Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drogeria renoma

Moje dziecko zwymiotowalo u dentysty a dentystka wpadla w furie i zaczela

Polecane posty

Gość drogeria renoma
Eh napiszę wam całą prawdę: mój syn najpierw zaczepiał dentystkę wsuwając jej ręce pod fartuch i widziałem że sprawia jej tym przyjemność, ale miarka się przebrała gdy postanowił użyć na jej kroczu szczypców dentystycznych :o

Gość bukaaa
A mnie kiedyś dentysta wjechał wiertłem w język i jeszcze miał pretensje. :o Jak syn kiedys zwymiotował u lekarza, to stwierdziła, ze zdarza się. :) Najlepiej popytaj znajmomych, który dentysta nadaje się dla dzieci.

Gość dlatego leczę zęby tylko
prywatnie :o Jak chodziłam na kasę to tak się bałam że 6 lat u dentysty nie byłam :o Ostatnio poszłam prywatnie i na takich wizytach mogę być codziennie. Za znieczulenie na kase chorych zaplace 20zl ale traktuja mnie jak debila i nawet nie poczekaja az znieczulenie zadziała :o prywatnie płacę 40zł i bardzo miła Pani, zastrzyk daje powoli i ciągle pyta czy mnie nie boli itd. Ostatnio wyrywała mi mleczaka (a mam 24 lata) i nic nie wziela bo mowila ze to pikus i nie policzy mi za to. Ogolnie teraz do dentysty chodzę bez stresu i z usmiechem :)

bukaaa a mi przejechała po wewnętrznej części policzka igłą do czyszczenia kanału (na wiertle się znajdowała). Wyjęła tą igłę z kanału i mówi "o, wygięła się", bez słowa "przepraszam" :o a polik miałam parę dni pokaleczony :o

Gość drogeria renoma
Ojej! :( No wlasnie mi mowi ze go jezyk i podniebienie piecze i caly czas odchrząkuje :( Jak to poelcialo do srodka to mzoe cos sie stac?

"tenitamten To gorzkie, to był chloran. przepłukuje się nim kanały, ale on nie ma prawa trafić na śluzówki, bo jest żrący. " Wiele jest chloranów co nie są zrące:P.A widać ze takiej babnie należy się kara:O.To by ja nauczyło spokoju:classic_cool:.Ze 100 batów na początek:D.

Gość drogeria renoma
Dzwonilam do lekarza rodzinnego. Powioedzial zeby podac synowi mleko albo jogurt naturalny , mzoe byc tez kefir. Dac tez wegiel aktywowany. Opowiedzialam mu cala sytuacje, to pwoiedzial ze zachowanie dentystki bylo skandaliczne. Nawet spytal o nazwisko , wic podalam. Niech narobi opinie tej pani "doktor"

Gość dlatego leczę zęby tylko
nie warto leczyc na kase, lepiej wydać kilka zl wiecej i iść prywatnie, od razu widać ze lepiej traktują i nikt nie drze mordy na pacjenta. W ogole teraz zmienilam lekarzy/dentystow/dermatologow na prywatnych i nie dosc ze w koncu lecza to jeszcze traktuja ludzi jak należy

Gość drogeria renoma
Alez ja bylam prywatnie. Oczywiscie nie zapalcilam tej furiatce.

Gość a jakie to miasto tez dzis
bylam u dentysty takiej mlodziutkiej :-) ja prywatnie za znieczulenie place 20 zl. za plombe zaplacilam 100 ale raczej nieduzy byl ten ubytek. ogolnie mila obsluga ale ostatnio jak bylam to cos jej chyba spadlo i odbarwilo mi bluzke:-( dopiero w domu zauwazylam te plamke. wkladala mi tlenek cynku do zeba bo byc moze uchroni to przed kanalem

Gość ajvfj;klvm
co to jest "ząbek kanałowy"

Gość hoopppppp
Złoż skarge chocby z powodu ,że wyposcila was z otwartym kanałem .TO SKANDAL

Gość adelajdala
hahah nażarł się przed wizytą haha, pewnie dentystka miała rację

Dziwne, że w prywatnych gabinetach takie coś się jeszcze zdarza. Dentyści powinni być świadomi, że ludzie wciąż boją się stomatologów, nawet dorośli. Mam nadzieję, że nie zapłaciłaś jej?? Najlepiej chodzić do młodego lekarza, faceta... nie wiem czemu, ale są przyjemniejsi i zawsze starają się wytłumaczyć co w danym momencie robią.

Gość drogeria renoma
Juz pisalam ze zjadl tylko platki na mleku. Jestem ze Słubic. Znacie tu jakiegos dobrego dentyste? ktory ma cierpliwoac do ludzi? Jutro koniecznie musze z nim isc ze wzgledu an to ze lecvzenie nie zxostalo zakonczone.

Gość drogeria renoma
Nie, nie zaplacilam jej. Mysle ze ona dlugo tak nie pociagnie. Ani jednego pacjenta nie bylo przed nami i za nami.

W tych najnowszych gabinetach jest dobry sprzęt i dziwi mnie to, ze prywatny dentysta pozwala sobie na takie zachowanie. PS: Też miałam dzisiaj kanałowe:) a pierwsze w wieku 11lat niestety, więc wiek nie ma tu nic do rzeczy. Nie zawsze da się przewidzieć infekcję w korzeniu albo jak głęboki jest ubytek, nawet jeśli na zewnątrz wyglądana mały.

Gość Pomocna .
Możesz zobaczyć ten wątek ?? - rybka22.gliteruje.pl

Gość drogeria renoma
Co mi szkodzi, napiszę jak było naprawdę: podczas zabiegu masował dentystce krocze a ona lizała mu jaja i nagle głośno pierła a on zmiesmaczony rzygnął :o

Gość pilinej
Ojejku, współczuję dziecku przeżyć. Jesteś może z Gdańska? Olej tamtą "dentystkę", zgłoś się do Nawrockiego. Nie dziwię Ci się, że jesteś oburzona, ja bym takiej chyba nakopała

Gość gość
Ja prdl, mam nadzieję że ona już w 2011 straciła prawo do wykonywania zawodu.

Gość gość
Jak można krzyczeć na dziecko z powodu mimowolnego odruchu? Niezrównoważona suka.