Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolejnydzienzycia

przyszlam wam sie pozalic...

Polecane posty

Bo wiecie ja przy tej ilonie jestem JAK POLGLUPIA - nikt mi sie nie da. Trudno taka okolica. Co chca to sobie pozbieraja i im dobrze, a ja? Ja jestem tu ZAJECHANA. Ilona rozumie, ze rodowod i Polka a ja rodowod i Niemka - no to plynnie niemiecki. Oni mnie nie chca. A JA ICH CHCE KURWA MAC wiecie - niech sobie sa od Lucyfera i tak ze mna nie wygraja. Hitler taki straszny i mnie to nie obchodzi. No wiecie co... a jak on im zyczyl? Tak jak ojciec mnie. No kariere robil a jak im zyczyl i tyle. I koniec :( I co mnie wiecej obchodzi? Powinno mnie cos wiecej obchodzic? I tyle wam napisze. Ich glupie ryje ich nie obchodza i tyle. Ja te Iwonke obgadam w kazdej pracy wiecie. W kazdej pracy. I ZLE im bedzie, a mysla ze dobrze, ze podatku nie dostalam - tu w Polsce ma byc liczony bo ide do biura na Iwonke - chce nazwisko z Polski - i w necie sobie TO NAPISZE bo czemu nie pisze o Ani Shirley w necie - to napisze w necie, ze chce dane pani z tej a tej firmy bo chce isc zglosic na policje ze na lewo liczy podatki, msci sie na mnie od roku, zeby ja schwytac i zamknac w wiezieniu. A zaraz nastepny list na policji bedzie do ogrodnictwa na brata mi powiedza i wszyscy leja ze mnie - no to na ojca brata PO CO MU TE KWIATKI - on chcialby byc policjant i czemu nie tylko ten mlodszy. Bo ja mialam byc policjantka. JA. Ale niestety zostal mi urzad pocztowy i tyle. Przez listy matki. Ania Shirley tez pisala listy do Gilberta. I to byl jej Gilbert i mial jej pomoc zalatwic rozwod KOSCIELNY bo czemu ma taka opinie miec w Londynie. I tyle. Ona z Londynu byla kurde - nie moge. No ale mieszkanie miala i tyle. A jak nie to przynajmniej prace poprawic - takie miala 2 żądania bo widzi ze wszedzie ma OPINIe a po co jej to. Chce sie wyniesc ale nie umie , nie umie dostac wizy do Stanow. To byla moja matka. I miala napisac ze... jest w ciazy. I po niej. A tak nie po niej. I tak mowily - ty wez i zrob jej dziecko bo czemu one ja zgwalcic daly. No nic jej nie brakuje - wez jej zrob dziecko bo podobno chciala dziecko. Uwierzylby kto. I tyle. Mialy ja pochwalic, ze wziela sie niezle w garsc, radzi sobie - pisala, ze ona odeszla bo tak wyszlo, a inne same powinny odejsc. Jak ja ze szkoly. No i wiecie zeby nikomu nie bylo zal to wszystko jest parafia, jeden rodowod rzymski i mozna sie walic. Swietami, datami, roznymi rzeczami, a ze to klamstwo - kogo to obchodzi. Byleby bylo dobrze, fajnie, kolorowo, SUPER, nie? :(

Wiecie - wspolczuje wszystkim ktorzy PO TYM WSZYSTKIM co napisalam dalej stoja o brygidki niemieckie. Wszystkie do pieca. Bo czemu ja bylam TAKA? Bo widzialam chmurke jak bylam malutka i stad mialam se stac o klimat i pasowal jeszcze GEOGRAF do rodziny - starczylby maz. I takiego mialam KLIENTA wam powie, ze moglam sie wydac i byc dawno w USA, ale sie balam bo glupia uczelnia, co ja tam bede robic. Inna katedra i nie po mnie, a na tej po mnie bo ruska. Bo czemu on mnie chcial? BO RUSKA. Bo mialam opinie ze jestem z Rosji - i tak mnie wszedzie pomawiali. Bo wszyscy sie poddawali, a ja nie. I nikt nie rozumial czemu. No to adopt. Bo takie sa adopty. Ale kto - prawnuczka Tolstoja ja jestem. WOJNA I POKOJ to ja. Najlepsza KSIAZKA na swiecie. Choc niekoniecznie. Ale tytul najlepszy. I tyle. Z Rosji. No bo leca ksiazkami - szukaja mnie po necie. Niech bedzie i tyle. Choc najlepsza ksiazka to BOSKA KOmEDIA - to jest najwieksze dzielo - chrzescijanstwa mi powiedza. No to Wojna i pokoj. Bo czemu Ani Shirley bedzie uczyla literatury i aktorka? No a co pasuje po Tolstoju. PO TAKIM OJCU. I tyle. Cofnac sie i juz. Czemu ona nie bedzie pisac, gdzie ona bedzie mieszkac? W Weronie. Gdzie bedzie mieszkac. Tam gdzie mozna marzyc o wielkiej milosci. Najwiekszej milosci wszechczasow czyli Romeo i Julii. No bo tak mieli zyc - nie dac sie rodzinom i razem sie powiesic albo se przynajmniej dzieci zrobic jak mieli za co. I ten Gilbert tez sie tam wyniesie. I tez sobie siebie przemysli. Zaczeli jak oni i tak mieli skonczyc tyle mieli szans w Kanadzie - ze jest ta ksiazka to w Weronie moga byc, a tak gdzie. Tak tam pasuja ze swoja wielka miloscia, a tak nie.

