Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akaka445

Jak go zdobyć?

Polecane posty

Gość Akaka445

Problem mój polega na tym, że w pracy poznałam fajnego faceta. Jest on trochę starszy ode mnie. Na jakiejś imprezie pracowniczej było za dużo alkoholu... no i stało się ... trafiliśmy razem do łóżka. Facet jest na ogół dżentelmenem. Wiedziałam, że go stracę jeśli powiem, że chcę związku, więc powiedziałam mu, że to tylko sex. On teraz myśli, że jestem stanowcza i niezależna( po części tak jest). Widzę jak zmienił do mnie nastawienie, ponieważ zaczął dawać mi buziaki na dzień dobry, pisze sms'y, dzwoni, a ostanio powiedział, że "miło gdy powiem do niego Skarbie"... Co zrobić by to nie był tylko sex? Bez narzucania się jak go zbliżyć do mnie?Ehhh... Pomóżcie:(

zaprosić na kolacje?:) żyjemy juz w XXI wieku :classic_cool: skoro dzwoni i smsuje to sam chce te relacje zmienic ;)

Gość direction to perfection
kochana, zaczelas od klamstwa i chcesz na tym budowac cos powaznego? nie chcialas go stracic, wiec sie z nim bzyknelas? on Ci teraz daje buziaczki na dzien dobry i dzwoni? a pewnie, ale jak myslisz po co? easy easy easy i tyle Ci powiem, a nastepnym razem z sexem zaczekaj chociaz do drugiego spotkania, tak dla zachowania pozorow ;)

Gość Akaka445
Tak, tylko my razem pracujemy już od 3 miesięcy, wiec to nie był skok do łóżka z kimś nieznajomym... Tylko teraz nie wiem jak to zmienić, a sypiamy razem już od 2 miesięcy;/

Gość xfrancuz1
to jednak prawda.nie ma wyjatku.baba pijana dupa sprzedana

Gość Akaka445
Na początku był tylko nieziemski sex. Potem powiedział, że niechcialby bym spotykała się z kimś innym. Teraz pisze nawet z rana by powiedzieć mi co robił wczoraj. Poza tym pisze, że tęskni... Sama już nie wiem, czy chodzi o to by nie stracić mnie z łóżka... Czy on zaczął się przywiązywać. Oczywiście jest znaczący fakt, że on ma już jedno małżeństwo za sobą i dwójke dorosłych dzieci... Może lubi po prostu mieć mnie blisko, ale nic poza tym. Ale czemu pisze np "Czy dojechałam cała i zdrowa do domu?"

Ale czemu pisze np "Czy dojechałam cała i zdrowa do domu?" Bo może chce wiedzieć, czy będzie następna randka? Jeśli nie dojechałabyś cała, musiałby szukać innej panny ;)

skoro facet taki dżentelmen, to pewnie trochę obyty, wie, jak świat jest urządzony, i tara się jak moze, zeby chociaż przed samym sobą stwarzać pozory zdobywcy stąd te miłe gesty :)

Gość ostatni atut....
zeby go zdobyc oddalas na samym poczatku

Gość Akaka445
I ku zaskoczeniu wszystkich, którzy powiedzieli, że przegrałam na samym poczatku. Jestem razem już z facetem, zobaczył dużo poza sexem. W końcu nie można "czegoś" robić bez rozmów. Nie dość, że dobrze nam w łóżku, to jeszcze świetnie się rozmawia, żyje razem. wyszlo na to, że dobrze się stało, bo wiedzielismy, że związku nie budujemy na kiepskim sexie. I nie oszukujac sie, to jest wazne. Także trzymam kciuki za każda kochankę, która chce zdobyć inaczej swojego faceta. Rada: pokaż serce! dziękuję za uwagę! pa