Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szarmanckiemil

Prawiczek czy doświadczony?

Polecane posty

Gość Kajzerkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Doświadczony Doświadczony i Doświadczony... Ja jestem może i dziwna ale wlałabym żebym to ja była dziewicą a on doświadczony.... i mam nadzieje że tak będzie bo ja utrzymuje czystość przedmałżenską xd

Gość gość
większość kobiet wybierze doświadczonego (choćby korzystał z burdelu) to chodzi o to, że poziom seksu już będzie a nie trzeba będzie czekać aż facet się troszkę wyrobi. Kobiet chcą wszystkiego od razu i zauważają faceta jak już się dorobi. Tak samo w kwestii materialnej. Jak facet jest przeciętny w kasie to mają go za gołod*pca a jak się dorobi to nagle go kochają. Generalnie kobiety to lenie co chcą wszystko od razu - większość kobiet są wyjątki ale tylko potwierdzające regułę.

Gość gość
PRAWICZEK

Gość gość
Miałam wątpliwa 'przyjemność' z niby doświadczonym (r****cz po prostu), a kiepski był, że szok...więc choć 'przeleciał' mnóstwo kobiet to tak naprawdę doświadczenie żadne.

Gość michagm
Jestem Prawiczkiem , wolałbym dziewice niż doświadczoną a dlaczego: - większa szansa na długi związek - większa szansa że będzie wierniejsza - czysta bez mieszanej geny czyli bez toxic's [potomstwo będzie 100% czysto genetycznie ale musi być prawiczek z dziewicą] - czysta psychika [bez depresji i bez zrujnowanej psychiki] - czysta żadnych chorób wewnętrznych - czysta medycyna - nie może być przewartościowana - to nie znaczy że >25+ albo 30+ są aseksualne - plan na przyszłość: związek , dziecko, rodzina itd. czyli obowiązki - wcale nie musi być gorsza a są nawet lepsze niż doświadczone - ceni ciało i dba o ciało A z doświadczoną jest różnie i nie ma pewności czy będzie wierna :/ [Nie wchodzi do drugiej rzeki bo szansy nie ma]

Gość gość
Prawik. Z doświadczonym zawsze miałabym ten niesmak i obrzydzenie że moczył w innej cipce :o

Gość michagm
Prawiczek ma więcej pozytywnych niż negatywnych a doświadczony to już ma problem np: - czystość - zdrowa medycyna - przyszłość - większa szansa że będzie wierny - mała szansa że będzie od razu czysty alfa - większa szansa na długi związek - czysty genetycznie i czyste potomstwo - nie poddaje i mówi "NIE" [tzn. nie zgadza na zdrady, zaliczanie itd.] - to nie znaczy że >25+ or 30+ są aseksualni - to nie znaczy prawiczek jest gorszy od doświadczonego - tym starszy tym dojrzalszy i odpowiedzialny - czasami mniemanie - unikają laski [wiedzą źle skończą bo nie ma przyszłości] ale to już inna kategoria wiekowa >25+ or 30+ itd. A doświadczony to tylko do seksu ?? A długi związek gdzie ?? A gdzie przyszłość ?? Przeszłość ma znaczenie "TAK" ?!?!

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na telefoniczny seksik? Mam 18 lat i poszukuje milego Pana z kultura osobista na sex telefon. Tutaj są moje zdjęcia i nr tel:http://www.sexphone.pl/32.html. Jesli podobnie jak ja strasznie podnieca Cie cos takiego zadzwoń, a obiecuje, ze moje jeki podczas masturbacji sprawia, ze poczujesz sie jak w niebie :)

Gość gość
Lepszy od klasycznego zaczyna byc wirtualny seks. Często korzystam z sex telefonu na stronie http://kordelia.org/ i mogę sobie bardzo polecić ten seks telefon. Dziewczyny są na prawdę klasa.