To znowu ja. Ide juz sprzed tego kompa bo mi sie Net psuje, ale wiecie co ja mam racje. Ja opisze dzieje mojej matki - ta tu gdzie mieszkam jest nudna a tamta jest ciekawa. I PO CO ZYJE? Bo Niemcom wszystkie rodowody psuje bo ich nienawidze i ODE MNIE beda potepiac. Bo oni ze mnie sie smieja, ze ja niczego nie wybudowam wiecie. Oni sa straszni. I ja sobie zyje bo mna beda Niemcow potepiac za rodowody i tyle. I ja sie uratowalam wiecie oni sie smieja. A z ta moja matka to bylo tak. Ja to wiem wiecie - bo one sa ryby te zakonnice. I ona mowila ze to bylo straszne, ze jej sie to snilo chyba wiecie bo ten diabel mnie tak atakowal i tyle. I one ja potepily bo te swinie wiedzialy ze przez nia byla ta Analiza. No i co oni z nia zrobili. Bo wiecie oni skocza na Pana Jezusa i powiedza - jak mogles ty draniu zrobic cos takiej takiej PIEKNEJ mlodej kobiecie? Jeszcze chciales ja ty zakonu - malo ci jeszcze tych bab. Tak beda wrzeszczec, a ona sluchajcie czemu do zakonu bo ona TAK NIENAWIDZILA TEJ MATKI za CUDZOLOSTWO bo wiecie jej nie zabil Pan Jezus - zreszta on to zawsze zeby zyc. Ja zabil DOKLADNIE Lucyfer. O POLNOCY musial ja pacnac wiecie albo o 3.00 w nocy - zalezy co mi bedzie pasowac. Albo Boze Narodzenie albo Wielkanoc. I teraz wiecie Niemcy by niejedno rozwalili ale sie boja - co ten Hitler mial pod tym czerem ze ICH TAK ROZJEBAL wiecie. A tu chodzilo o to, ze NIECH ICH SZLAG TRAFI za taka kariere, lepiej by mu bylo w Austrii. I tyle. No ale nie dostal sie na studia. Za to niejednego zabil i leczyl sie psychiatrycznie. Bo dla mnie to byl PSYCHOL a dla nich wielki wodz tylko czemu sie zabil i czemu ich tak rozwalil. I tyle. A tak 100% racji - zwlaszcza jak sie zabil. Bo teraz bedzie ze ja mam matke samobojczynie, cala rodzine i ich wszystkich szanuje wiecie a zywych nie. Bo zyja dzieki mnie bo by sie pacneli, ale nie musza bo to wiem. Bo by bylo na mnie. Wiecie co ja bym UCIEKALA z tej Polski gdybym wiedziala, ze ja nie dostane tego doktoratu. UCIEKALABYM W POPLOCHU. No ale... albo wzielabym sie za niemiecki. Za angielski - no ... to samo - kursy niemieckiego i wszystko gdzies miec po studiach. Bo co innego? Na dobra sprawe tyle sluchajcie albo samej sie uczyc. I teraz ten moj promotor - wyjasnic go im to cala Polske rozwalic w tej chwili. Czy to warto i tyle. Bo czemu ja sie nie umialam wyniesc - mialam racje i nie mialam. Duzo racji mialam, duzo. I jeszcze sama bym miala smialosc pytac ale kiedy rodzina w to wszystko weszla i nie mialam smialosci. No wiecie... bardzo skomplikowane to jest - wszystko jest zle PRZEZ NIEGO bo to wiem bo z tego powinnam sie GLADKO wyniesc na ekologie i tak czulam kiedy nie umialam. Bo jest zla nazwa. Bo co ja tam poszlam. Normalnie mnie Boruta tam przywial bo ZLA NAZWA KATEDRY i tyle. Dlaczego to nie jest ekologia roslin na przyklad. No i poszlam za ta nazwa ze bede chronic przyrode. I czemu jej nie chronie. A bo to nie ma sensu. Prace jak obronila, dostala przy okazji etat gdzies to nie ma sprawy. A tak to tam - dajcie spokoj. Ale biologii moge uczyc - zostaje mi Karol Linneusz, ktorego mam, dalej z bioli trace NAD CZYM BOLEJE Karola Darwina - bo ja bylam wielka ewolucjonistka - bo to HISTORIA - i zobaczcie ile madrzejsza bylam od matki - bo to HISTORIA - ewolucja to historia, to kopaliny. To albo behawioryzm mnie interesowalo, a reszta nie i tyle. No i tak sie tam zycie toczylo. Komorka mnie interesowala i tyle. Rozne rzeczy. No i widzicie - ten diabel przyszedl do mnie, podszedl , zamknal mi oczy i smial sie - czemu ty nie stoisz o mury - mury sa wazne sie smial, z krzyza sie smial? wzial i wyrzucil, a zostawil mi swietego Jozefa i to mialam skojarzyc CHOLERA a ja nie wiedzialam po co tego swietego Jozefa mi zostawil i wiecie no zrozumialam ze nie modle do swietego Jozefa i zaczelam wiecie, ale szlo mi to kiepsko bo nie mam patronki. I teraz mam juz patronke to sw. Jozefa tez. I patrzcie teraz czy istnieje moja patronka - istnieje, co robi? No wygasza mnie bo gwiazda i ratuje mi zycie bo za bardzo ide w Biblie , a wcale Biblia nie zyje i tyle. I jeszcze wiem wszystko o starszym bracie i tam pol na pol ma racje, ale gdzie on ma krzyz wiecie - Pan Jezus mu sie da - gdzie Ty masz moj krzyz? I po nim musi sie poddawac. Dopiero kiedys pojmnie jakie to bylo wazne. Ja to rozumiem po matce to rozumiem i tyle. I teraz jak nazywac dzieci - najlepiej patron lepszy niz dziecko tak dziecko nie mialo szans i tyle. Najlepiej nazwac coreczke Maria i nie ma szans. I teraz jeszcze jak ja moge od Lucyfera byc i nie po mnie, a po wielu ludziach bo to ze ktos jest od diabla to jeszcze nic nie znaczy. I teraz wiecie np. poczytajcie sobie Ewangelie, ze wyzywali Pana Jezusa od Belzebuba za dlugie wlosy? Dluzsze? No za cos go tam wyzywali - wiedzieli co robili. No i co mial zrobic? Od Lucyfera nie - prawdopodobnie tak Go mieli wyzywac - pomieszali wszystkie diably wiecie i jedynie, ze sie z nich nie smial no ale nigdy nie smial sie, zawsze byl powazny i tyle. No i tak byl i dobrze. Zadnym glupem nie byl. No i w zasadzie koniec historii. Bo jego tak wyzywali ale np. czemu nic mu sie nie stalo. Czemu? No to ja to napisze. Bo sie OCHRZCIL. I np. Maryja to krolowa i sa 4 wydarzenia na swiecie zmieniajace historie swiata. I gdyby On sie wiecie nie ochrzcil to co on ma do powiedzenia NA ZIEMI jak ona urodzila dziecko. Zawsze bylo DZIECKO urodzila - z duzej litery to Dziecko. Ale on juz dziecko nie byl. 4 wydarzenia to jest wojna a teraz chrzest Chrystusa - bo to mnie interesuje. Krzyz to jest zbawienie i w takim razie jakie sa te wydarzenia zmieniajace historie swiata. Ewangelii nie napisal wiec to odpada. Ostatnia Wieczerza, Krzyz, Zmartwychwstanie, Wniebowstapienie? Cos tam takiego - CHRZEST. To jest bardzo wazne. Poszedl, ochrzcil sie u JANA CHRZCICIELA wiecie i to objawienie trojcy swietej to bylo wydarzenie zmieniajace losy swiata bardziej niz krzyz na SWIECIE. TERAZ JAK ZYJEMY. No i ze tyle zrobil no to ta Maryja ma 4 wydarzenia PO SMIERCI ale to sa OBJAWIENIA WIELKIE i nie tylko niekoniecznie - objawienia jej po prostu takie , ze cos sie zmienia tym. I tych objawien jest pelno ale 4 trzeba sobie wybrac i to zostaje. Bo czemu Niemcy tego nie maja bo nie szanuja Maryji bo by szanowali i by im to powiedziala. Ale teraz co - powiedzialaby im to i co oni by z tym zrobili. 2 maja i za to sie nalezy wpier Hiszpani ale 2 nie maja dwoch wiecej. Przypuszaczaja 3 , jeszcze 4. I oni sie domysla i chrzest tez beda mieli ale tu gdzie ja mieszkam to jeszcze ho ho ho zanim to wyjdzie, a ze mam przez to zycie cale zjebane to te rzeczy zbieram i koniec. Bo im wzielam legenede - a po co im ta legenda i tak nikt z tego nic nie wie, nikt tego nie rozumie. Czy ta legenda byla wazna. No ja nie powiem nic zeby nic nie bylo na mnie. Czy ta legenda byla wazna? Jest pelno legend. No dla Boga byla bardzo wazna, ale tu nie za bardzo Dlaczego? Bo ona okresla JEDNOZNACZNIE wiecie tozsamosc narodowa ludzi mieszkajacych na Slasku, a ta legenda jest tu spieprzona i ja jestem tego ofiara ale tez sie tym ratuje bo rodowod w Polsce to wlasciwie na 100% samobojstwo i tyle. No chyba zeby. Bo np. ja i siostra 2 z pustyni , jedna z Rzymu - mieszkania powinny byc, mieszkania powinny byc, dalej sie niech sie hajtaja i martwia. No nic nie prawda. Najwazniejsze jest roslina i zwierze i stala praca. Jak jest co robic to se mozna wynajac. I kto to tak wymyslil ze mieszkania beda? Ja nie wiem. Moze tak powinno byc, ale nic z tego. Bo mnie nikt na oczy nie chce widziec, no ale... i teraz czemu Pan Jezus nie chce brygidek Z NIEMIEC - inne to nie wiem. Wszystkie ryby i ta moja matka mowila - to bylo straszne, ta twarz byla straszna, ja sie tak balam, ja spac nie umiem w nocy, taka zjawa, co to sie stalo - takie cos. No a one z niej sie smialy. I tak jej sie twarz. I mowila chyba CHMURNA TWARZ, POCHMURNA, CHMURZASTA - musi takie byc dobre okreslenie wiecie na taka twarz. Ona miala powiedziec PRAWDE MONSTER. Ze widziala POTWORA. No a one niedowierzala, ze to byl Lucyfer i tak krecila CHMURKA i tyle. I jak bylam mala to widzialam taka chmurke - to bylo do mnie bo ja mam brata, a sama niczego nie osiagnela bo razem widzielismy chmurke, ktora cos mowila - NIE DO NIEGO mialam mu wpieprzyc, ze spadaj nie do Ciebie. I to mialo nas odgrodzic bo zupelnie rozne osoby, ale gapil sie i wszystko popsul. Dlatego byl dopust, ze poszlam do liceum, wszystko zle i tak i tak dalej. No ale... i tyle. No i nie umialy ograc tego CHMURNEGO oblicza tej zjawy. I sie z tego smialy i z tej matki, ze ona sie pozniej zrobila taka dziwna. Dlatego mogla odejsc, ale po gwalcie dopiero pasowalo. I powiem wam no czemu on jej sie ukazal - Lucy to autorka ksiazki, LUCYFER - podobne - nie umiala skojarzyc bo skojarzylaby i by sie nie zabila. Bo dalsza praca to anioly i tylko. I Biblia. Monster - monastery - tez gra slow. Bo czemu nie chce powiedziec jakie zwierzeta w Polsce i byloby dobrze. Jeszcze czego - powiedzialabym gdyby doktorat byl. A jeszcze jest wiecie wyplata do rozliczenia - bo placili mi 10 dni wiecej i nie musialam tego oddawac i wiecie czemu ja to przegralam. No w sumie cos by mi sie nalezalo, ale za 10 dni nie oddalam wyplaty - tu 2 miesiace mi placic beda i czemu oni mi placili? Zeby pasowalo to przegrac. Bo sedzina stwierdzila ze to tylko kasa. No ale wiecie... a on mnie wyzywal od zer ten dyrektor bo czemu ja sie nie polapal, ze to kryminalista. No przez to. Ze nie oddalam za 10 dni bo mnie SAD nie zobligowal do tego, za to mialam placone 2 miesiace wiecie i dalej co? I dalej mialam miec STALA PRACE i to mi mieli powiedziec i BYM MIALA. A ja tego w ogole nie rozumialam CO JA TAM ROBIE? No bo mnie oszukiwali, ze bedzie stala praca rok wczesniej i wiecie ja bym to wszystko zrozumiala, przyjela do wiadomosci, ale ja rok uczylam za kolezanke, ktora w ciazy popelnila samobojstwo i tego nie wiedzialam. Ja moja matka sie dowiem bo widac, ze chodzila z tym samobojstwem juz dawno, a one mialy zludzenia. Chodzilo tylko o doktorat, zeby sie materialy nie zmarnowaly i wiedziala ze tego Linneusza miala i go chciala, a ci to samo i Brygide miala i tego Linneusza i poszla. I za darmo wszystko - no to jak juz tyle siedziala to dalej miala siedziec. Ale nie rozumieli co tam sie stalo w tej kaplicy ze ten Lucyfer sie ukazal - ze tam bylo cudzolostwo w sumie. No tyle ile ale... i tyle :( A ja no to tak na panstwo postawilam i sie wyniesc nie umialam bo wszyscy no, no, no dobrze bedzie. Choc ta Unia w 2004 to nie za bardzo, ale mialo byc OK. No to bylo. Jak sie pozbyc mojego promotora bo w sumie tylko on. Wziac i zabic. Jedna szkoda. Wiecie ta reszta uczelni jest OK - dawno bym miala ten doktorat z tej uczelni, ale tak zle wybralam ze juz gorzej nie mozna. Troche poszlam za kolezankami i ta ochrona przyrody tak mi sie ekologicznie kojarzylo - prawie to samo. Prawie - POWINNO BYC, ale ten promotor jest taki nienormalny , ze to jest ekologia. Przez niego. Ja wiem dlaczego. On sam tego nie rozumie wiecie. No ale ma tego Linneusza to moze byc wiecie bo profesor powinnam kogos szanowac, ale czemu Linneusza to prosze mnie nie pytac. Ja moge miec Linneusza, a on? Ja z matki powiedza. Niekoniecznie - defnicja gatunku - ja tak mam Linneusza i tyle. Za zielnik oni maja Linneusza dopoki go nie przepija bo widac, ze chleja przerazajaco a ten moj promotor BYLY nie. Ja moge Linneusza promotora - taka bylam. Taka mialam prace wiecie EKOLOGICZNA i polski profesor tam jest i PI RAZY DRZWI wszystko pasowalo - zdjecia nie chca to wyciac choc uwazam ze sa tez potrzebne. Moze za duzo robilam, ale zadnych zdjec? I tyle. No i co? Kazdy swoim tokiem myslenia idzie. Ja myslalam tak - ekologicznie nie moze byc tak, ze gatunek - czymkolwiek on jest - NIIEISTOTNY daje nazwe jednostce systematycznej - nieistotny w sensie NIEWIDZIALNY doslownie. I ten profesor to akceptowal i wszyscy ludzie na tej katedrze a ja nie. I mialam odejsc - slusznie, ale racji nie mieli, a odejsc to jest kasa - np. inna uczelnia - dojazd i tak. A racje mieli miec. Mieli sobie to pozmieniac DLA SIEBIE/DLA SWOJEJ UCZELNI tak jak na systemach - kartki powinny byc rozdane studentom - to jest nasza praca naukowa - wykaz naszych jednostek dla studentow. Przeciez to jest uczelnia ja myslalam - powinni sie zebrac, pozbierac to wszystko tak zeby sie zgadzalo i tak dalej. Oni sie nie licza - to mieli tym bardziej byc ekologami dla mnie bo reszta bez sensu JESZCZE BARDZIEJ i tyle. Bo taka jest prawda - po co mi systematyka jak nikt tego nie robi, nikt tym sie nie zajmuje. Bo czemu zrobilam z siebie ekologa? Temu - najprostsze definicje ekologiczne i wszystko mi pasuje jak 2 i 2 rowne 4. A oni co tam robia to nie wiem. Za zdjecia mnie krytuja. Naprawde - szkoda bylo czasu jesli pracy z tego nie ma i tyle :(

