Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 10 października 2011

PiS - mamy własne wyniki wyborów wg których wygraliśmy

Polecane posty

Gość z tatą mastera to trzeba
Mam wrażenie ze w jednym domu siedzi troje debili: master, nowohucki pijak i pedałka garbata biedronka :d To nie możliwe żeby w rożnych cześciach Polski mieszkało aż 3 osoby w ten sam sposób pierdolnięte :D

Gość wawcia the best
ale w jakim zywiole jest i jak zaciekle broni swojej ukochanej partii na ktora przeciez nie glosuje:D:D:D tez mam tak ze w jednym domu siedzi ta trojka dekli :D:D:D

Gość wawcia the best
to ze wybory moglybyc sfalszowane to akurat zadna nowosc moja ciotka obslugiwala wybory i przylapala meza zaufania jak kitral karty do glosowania do torebki oczywiscie sprawy do dzisiaj nie wyjasniono wiec o czym my tutaj mowimy :)

Gość wawcia the best
shatyn h u j kogo obchodzi twoj pijacki bełkot wez idz bredz pod sklepem a nie tutaj zasmiecasz topik swoimi chorymi wywodami palancie

Gość wawcia the best
dzieki dzieki shatyn dzieki :D:D haha ale dekiel:D

Gość wawcia the best
i znowu jakis nieudolny podszyw moj sie trafil to musi byc jakis sfrustrowany pajacyk z PO :D

Gość wawcia the best
shatyn ograniczony intelektutalnie to jestes tutaj ty bo kto kurwa normalny dzien w dzien pi er doli tutaj takie bzdury :D:D sie pytam:D ty jestes po prostu zwyklym fanatykiem ale nie groznym na szczescie

Gość wawcia the best
jaki żałosniak :D mozna to okreslic tak zwanym lamentem :D

Fanatyk wawciu to taki który opiera własne sądy na sądach innych lub na własnych przekonaniach będacych przeciwieństwem faktów. A ja pisze o faktach. Czyli??? Czyli???? Tak wawciu! Nie jest,m fanatykiem!

Gość wawcia the best
a teraz precz mi z oczu tato mastera bo szkoda na ciebie czasu ja moge podyskutowac z normalnymi ludzmi a nie fanatykami zaslepionymi i oglupionymi przez jakies zasrane nieobiektywne media. buda kundlu

Sfałszowano wyniki wyborów na korzyść kandydata PO, ale oczywiście można twierdzić że PO nic z tym wspólnego nie miało, można. Tylko nie wiem poco z kimś takim w ogóle dyskutować to ja nie rozumiem.

Gość wawcia the best
ty zawsze piszesz o faktach i mitach :D:D ty jestes caly jeden wielki fakt glupoty :D

Gość wawcia the best
haah myervin no :D:D toz to ku r w a trzeba byc mega imbecylem zeby wypierac sie oczywistych faktow:D no ale wiadomo ze ten dekiel tak od zawsze robi i zawsze bezdie robic:D

Gość wawcia the best
jak to znowu w wawie bedziesz ty pewnie nigdy nie byles w wawie po co znowu klamiesz:D:D ty nosa poza ta swoja hute nie wystawiasz

"Sfałszowano wyniki wyborów na korzyść kandydata PO, ale oczywiście można twierdzić że PO nic z tym wspólnego nie miało, można. " Czyli jak rozumiem M. jesteś za tym, żeby twierdzić, że Kancelaria Prezydenta Kaczyńskiego miała coś wspólnego z handlem narkotykami skoro jedego z pracowników na tym złapano. Można. Tylko wiesz. To głupie.:O

Gość wawcia the best
i co widziales ciekawego w stolicy :D:D

Gość wawcia the best
jestem fanatycznym pisdzielcem :D

Gość wawcia the best
myervin te karty do bagaznika to podrzucil sam kaczynski :D:D

Gość wawcia the best
moim marzeniem jest żeby Antek wyruchał mnie w odbyt