Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lesniczy

związek z młodszą

Polecane posty

Gość lesniczy

Cześć mam pytanie co sądzicie o związku z młodszą osobą. Czy waszym zdanie różnica 6 lat to dużo? Ja mam 22 lata i podoba mi się dziewczyna, jak się okazało ona ma dopiero 16 lat. Nie wiem czy powinienem ciągnąć dalej te znajomość. Proszę o poważne wypowiedzi i rady.

Moja siostra ma 16 lat, ja jestem w wieku podobnym co Ty. Próbować możesz, ale sądzę, że będzie widać tą różnicę wieku. Może nie jest duża, ale w waszym wieku to przepaść? Ona jeszcze ma inne priorytety niż Ty, ma inne wyobrażenie o świecie. Nie znam Was, więc nie mnie oceniać, ale myślę, że to za duża różnica. Gdyby ona miała 22, a ty byś był starszy 6-8 lat to w ogóle byś tego nie zauważył. Dla niej będziesz póki co fascynacją. Nawet nie wiesz co dla 16 latki znaczy związek ze starszym facetem. Bardziej jak duma, że może Cię miec, ale jak mowilam, nie znam Was, nie znam sytuacji, wiec nie mnie oceniac

Gość lesniczy
A po jakim czasie znajomosci moge sie z nia przespac?

miedzy moim meżem a mna jest 5 lat róznicy ale u nas troche inaczej :) ja mam 29 lat on 24 ... pamietaj - wiek nie jest zadnym wyznacznikiem dla prawdziwej milosci ...

Gość do tez wieksza
znam idiote, ktory majac 27 i 28 lat wiazal sie z 16-mi to dopiero porazka!!!!!

Gość ankaa95
żona a ile miałąś lat jak swego męża poznałaś?

Gość lesniczy
Znam ją dość długo, ponieważ mieszkamy nie daleko siebie,