Chodzilo tylko o doktorat, zeby sie materialy nie zmarnowaly i wiedziala ze tego Linneusza miala i go chciala, a ci to samo i Brygide miala i tego Linneusza i poszla. I za darmo wszystko - no to jak juz tyle siedziala to dalej miala siedziec. Ale nie rozumieli co tam sie stalo w tej kaplicy ze ten Lucyfer sie ukazal - ze tam bylo cudzolostwo w sumie. No tyle ile ale... i tyle :( A ja no to tak na panstwo postawilam i sie wyniesc nie umialam bo wszyscy no, no, no dobrze bedzie. Choc ta Unia w 2004 to nie za bardzo, ale mialo byc OK. No to bylo. Jak sie pozbyc mojego promotora bo w sumie tylko on. Wziac i zabic. Jedna szkoda. Wiecie ta reszta uczelni jest OK - dawno bym miala ten doktorat z tej uczelni, ale tak zle wybralam ze juz gorzej nie mozna. Troche poszlam za kolezankami i ta ochrona przyrody tak mi sie ekologicznie kojarzylo - prawie to samo. Prawie - POWINNO BYC, ale ten promotor jest taki nienormalny , ze to jest ekologia. Przez niego. Ja wiem dlaczego. On sam tego nie rozumie wiecie. No ale ma tego Linneusza to moze byc wiecie bo profesor powinnam kogos szanowac, ale czemu Linneusza to prosze mnie nie pytac. Ja moge miec Linneusza, a on? Ja z matki powiedza. Niekoniecznie - defnicja gatunku - ja tak mam Linneusza i tyle. Za zielnik oni maja Linneusza dopoki go nie przepija bo widac, ze chleja przerazajaco a ten moj promotor BYLY nie. Ja moge Linneusza promotora - taka bylam. Taka mialam prace wiecie EKOLOGICZNA i polski profesor tam jest i PI RAZY DRZWI wszystko pasowalo - zdjecia nie chca to wyciac choc uwazam ze sa tez potrzebne. Moze za duzo robilam, ale zadnych zdjec? I tyle. No i co? Kazdy swoim tokiem myslenia idzie. Ja myslalam tak - ekologicznie nie moze byc tak, ze gatunek - czymkolwiek on jest - NIIEISTOTNY daje nazwe jednostce systematycznej - nieistotny w sensie NIEWIDZIALNY doslownie. I ten profesor to akceptowal i wszyscy ludzie na tej katedrze a ja nie. I mialam odejsc - slusznie, ale racji nie mieli, a odejsc to jest kasa - np. inna uczelnia - dojazd i tak. A racje mieli miec. Mieli sobie to pozmieniac DLA SIEBIE/DLA SWOJEJ UCZELNI tak jak na systemach - kartki powinny byc rozdane studentom - to jest nasza praca naukowa - wykaz naszych jednostek dla studentow. Przeciez to jest uczelnia ja myslalam - powinni sie zebrac, pozbierac to wszystko tak zeby sie zgadzalo i tak dalej. Oni sie nie licza - to mieli tym bardziej byc ekologami dla mnie bo reszta bez sensu JESZCZE BARDZIEJ i tyle. Bo taka jest prawda - po co mi systematyka jak nikt tego nie robi, nikt tym sie nie zajmuje. Bo czemu zrobilam z siebie ekologa? Temu - najprostsze definicje ekologiczne i wszystko mi pasuje jak 2 i 2 rowne 4. A oni co tam robia to nie wiem. Za zdjecia mnie krytuja. Naprawde - szkoda bylo czasu jesli pracy z tego nie ma i tyle :(

