chyba ze bredzisz takie farmazony bez ladu i skladu , wez ty sie babo ogarnij bo tracisz czas na pisanie glupot, zamiast robic w tym czasie cos pozytecznego, wiesz ze zmarnowanego czasu nigdy sie juz nie da odzyskac? Przemysl to babo

Wiecie one w tym klasztorze na te moja matke mowily LUCY i widziala LUCYFERA, ale Wielki Piatek 15.00 - no kogo ona mogla widziec w piatek o 15.00 bo ona o ksiazce mowila - eee pierdoly dla dzieci. To jest prawda mowila - to sie zdarzylo. I z tego pasowaly jej studia wiecie. Z TEJ KSIAZKI. I jedynie ze nie powiedziala tym siostrom ze skonczyla na sznurku - to tylko w domu pasowalo powiedziec, a tam nie i tyle. No i dlatego tak skonczyla bo by sie nad nia zastanowili wiecie, a tak ja osmolili. Miala powiedziec ze prawdziwa Ania Shirley rozwiodla sie z Gilbertem i popelnila samobojstwo - ona pisala z przyczyn niejasnych ale no coz... wiadomo bylo ze chodzilo o wyplate. I nie umiala nic tam osiagnac ta Ania Shirley, a CORKA TOLSTOJA to nie wiedziala - i patrzcie 2 slowa i jest do dzis tam, a tak to nie rozumialy jej. Bo powiedza ze po niemiecku nie mowila, nie umialy sie dogadac - one tylko zarcie. One mialy powiedziec przynies co napisalas. Moze i mowila ze na sznurku skonczyla. A kto wie - i z tego mialy ksiazke gdzies i szkoda bo fajne ale uwazala, ze to nalezy wiedziec bo co to tam takie pierdy i tyle. No i tak wlasnie sie skonczylo wiecie. Bo jak. I tyle :(

jestem w cięzkim szoku, czytam i się zastanawiam czy jaja sobie robisz czy jesteś az tak nienormalna żeby wypisywac takie rzeczy :o jest piekny poranek idz pod prysznic, strzel palcówke, to i humor sie poprawi i czep sie roboty :o

No to to mowila w klasztorze i nie po niej, a co dalej? No to nie wiedziala corka Tolstoja i ze nie napisala A WIEDZIALA ze wyplaty nie dostala ta Ania to wiedziala a nie napisala bo z tego jak to napisze wiecie to...po niej. Niczego nie zarobi. Bo Ania nie dostala wyplaty nie napisala i dlatego sie powiesila . Bo z tej ksiazki nie wynikalo nic oprocz tego ze sie powiesila i tym trzasneli. I ze byla rozwodka. To miala byc POWIESC wiecie - taka jak Anna Karenina. Ona byla za mala do tego. Cos tam napisala i mowila im ze chcialaby uczyc w szkole zeby jej to wydali. Bo co tam plota. Tyle. No i chciala miec z tego mature bo pasowalo nie dac, a dali ZA TO. I to mial byc koniec. Pojechala do Niemiec - pieprzneli nia. I po co to napisala wszyscy - ona sie nie da - studia z tego miala przeciez i tyle. No i te zakonnice sa przerazone (niech sie popatrza na siebie) ona chciala dziecko? Ona sie powiesic miala po tej maturze. Ja tez i tyle. No ale sie nie powiesilam wtedy to teraz tez i tyle. A ona tez bo w sumie teraz nie pasuje jej dac pracy, co ona to zrobila. A to spada z chalupy bo widziala ze jej w pracy nie chca. A to spada. No i pasowal klasztor i dziecko w klasztorze. No to juz byla MAKAKRA dla ojca - matka nic nie mowila. Tak pasowalo i tyle. I wiecie co by robila 5 lat i to studia w obcym jezyku nic z tego. A to liceum po co mi ? Ze ona miala isc do liceum - mowili jej - nie chciala bo chciala pomoc rodzicom. matura- to tylko egzamin na studia sie nie wybierala ale przeciez kazdy ma a ona nie i tyle. Bo pasowalo jej nie dac. No to mieli jej powiedziec bo wyszla na zero a chciala rodzicom pomoc. I pozniej wyjechala, zalowali ze ja zaltwili, ale jej nie bylo. Ci rodzice to juz nie to samo. Jakies studia tam ma. Wszyscy na nich. I wiecie - mlodzi ludzie w sumie za 5 minut na drzewo poszli i tyle. No tak pasowalo. Widzieli ze z nia nie wygraja i wiecie co miala im po prostu powiedziec ze sie ochrzcila. Bo co ich tak ograla. Bo nie powiedziala, ze sie NA NICh ochrzcila bo TO SAMO i po niej - poddawaj sie, ale chodzila z tym krzyzem na glowie, uczyla sie , no co jej tu zrobic. A oni sie tak smiali z tych brygidek. Ale kasy nie. Bo uwazali ze znikneli zeby nie placic. ZNIKNELI. No wiecie - idz z czegos takiego na policje. Jeszcze te imiona i nazwisko i tyle :(

