Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eqeeten

Walka o dziewczynę po 4 latach związku.

Polecane posty

Gość hermannn
musisz jedno zakumac nie na chwile tylko na zawsze, to co ci tutaj piszemy to prawda , nie rob glupiuch bledow i zeby ci do glowy nie przyszlo cos w stylu" tydzien sie nie odzywalem to moze napisze bo zmiekla" jakby zmiekla to by siedziala u ciebie pod drzwiami , musisz sie szanowac zajmij sie swoim zyciem i pokaz jej ze masz ja gdzies, nie ona to inna i szanuj sie !

Gość bigboy32
Najlepiej to jeszcze napisz ile masz lat, to bedzie latwiej odniesc sie do tematu :)

Gość eqeeten
:(

Kolejna manipulantka... Daj sobie z nią spokój, szkoda twojego czasu i nerwów.

Gość eqeeten
Ciężko tak zrobić... Napisałem jej że zabiła we mnie wszystko i wyjeżdżam na kilka dni do rodziny... Miałem dwa dni temu urodziny i zrobiła mi naprawdę fajny prezent... "Prawie" Wróciła... Oddała mi rzeczy po które przyjechała i dałą mi na urodziny drogie perfumy i ładną koszulkę... Jednak powiedziała mi, że piszą do niej inni faceci... Jeździ teraz z koleżanką rowerkami a ja siedzę w domu i tęsknie za nią... Ciężka sprawa...

Gość aaaaabeee
ja kobieta nie moge sie naczytac co ty tam wyzej napisalas... mysle ze musisz mocno po ruju dostac zeby myslenie ci sie zmienilo.. i dopoki nie dostaniesz to nic ci po wczesniejszych TRAFIONYCH radach.

Gość eqeeten
Wiem... ale muszę zacząć chodzić do specjalisty bo nie daje rady...