Jak wymyslicie Niemcom co sie stalo ze Hitler MAJAC HISTORIE PO SWOJEJ STRONIE tak Niemcow urzadzil to jestescie niezli jak on myslal. Bo zyczyl im zle za TAKA kariere - chcial sie uczyc , a musial isc na wojne i walczyc, leczyl sie, zabil tam i to niejednego - nadajesz sie do rzadzenia mozesz byc i tyle. I zawsze im zle zyczyl za kariere, ale MOGLI BYC bo... MIAL PO SWOJEJ STRONIE HISTORIE. I teraz CZYJA historie? Bo mial ICH historie po swojej stronie. Bo oni go powinni nienawidzic, przeklac , jedynie ze MEIN KAMPF nie jest w kazdej ksiegarni bo kase mieli z USA jak sie rozwalili. JEDYNY POWOD. Czyli jaki obled soba prezentowal, ze tak NIEMAL idealnie myslac jednak do piekla poszedl. Ja go w ogole nie rozumiem jak mozna tak myslec - morderca i w ogole. Ale na szczycie - niemniej ... i tyle. Po co sie tam pchal jak tyle umial i koniec. No ale to tam skomplikowane. Bo czemu ja to wszystko pisze. CZY JA JESTEM KUPKA KASY? NIe mam ani grosza wiecie, niczego i CALY CZAS JESTEM POMAWIANA I POSTRZEGANA ze ja nie mam zadnych wartosci tylko kasa bo 5 lat temu czy 6 jedna baba powiedziala ze mam w Auchwizu z uczniami, a myslala o krolu Maciusiu Pierwszym ze dobra ksiazka to jest - wszyscy przyznali jej racje i to ona ustalila ze nadaje sie do nauczania za samobojczynie w ciazy - a to niech tam mam prace - stala maja powiedziec - to pozniej pojde do swietego Jozefa - no i powiedzmy miala racje , ale co? Ja to mialam wiedziec ze to ona wymyslala. Uwazacie ze bym siedziala w tej szkole? I spotkalam kolezanke w Anglii i mialam wyjechac i tyle. I nie umialam i pierwszy raz ogralam sie kinem - irlandzkim filmem, a pozniej polskim o Analizie bo w 2008 to juz mialam wyjechac kiedy sobie film obejrzalam i mnie jakos tak po tym filmie, a parafia nie zylam ani ksiedzem i zaczelo mnie dusic i tak dalej... i pisac w sieci niby pisalam ale co jedna osoba to lepsza... i tak jest rok 2011 wiecie i DAREMNIE i tyle. I koniec :(

