Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luckyfacet79

fantazja ;)

Polecane posty

Gość luckyfacet79

hej miłego czytania :) w ramach relaksu wyobrazam sobie ze wchodze do twojej sypialni jest w niej delikatny nieład poniewaz spieszyłas sie z wyjsciem do pracy na łóżku leża czesci z twojej garderoby miedzy innymi majteczki biore je w dłon wacham i wtulam sie w nie. czuje jeszcze ciepło twojej cipki i zapach twojego krocza. Jest wspaniały i nabrzmiewam w spodniach na samą myśl. i tak na serio również ;). dotykam się przez spodnie wachając twoje majteczki. rozsuwam sobie spodnie wyciagam go na zewnątrz i powoli poruszam jego skórką. nakładam sobie ja na niego i przez niego pieszczę się. Słysze jednak ze otwierają sie drzwi wejsciowe. Spogladam przez uchylone drzwi i widze jak wchodzisz do domu. Ja nie wiele myslac chowam sie pod twoje łóżko. Mam wystawionego penisa i nie przestaje sie nim bawić. Adrenalina uderza mi do głowy. W pokoju pojawia się twoja stopa w szpilkach i rajstopach. Widzę cie tylko do kolan, masz na sobie piękne jasne rajstopki. chodzisz po pokoju stukając o podłogę. Widzę że zatrzymujesz sie przy łóżku tyłem i cos obserwujesz. Wyciagam sie delikatnie i patrze na twoje krocze. Jestes ubrana w czerwoną bieliznę przeswitująca przez rajstopki. oraz masz na sobie spodniczke białą taką którą sie owijasz i zwiazujesz. Z dołu wygladasz przepieknie. Mój oddech przyspiesza i powolutku sie masturbuje. Stoisz w lekkim rozkroku. Widze twoje krocze bardzo wyraznie. Mój penis zrobił sie mokry i zaczyna byc go słychac. Słychac delikatne mlaskanie. Widze ze robisz krok do przodu odwracasz sie kucasz. Zauważasz mnie i kazesz mi wyjsc spod łóżka. Wychylam sie spod niego i pozostaje na podłodze. mówisz do mnie podniesionym głosem ze jestem zboczencem i nie mam prawa wchodzic do jej sypialni. Ja leze potulnie patrzac sie na ciebie a ze przeszłas na wysokosc mojej głowy zagladam pod spodniczke i zaczynam sie masturbowac. Usmiechasz sie do mnie i opuszczaja cie nerwy. Stajesz nademną moja głowa jest pomiedzy twoimi stopami. podciagasz spodniczkewkladasz reke pod rajstopki i piescisz swoja cipke. Widze cie w calej okazałosci. widze jak przesuwaja sie twoje majteczki twoja cipka odsłania sie i namietnie na mnie spoglada. Dotykasz sie coraz bardziej czule. patrzac na mojego penisa. Kucasz nademna tak że twoja cipka ląduje tuz nad moimi ustami masz podciagnieta spodniczke ale nie sciagałas rajstopek. Czuje twoje ciepło na swoich ustach. Wciskam sie w twoje krocze ustami i jezyczkiem piescisz mojego penisa powolnymi ruchami. Czuje twoje nogi na swoim ciele. sciagam ci rajstopki i majteczki tuż pod pupe i twoja cipka wilgotna goraca i bardzo chetne spada na moje usta. Rozchylam dłonmi twoje posladki i jezykiem wchodze wciebie. Mój jezyk wibruje w twojej cipce, twoja cipka jest bardzo mokra. Czuje twoje usta na swoim penisie przytulasz sie do mnie wypinajac swoja cipke. Moje usta chwytają twoja łechtaczkę i ssie ja bardzo namietnie. Jestem bardzo spragniony twego ciała i bardzo mocno chce sie w tobie zanurzyc cały. Lize twoje krocze i czuje jak twoje dłonie sciskaja moje posladki, a mó penis penetruje twoja buzie. Wyczuwam jak twoje ciało zaciska sie na mnie i rozluznia twoja cipka staje sie coraz bardziej mokra przytulasz sie do mojego brzucha twarza i oddajesz zupełnie swojej rozkoszy. czuje jak twoje ciało zaczyna drzec i nie kontrolowanie poruszac sie na mnie. jestes w orgazmie. Twoja cipka zaciska sie i rozluznia moj jezyczek nie przestaje wibrowac w tobie i muskac twoja cipke. twoje ciało jest zupełnie rozluznione i lezysz na mnie z przyspieszonym oddechem. wstajesz do pozycji na kucaka bierzesz go w swoja dłon stawiasz pionowo i wbijasz sie na niego z wielkim impetem. Wchodzi w ciebie calutki, jestes odwrocona do mnie plecami i widze kazde wslizgniecie sie mojego penisa w twoja aksamitna cipke. poruszasz sie na nim bardzo szybko i namietnie oparta na moich nogach. czuje ze moje ciało dochodzi do orgazmu i tryskam w tobie ty nie przestajesz sie na nim poruszac, spermy jest bardzo duzo i widze jak scieka po moim penisie. wylewajac sie z twojej cipki. przytrzymuje cie na nim i koncze sie spuszczac w tobie. Ty podnoszac sie robisz to majestatycznie i z twojej cipki wycieka jeszcze sperma. pieknie wygladasz w lekko sciagniety rajstopkach i majtkach, i z bardzo mokra cipka.

Gość ytyhutu
ja czytam :)

Gość kotomysz
a znajdz sobie realna kobiete, a nie pisz dyrdymal na forum.

Gość moim skrooomnym zdaniem
wszystko byloby nieźle, gdyby nie to leżenie pod łóżkiem i walenie gruchy z ukrycia... jakies takie niemęskie, ale rozumiem, że chodzilo o widoki z podłogi ;)

Gość przynajmniej nie bezsensownie
wulgarne. Nawet niezle ale pojawia sie tutaj rzecz, ktora irytuje mnie w wiekszosci tego typu historii. Jezyczki, rajstopki, majteczki... Te wszystkie zdrobnienia. Ale to takie moje osobiste odczucie, po prostu za takimi nie przepadam. Sama historia stawia pałe ;)