Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strasznie_zestresowana

Testy negatywne, a okresu brak

Polecane posty

Gość strasznie_zestresowana

Okresu powinnam dostać 10-11.07, przez ostatnie miesiące miałam regularny jednak wcześniej różnie to bywało. Teraz spóźnia mi się (co prawda niewiele, ale ja już się denerwuje). Z chłopakiem było kilka wejść bez prezerwatywy, nie doszedł w środku. Z tych nerwów zrobiłam 2 testy. Jeden we wtorek po południu, drugi w środę rano. Obydwa widać wyraźnie negatywne. Miałam też przez ostatnie dni bóle brzucha typowe jak mam zawsze przed krwawieniem. Trochę się boje i czekam na okres, może to przez tą panikę go nie ma?

Gość grrrrubbba66
u mnie to samo 11 lipca powinnam miec okres-cykle 25 dniowe-kochalam sie z partnerem 2 lipca-stosunek przerywany okresu nadal nie ma a test poranny negatywny wysyp pryszczy,bole brzucha i dolnej czesci plecow,rozpulchniona pochwa dzis 12 dzien po stosunku wiec gdyby byla ciaza to test chyba by ja wykazal

Gość gruba niestety sie mylisz
Nie zawsze 12 dni po stosunku test wyjdzie pozytywny, bo to, ze bylo 12 dni po stosunku, nie oznacza jeszcze ze jest 12 dni po owulacji, co za tym idzie po zaplodnieniu. Stosunek mogl byc 12dni temu, owulacja mogla byc 9 dni temu - zarodek tyle co by sie zagniezdzal, od zagniezdzenia musi minac kilka dni az test wyjdzie pozytywny, lub prawdziwnie negatywny.

Gość strasznie zestresowana
Jak dlugie masz cykle? Nie wiesz pewnie kiedy mniej wiecej mogla byc owulacja?

Gość grrrrubbba66
czyli kiedy powinnam zrobic test by byl wiarygodny

Gość grrrrubbba66
cykle krotkie 25-26 dni a z obserwacji sluzu owulacja byla kilka dni przed stosunkiem

Gość grrrrubbba66
cykle krotkie 25-26 dni a z obserwacji sluzu owulacja byla kilka dni przed stosunkiem

Gość DO strasznie zestresowana
To pytanie bylo do strasznie zestresowana: Jak dlugie masz cykle? Nie wiesz pewnie kiedy mniej wiecej mogla byc owulacja?

Gość Do gruba
Jesli masz cykle 26 dni, to zakladajac faze lutealna najkrotsza - 10 dni ( jesli jest krotsza to i tak ciaza sie nie utrzyma, bo bedzie to swiadczyc o zlej pracy cialka zoltego ) to owulacja mogla byc 16dnia cyklu, a jesli bys miala maxymalna dlugosc 16dni to mogla byc 10 dnia cyklu, czyli dni pomiedzy 10 a 16dc sa lekko grozne :) No oczywiscie tez cykl caly mogl sie przesunac i dupa :P

Gość Do gruba
Generalnie test powinien wyjsc po 2 tygodniach od stosunku. Na Twoim miejscu jesli okres nie przyjdzie, zrobilabym kolejny test tak za 3 dni.

Gość grrrrubbba66
bardzo dziekuje za odpowiedz bardzo mnie boli brzuch i plecy wiec mysle ze dzis w nocy przyjdzie okres