I powinno zostac po mnie IMIE chociaz przeciez w necie a zostaje ksiazka dla dzieci KROL MACIUS PIERWSZY. Chyba chodzi o to, ze krol Macius pierwszy rzadzil lepiej niz krolowa Elzbieta Pierwsza. Bo w Anglii nie chca juz Henrego - chca miec USA. No to wraca Elzebieta Pierwsza i se rzadzi. I ksiazeta sie nie licza i tyle. Nie bedzie dzieci ich rozmontuja - niech se robia CO CHCA JUZ. Nikogo nic juz nie obchodzi. Bo by przez nich nie mieli rodziny, sa straszni, dwa potwory i tyle. No takie zycie i tyle. Ale wola Stany i tyle. No takie sa Angliki. Bo by sie z nich tam smiali, ze sie Hitlerowi nie dali a tak wszystko pasuje i tyle. O Hitlerze tam moge pisac. Ciekawy temat przeciez. Takie biografie sa o nim a nie wiedza tak prostych rzeczy, ze po prostu NIECH DIABLI PORWA NIEMCOW za taka kariere. On chyba chcial tam na studia sie dostac wiecie, ozenic, normalnie zyc, a tu wojna - to nie jego wina, a pozniej nastepna to jego bo nie zrobil zadnej kariery to robimy druga wojne. Bo te wojne rozpetala recydywa z pierwszej wojny swiatowej. Bo po co ta druga - bo chcieli byc generalami a z golym tylkiem jak ja byli to druga zostala i tyle. Na dodatek wynalezli samoloty. Co ru zrec? Bedziemy rzadzic swiatem. I tyle. Cala HISTORIA :( Jak dla mnie. A teraz? No prawie to samo. Istni Niemcy - wystarczylo zeby ich opetac i ZNOWU TO SAMo. I wiecie czemu oni tak ruszyli bo z RODOWODOW wynikalo, ze trzeba skonczyc z historia. Trzeba - oni tak uwazali cos zrobic z historia. Co? Nie wiedzieli. Cos i tyle :(

Dlaczego ja potepilam Zachod ktos sie dziwi? Bo sa za glupi dla Skarbka. A dla Darwina tez wiecie bo NA PEWNO o Skarbku wiedzial i tyle mu dal odkryc. Uwazal ze to jest to samo co latajacy Holender. Bo zeby cos tam w Anglii musze miec Darwina. Po co mi Linneusz. I oni to chyba to chyba wiedzieli. I wiecie Darwina i znowu mam. Skoro Skarbek jest w kopalni to on idzie plywac. I sluchajcie bo co on robil na morzu. WARZYL w garncu. I ten moj mlodszy z plazy bo chyba pojdzie na plaze nie moze isc na morze . Acha oni mu chyba mowia, ze ty z plazy nie mozesz isc na morze - tak mowi taka jedna w necie. Moze juz bo pojdzie z Darwina.Bo go ciagle wyrzucaja - zeby sie nie dal wiecie. Z Darwina przez Linneusza moze sobie na morze isc bo Darwin byl kucharz. I moze isc na plaze i nawet lazic tam nago, na plaze nudystow. Niech sobie chodzi , nie o to chodzi. No i ma Linneusza i Darwia i niech sobie dalej radzi. Bo po co na morze? A po co poszedl Darwin? WARZYC w garncu. Bo jak ja sie moglam nie dac w Polsce - oni sa tacy fajni. Chca isc z nim na plaze , warzyc go nauczyc. PYZY - cos tam. Wiecie jak ja go spotkam to zaczne od tego, ze ani jednego zeba nie bedzie mial bo przez niego nie moge wrocic do szkoly. I tyle. Bo ojciec bil go po zebach i przez to nie poszedl na studia - tak go pomawia. A mial z nim trzymac zeby miec od niego moze i jak teraz cos spieprzy to trafi prosto do Lucyfera wiecie bo mowi im swietnie, a jest na nich LUCYFER bo ja taka jestem. Ale jak mnie wkurza a nie normalnie. I ma tego Linneusza i Darwina i niech tak mysli i tyle z calosci wiecie. A Lucyfera niech se daruje bo jak mu wpieprzy to bardziej niz jego ojciec i tyle :(

cdn soon - na razie idzie BURZA. STORM idzie. Cloudy face ona widziala ta moja matka. He was a monster with a cloudy face. Tak mowila i ...przegrala. Bo czemu ona przegrala - przez to i tyle.

