Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dulcymea29

i co ja mam robic? niesmak czuje

Polecane posty

To skoro przeszkadza Ci, że on udaje, że nic się nie stało albo tylko rzucił fochem to czemu sama pierwsza nie wyjdziesz z inicjatywą rozmowy o tym co się stało? Zamiast trzymać go teraz na dystans po prostu powiedz jak się poczułaś i tyle, niech coś wyjaśni.

Gość Przestancie odpisywac
tej kretynce :o

Gość niewiemporazka
Bo teraz stroisz fochy, że on trzyma Cię na dystans. Zajmij się sobą i nie zwracaj na to uwagi. Ochłonie to sam do Ciebie przyjdzie. Po co stwarzasz sama sobie problemy.

Gość a mi szkoda
jeny, a to nie jest taka maksymalnie prosta sytuacja: jak facet jest zły,że dzwonisz 12 razy i już nie ma siły z Tobą gadać - to chyba logiczne, że w tej sytuacji nie chce mu się z Tobą ROZMAWIAĆ? :) i wystarczyło po prostu dać mu spokój na pół dnia i by było po sprawie :)

no wiec daje mu spokoj teraz:) przyjdzie jak bedzie chcial jak nie to nie proste ja nie bede nad nim skakac i przepraszac bog wie ile razy ale sory nie umiem tak sie usmiechac zwyczajnie teraz

ja probowalam sie dowiedziec dlaczego ma focha bo nie wiedzialam co sie dzieje tego dnia przyjechal po mnie do pracy i nic sie nie odzywal w samochodzie podwiozl mnie w jedno miejsce bo bylam umowiona i pojechal zadzwonilam do niego po chwili zeby zapytac czy cos sie stalo to zniecierpliwiony odpowiedzial pogadamy pozniej wiec napisalam sms zeby wlil prosto z mostu odezwalam sie dopiero o 4 godzinach ze juz wracam do domu on sie wkurzyl bo podobno milczalam i nie wiedzial po co dzwonie rozlaczylam sie za chwile zadzwonilam zapytac o co kurcze chodzi to wtedy podniesionym tonem ze '' troche opamietania dziewczyno ze dzownie co chwile a on zajety byl''rozlaczylam sie i napisalam sms ze jakby powiedzial wczesiej to bym wiedziala ze przesadzam wrocilam do domu a on taki foch ze masakra probowalam rozmwaic to mi przerywal nie chcial sluchac i takie tam to samo rano bylo a wczoraj po poludniu sam sadzwonil a ja przez caly dzien milczalam

Gość buhahahahaaaaaaaaaaaaa
spoko!!!! jutro z nawiazka wyslesz kolesiowi 34 sms zadzwonisz co najmniej 13 razy z morda ze na nie nie odpisuje :D:D:D

Gość niedobrze_mi
czemu do niego wczoraj nie zadzwoniłaś? na pewno by się ucieszył! rozumiem, że ma focha - wszystko dlatego, że do niego nie zadzwoniłaś :D

Gość niedobrze_mi
Papatki, nie zapomnij zadzwonić :D

trzymaj sie chlopie burza nadciaga :D:D ale przytrzymalismy ja tu najdluzej jak tylko sie dalo a dalo sie tylko tyle :D:D:D

i maja ucieche z obrazania innych co sie tak podniecacie? przeciez to nie was dotyczy zycze wam takiej madroscia w swoich relacjach ale zaraz zaraz czy was ktos chce? raczej nie inaczej nie oblatywalibyscie wszystkich tematów nawet tych mega glupich jak moj a tracicice czas dziwnie dziwne

stul pyska, boz zaraz wszyscy zaczniemy do ciebie wydzwaniac i rozsadzi tobie tel :D:D:D

a tu widze przyjaznie jelly bellyh hahah widze na kazdym temacie wyzwoiska mam was w dupie!!!!!!!!1

Gość gklmhj
milego mnie zgorzknialego dnia -> troche skladnia nie taka ale masz juz zgorzknialy zafundowany :D

Gość gklmhj
no ic jusz stont :classic_cool::D

Gość niedobrze_mi
No leć, już, leć, tracisz tylko czas na durne riposty, zamiast zadzwonić do ukochanego, dziwna jestes :)

tak tak i zostawie to kolko wzajemnje adoracji:))))))))))) aby moglo dalej jezdzic po innych osobach :_) ale wam musi sie nudzic zeby tracic czas na takie kretynskie tematy jak moj :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

dobrze ze przynajmnie zauwazasz, ze jestes totalnym burakiem, tojuz zawsze jakis postep :-D W KONCU TWOJ MISIOP TEZ JUZ TO ZAUWAZYL :-D :-D

Gość twims
Nic nie masz robić. Nie rozgrzebuj już tego tematu, nie ma nic gorszego niż baba, która się czegoś uczepiła :o

Gość niedobrze_mi
Mogę Ci podać swój numer, pod warunkiem, że zadzwonisz :D:D:D rotfl