Widzicie bo na poczatku pasowalo mi placic? Nie. A teraz? Nie wiem. Martwie sie ze nie zarobie wcale nie chce jechac do tych zerek na zachodzie. Wolalabym uczyc w szkole i tyle. Ale co zrobie jak zostane bez wyplaty bo widza ze kombinuje ze mialam zostac bez wyplaty jak bylo zle a nie tam jakies oceny, cicho caly rok i oceny. Moja matka tez ja mogla dostac. Tak sie nie robi ani kary ani niczego - ocena negatywna pracy z grubej rury, a caly rok cicho, nic nie ma, wszyscy sa jej nie ma. Ciekawe czemu. Bo czemu 2 przedmioty, wychowawstwo i tak dalej. Czemu AZ TYLE musialam pracowac. A teraz wiecie sie nie dam bo pieniadze mialam w pierwszej pracy OD LUDZI sie dowiem. Od ludzi? To jak jest GRUPA wiecie , a nie ze jak tasma leci - bez sensu. Kto placi? Nikt - od ludzi. Pasowalo dac i tyle. Od kogo? Od ludzi - jakos tam moglam byc i tyle. Dalej tak samo. 3 praca - bez firmy juz bo teraz na mnie skocza bo moga - a tak to nie - to bylo za Ilone zaplacone i tyle. Ze trzymam z Ilona bo tak bym nie dostala i kto wie co mialo byc bo czemu nie trzymam z Ilona - bo po gowno mi ta wyplata 1000 euro - zaraz nie bylo, do pracy nie moglam dalej wyjechac. I ze chyba rozumiem ze ich zajezdzam - dzieki mnie mieli papiery pozmieniane , cicho mieli a ja co? Dalej bez zarcia? BO FIRMA? To sie mieli zachowywac jak firma wiecie i niech mnie zgwalca jak chca. Chyba im WALI NA LEB wiecie jak oni mysla ze ja jestem co - chora umyslowo. Chociaz zwrot podatku. Bo czemu nie chce wyjechac. BO WOLALABYM UCZYC W PARAFII - tam katechezy bym pouczyla , o grzechach bym pouczyla PO ANGIELSKI. Bo czemu angielski - bo to ma sens. Biolka tez - teraz Linneusz mnie sie bedzie trzymal. BO CZEMU JA NIE CHCE WYJECHAC. TYLE CIUCHOW sie dowiem musialam kupic. No wlasnie wiecie i wszystkie zle - jakie s DRESY - w czym to isc do tej szkoly. Jakies ciu... najgorsze no bo na co mnie stac, nie? Na wyzwiska. Bo co tak wyzywam. Bo jedynie NA TO MNIE STAC. I przyjebac w szczeke.