To znowu ja - myslalam ze ktos sie wpisze - nic z tego :( Mnie juz wszystko pasuje choc zalamana jestem jak ten mlodszy brat. Wiecie z tego Darwina mogl se isc plywac. Ale Darwina nie mial bo by wiedzial ze byl kucharzem. Bo jak nie chce stac ciota o grob ojca to niech mu bedzie, ale taka prawda, ze mial stac o ten grob - dyc mial z niego morze, nie? No ja mu dobrze bede zyczyc zawsze choc mam go DOKUMENTNIE DOSYC. I wiecie to jest takie znowu - ile ja chcialam rzeczy na tej biologii - ten Darwin by mi sie przydal, ewolucja ale tam nic nie bylo, zeby sie uczyc czy cos. Tylko ukladziki i HUMOR. A patrzcie ja mialam tego Darwina tyle rzeczy mozna bylo zrobic. No a tu nic z tego. I Linneusza mialam - i robia te zielniki i to wszystko. I patrzcie ja poszlam na ten doktorat i ja mialam WSZYSTKO - lake mialam sluchajcie - ziele byle jak, ale lake i rzeczke nad laka to mialam jak nic. A ciekawe skad - nie wiedza. Bo w Niemczech nie umieja zwierzat w Polsce dobrac, niczego. I wiecie 4 wydarzenia z zycia Chrystusa, ze daje rade Matce to tak 1.NARODZINY - z hukiem sie narodzil az gwiazda byla - to On 3. SMIERC NA KRZYZU 4. ZMARTWYCHWSTANIE A 2 - co dwa NAUCZANIE pasuje - nauczanie to za Jego czasow bylo juz takie, ze rady nie dal bo pasuje jeszcze nauczanie w swiatyni jak mial 12 lat. To w Polsce tak pasuje CHRZEST - drugie po narodzinach wydarzenie i to wszystko bez znaczenia bo skad w Europie sa panstwa i sie smieja. Ale nikt sie nie da bo CHINY sie PANDA dobraly. Skad oni sie wzieli - oni sa pandy i dlatego zeby tacy nie byli to maja skosne oczy. Czemu oni sa skosni - zeby nie byli pandy. Tam kiedys wiecie bylo pelno pand, ale wszystko wybili. Bardzo ciekawe jest sie tym zajmowac i jak pasowal mi wilk teraz niedzwiedz mi pasuje. I teraz i ja i bracia jestesmy tak samo wiecie , no ale co z tego - ten sam rodowod wszyscy trzej, ale ja go mam inaczej - bo musialam ratowac zycie temu starszemu bo bym poszla siedziec za niego. I teraz to widac - bez sensu kic, dajcie spokoj. Juz lepiej siedziec za pozar. Ja sie nie dam - wszystko ze szkoly i tyle :( I koniec - mam to wszystko gdzies. Czy ta legenda tu jest wazna. I patrzcie jest wazna czy nie. No zwierze - a ciag dalszy? I to jest powod do WOJNY. I tyle. No i tak sie skonczy - wojna tutaj. Bo tak bo to trzeba sobie pociagnac dalej a ja ide w rele z tego. Ja to moge powiedziec o co to chodzi ale ja chce miec zarcie z tego. Ja jestem rekin LADOWY. Bo one sa ryby brygidki i czemu ja o nie nie stoje w sumie tez ryba - no ale jaka? REKIN. LUDOJAD i je pozarlam. Wyszlam na lad i je pozarlam. No bo co mi Darwin - wylazlam na lad i pozarlam brygidki. Bo co on byl. Bo zwierzeta sie zmienialy. Raz byly tu , raz siam. Po co to bylo wiecie jeszcze marynarzom. I tyle. No i z niego ELEGANCKO zostaje zawsze muzeum i tyle. Mozna byle co przyrodniczego robic i tyle. Tylko trzeba go miec. W sumie - marynarz i tyle. Ale cos tam napisal. Kto sie interesuje biologia to wie o co chodzi. Jak on mial to morze? Z garow. Wiedzial ze moze isc, ale musi warzyc. Przez to naukowcy nie chcieli. Bo czemu oni go nie chcieli - taki geniusz. Ewolucja takich czy siakich malpek - teraz ekolog. Bo modny, nowoczesny - dzis ekolog. Ale kiedys wszystko bylo inaczej. A Linneusz idzie w wiare. Przez to taki dopust w zakonie praca mojej matki i tyle. I tyle wam napisze. O co tu moze chodzic w tej mojej okolicy to sie domyslcie - ale zobaczcie cos tu jest i to STRASZNEGO. Stad mozna miec cala Biblie i nie tylko - gdyby ludzie to wiedzieli to tu by bylo o matko. Ale wszystko popsuli i tyle. Takie zycie. A ja nic nie powiem. A po co? Jeszcze mi powiedza , ze jestem muzulmanka a to nieprawda. Ale patrzcie - cala Biblie mozna stad miec bo jak ja mialam Biblie i to tak strasznie bez wiary, ale wszystko dobrze - najgorsze meczenstwo krzyz , ale czy aby? Stad - z tej okolicy. Jedyny pozytek. Reszta do kitu. Ktos tu cos wart - jeden rodowod biblijny, a tak? Patrzcie jaki poziom ani zwierzeta. Jak juz to skorupiak. Bo czemu rak bo powinna byc Biblia a sa skorupiaki, kiedys wilki no ale... takie zwierze nie chodzi do kosciola bo przyjdzie Bog i powie - po co ten drugi kosciol? Po kiego diabla to stoi? To tak DELIKATNIE mowiac okresli. Dal kase protestant i postawili - wszystko wyburzyc , bez sensu. Postawic na nowo - lepszy drewniany niz to i tak dalej. No ale jak ludzie beda mowic nie, nie, nie ... no to sie zlituje i zostawi. Niech laza - co maja robic. Na przyklad ja. I tyle. Ale taki jest - pomysli, pomysli i pojdzie. Choc czy On to wszystko zostawi tak to watpie. Ale na razie jest jak jest i tyle. Czemu nie?

Napisze wam tylko jeszcze jak mnie sie nic nie podoba na tym swiecie to wy pojecia nie macie. Napisalabym wam tyle rzeczy ale jacy wy dla mnie jestescie. Po co wrocilam? Moze zeby sie wszystko IDEALNIE zgadzalo? Kto wie? Nie wiadomo powiem wam. Zeby nie bylo , ze potrzebuje cokolwiek z Niemcow - no cos tam mozna z nich wziac ale to tak do roku 1500 raczej bo pozniej to walilo im na leb tylko coraz bardziej i tyle. Rok 2000 przyblizyli o 100 lat. Jacy oni sa. SZYBCY. SZYBCY I WSCIEKLI. Ja ich zawsze wyzywalam od mordercow i hitlerowcow. Polacy tacy sami ale se ich zezryjcie - pasujecie do nich idealnie. I ci bracia moi sie ciesza ze maja te same rodowoowdy i PO MNIE musze sie poddawac. No ale ja mam rodowod od Pana Jezusa i tak mam przez Boze Narodzenie swietego Franciszka i czemu ja mam rzymski rodowod bez MUROW. Kazdy widzi ze poszlo o MURY. Wziac rozwalic nic nie ma - bez znaczenia. Niech ida - rozwalaja. Niech sie ciesza - u siebie nie maja muru, tam drugi. Wiecie ten moj doktorat moglby byc nawet w tym klasztorze - jeszcze dziecko mi zrobic wiecie by sie dalo. No i tyle. Ale co to chronic? No pande w Chinach. Co moge robic po mojej uczelni po latach? Chronic pande w Chinach. Swiety Franciszek zeby miec rosline i zwierze, zeby mi nikt nie podskoczyl. No wiecie ten mlodszy tez ma szanse na sw. Franciszka ale po chrzcie. To juz nie sa zarty - kazdy widzi jak jest. Teraz on zwierze ale to juz normalne i tyle. I teraz zaczyna byc normalny, ale ma juz swoje lata - po co Darwin - kurde jak to wie to jest zalamany. Jakby mial fajnie biologie z Darwina gdyby byl tylko...moralny. Po prostu moralny. A tak jezyki dwa i wiecie - plywac by mogl i takie glupoty robic. I do dzis by plywal. Bo wiecie co tu robic w tym porcie. Zrobil co zrobil a bo to i tak kiedys trzeba... zaczac? Zaczac? On sie mial ozenic. Z tego nie bylo ozenku. A teraz? Zostaje mu chodzic po lekarzach. No moze i tyle. Co zrobic w sumie. Koniec historii. Albo histerii - jak kto woli. Ten drugi od sw. Franciszka moze byc przez zawod , ale tez to takie i tyle. No i koniec. No to z mlodszym, zeby mu sie nic nie stalo - zrec co ma niech se tak pomysli , a ja? Jak se pomysle ze zas nazat to cos mi sie robi. Moze mi cos dadza i mam wszystko gdzies. Za Darwina I Linneusza - na razie jest w Niemczech, ale spada. Musialabym cos robic - nawet mi pasuje - po matce. Ale co? Za co? bez sensu. A rodzina? O ile. Rok znowu zmarnowany. Wszystko bez sensu i tyle :( No i przede wszystkim liceum bez sensu. Z siostrami bez sensu - bez siostr - tez choc tak bylabym bardziej pozbierana, a z nimi jakas taka... one mi to samo powiedza. Mialam se isc do ogrodniczej i koniec. Ale przez chmurke bylabym nizej od brata. Jak to mozliwe? A szkola? No nic tylko patron, tego mam i dalej to samo. Co tu zrec i tyle. A ta dyra co mnie tak zalatwila wiecie to zostaje po niej KROL MACIUS PIERWSZY - W SREDNIEJ SZKOLE - jak tam mialo byc normalnie? Bo co tu robic sie zapytaja - ona zawsze wiedziala co a jak umrze - a ma po mnie 2 klasy z ktorymi moze sie powiesic bo tak wypada - to jeszcze krol MACIUS Pierwszy - a on tam wszystko wiedzial. Czemu kaze jej sie wieszac? Za Korczaka. Ale nie tylko. Przegralam - ani grosza, a ona sobie manipulowala pieniedzmi w pracy i zrujnowala mnie i w Polsce i za granica. I wyjechalabym wczesniej i zostawalby mi sznur bo niewydana, a mieli prawo tego wymagac po 3 samobojcach i tej sredniej bez mieszkania. Bo tak wspominajac moje siostry to mieszkanie mialo byc w sredniej. Tak sie meblowaly i w ogole. A ja to zeby mieszkanie bylo. Wiecie po miesiacu by mnie nie bylo. Baba z matmy - Ania z Zielonego Wzgorza. Ja pierdziele. To podobno byla super szkola. Bez znaczenia. Zostawal mi tylko patron i dojazd. Za daleko - jedynie ze blisko stacji. I bracia - ze starszym nie bede rozmawiac bo nie ma o czym - niech go zabija i tyle. Nie bo ma dobre serce - a ja mam zle i tyle. No a poza tym co jeszcze... mlodszy jak bedzie od sw. Franciszka z Asyzu to niech sie zglosi - kazde zwierze , roslina - tylko wtedy. Bo on mial ciezkie zycie, a ja nie mam co zrec i dopiero mi ciezko PRZEZ NIEGO. I go o to zawsze oskarze i niech spada. Przez firme mi powie - jak nie zna Iwonki to moze byc, a jak zna to niech zdupia na zawsze i tyle. W odmety a czego to nie wiem. Smutku. Marnosc nad marnosciami wszystko marnosc powiedza mi siostry i tyle w tym prawdy wiecie. Byle co na tych studiach moglm robic. Ojciec mi tam tez wymyslal, ale tez niczego nie wskoralam nim. No szkoda - pracy nie bylo. Co ja mialam choroby umyslowej dostac, zeby za maz wyjsc? Dopiero teraz wiem co to sa zareczyny choc po cichutko. Pierscioneczek malutki. Czy to sie liczy do czegos to nie wiem. No ale... przed wyjazdem po 2 poronieniach. I tyle. No i niech se zezra Zakline, a co oni tam w ogole zrec beda w tym ogrodnictwie to nie wiem. Oni wszyscy jak dla mnie siedziec powinni i to w Azerbejdzanie zeby nie bylo, ze Albania najgorsze panstwo na swiecie. Azerbedżan jeszcze gorszy. Niemcy sie dowiem. No tacy jak oni. I te ich LESBY - nie zapomnajmy o co poszlo. One chcialy mnie zabic, zeby nie wyszla ta wielka tajemnica, ale juz wyszla :( I wiecie czemu mi sie nie chce jechac nazat. Ja sie nawet UBRAC nie mam za co. Tak to wyglada. Same szmaty. A co dopiero NAJESC :( I koniec piesni. O Rolandzie czy roladzie miesnej. Dzis jeszcze mieso jutro post. I tyle :(

Gość nanana cmon
es es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em emes es es es em em em weź kutasa do buzi i poczuj smak życia- a siostry jebaj w dupę, skoro dały ciała

Gość na zachętę powiem Ci
weź kutasa do buzi i poczuj smak życia- a siostry je baj w doopę, skoro dały ciała:D

Oprocz tego co wam napisalam wyzej jest jeszcze niemiec na amazonie co sie cieszy, ze znowu nie mam co zrec a to najwazniejsze. Nie - najwazniejsze jest ZAMORDOWAC RODZICOW W ODPOWIEDNIEJ KOLEJNOSCi. Bo sie smieje, ze z takim pechem jak moj to by mnie zaraz zlapali. No na pewno - bo jego ratuje ze najpierw matke pozniej ojca. A za co to nie napisze bo kto by warzyl PEDALOM i tyle. Bo on nie jest pedalem. To niech to udowodni. A co to homoseksualista obraczki nie moze miec? Bo on ma obraczke, a ja dopiero zareczyny. No coz... na niego nawet papiersoa szkoda. I tyle kasy wiecie. Transport wiecie leci od niego , wszystko. Dlatego taka cholota sie dowiem - no jak oni wszyscy, jak wszyscy. Ja bym papierosa na nim nie zgasila - szkoda, lepiej samej wypalic. Bo czy zamierzam go zabic. STRATA CZASU - niech zyje. Tak jest blisko Boga. Czego sie nauczylam na amazon - bo tyle sie nauczylam jak czytacie - tyle mam co pisac - ze najwazniejsze to zabic rodzicow W ODPOWIEDNIEJ KOLEJNOSCI. Bo czemu ich nie zabije - sa tego warci. Bo nie wiem w jakiej kolejnosci. Bo jemu sie udalo dobrze zabic. No a mnie na pewno nie - taki pech. Bo rodzice matki sie powiesili a oni. No wlasnie A ONI? zapytam. Bo matka starego sie powiesila A ONI? Ciekawe czemu sie powiesila. I czy ma grob. I tyle. Bo czemu sie nie chce wrocic na amazon. Bo wszystkiego juz sie nauczylam tam. I juz nie mam po co wracac. Bo sie lubilam uczyc podobno. No - a co mialam robic? Wiele rzeczy lubilam ale wybralam szkole. I tyle :( Ale kosciola nie - pedalow tez. Ale tu ich nie bylo. Choc dziwne bo to...USA jest? USA? Nie... to je Deutschland wlasnie. I nawet maja Hitlera, a oni? Oni gdzie maja Hitlera? W dupie? Taki wodz - nie moze byc :(

WIecie co jak oni mnie potraktowali to sie OPISAC NIE DA. CO JA MAM ZREC? I tyle :( Jesc. Bo wiecie oni sobie kucharza. Oni sa nienormalni. Przykro ale mi takie przedstawicielstwo na amazon. I wszystko pasuje tylko norma w biurze, a zapewniam ze tylka nie ruszylabym i pojechalabym do herbat. WTEDY. A teraz niemozliwie bo mnie zgnoja ktos powie. Nie - zabija. Za moje zareczyny z KLAJPEDA sie dowiem. Bo czemu nie mam pierscionka. A bo to dzis kazdy zareczony. Ostatnio spotkalam 2 gejow i mieli piescionki i to z obrzydzeniem zdjelam. Obraczki. Bo czemu nie mezatka. Bo kiedys widzialam homoseksualistow z obraczkami a skad te poronienia. Tak sie zgorszylam. A teraz co - zareczyny tylko. No ale znowu sie zgorszylam, pierscionek schowalam i koniec :( I tyle :(

W sumie o co ja stoje w zyciu? Jakie sa moje wartosci? Bo ja to tylko kasa. Wcale nie. WCALE NIE - no prosze odczytac moje wartosci. Tylko kasa. Ja sie obraze :(

wiecie ze oni wszyscy wrociili sie na amazon z tego biura i tam sa. Tylko to pasuje ze nie umiem w ogole wyjechac. Mam nadzieje, ze wala chinska norme bo ja jestem panda i SLYSZEC O NICH NIE CHCE. Bo oni mnie beda probowac przez biuro wracac, chyba wiem jak jest. Nie i niech nawet nie probuja - chyba rozumieja ze zycze im SAMYCH PORONIEN < SWINSTW< BEZ PIENIEDZY, w ogole wszystkiego najgorszego - zeby ich piorun trzasnal, auto przejechalo i wtedy mi moga przyslac kartke na urodziny i ze smiechem spale bo TAKA JESTEM i tyle :( I koniec. Bo mi zycza zebym bez kasy zostala. A ja im TEZ tak zycze i koniec. I pomawiam od GOWIEN nie ludzi. Bo mi mieli powiedziec, ze mozna sie wrocic i w ogole. Bo przeze mnie ksiazek nie ma to mnie musza wrocic - NIE MUSZA. I koniec. Oby tak sie stalo, ze nie musza. Bo wszystko bedzie na nich. A kurwa mac na kogo? Na mnie? CO JA IM DO CHOLERY ZROBILAM TAM WSZYSTKIM. Mnie tam w ogole byc nie powinno - niech se ida do cilicy IWONKI ROZWODKI i tyle mnie to obchodzi wiecie. BO JA NIE MAM OBRACZKI I NIE ZAMIERZAM WYCHODZIC ZA MAZ - i wszystko przez to . A kiedy do chuja jasnego? Na 3 miesiace wyjechalam i koniec. Za 3 miesiace sie mialam hajtac? POPIERDOLILO ICH WSZYSTKICH CZY JESZCZE GORZEJ? I tyle mnie obchodza. I zaluje slownictwa ale jak tych CIULOW CHORYCH NA LEB INACZEJ NAZWAC. Po imieniu nie? Tak najlepiej. I teraz smiech, ze nigdzie na stale pracy nie dostane bo mam dwie matki - ktora jest mnie godna. GODNA - bo tu jden mowi, ze moge byc bo jestem GODNA. A ONI NIE SA GODNI ZREC NA PRZYKLAD. I tak sie to skonczy. Ze sie powiesza przeze mnie bo mam juz wszystkiego dosyc, a najbardziej pierdolonych mordercow i innych ciulic jak Iwonka i wszystkie moje jebane w leb imienniczki. Ciekawe ze 3 miesiace nie moglam tam przezyc bez SLUBU do cholery jasnej. Normalnie chyba umre tu zaraz - przysiegam - tyle mnie to wszystko obchodzi i te szmaty ostatnie tam wszystkie :(

Gość nanana cmon
Bez ślubu to mozesz brac peniosa do ust, penisa w odbyt, penisa do pochwy, więc nie pierdol że nie ma wartości, tylko bierz sie do roboty