Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankaa95

14latki lecące na 20latków moje koleżanki co o tym sądzicie

Polecane posty

Gość ankaa95

Mam 16lat idę w tym roku do 1lo, mam koleżanki które od 2gimnazjum zaczęły chodzić na dyskoteki chyba dla "dorosłych" (choć nie znam się) bo spotykały tam facetów takich w wieku 22-23lata, jedna chyba chodziła (i chodzi do dziś) z taki gościem starszym o 8lat, nie wiem czy jej rodzice o tym wiedzą ona spotyka się z nim na mieście, on podjeżdżał pod naszą szkołę samochodem. Ja wiem że ze strony mężczyzny jest to trochę dziwne i to jego będziecie tutaj na forum oceniać zapewne, ale chodzi mnie raczej o to co myślicie o takiej dziewczynie? Co więcej koleżanka chyba mnie chciałą w towciągnąć, bo raz na gg napisał do mnie koleś, sprawdziłam jego dane i pisało Andrzej a wiek 23. No i rozmawialiśmy sobie nawet, ale jakoś tak przestaliśmy, ja nie planowałam się pakować w związek z nim tak jak moje koleżanki... Co myślicie co kieruje dziewczynami? Dobra ja wiem że cała wina spadnie naafceta i będzie agdka że dziewczyny niedojrzałe nie wiedzą co robią chcą stasrzego faceta, a ja włąśnie tego nie popieram i nie broniłabym tak ich z racji wieku, to moje rówieśniczki i ja wiem że one robią to świadomie wiedząc że to jest nielegalne a takie głupie to wcale nie są. Ale sama mam świadomość że to nie podchodziło pod prawoi bym się nie zdecydowała .

Gość ankaa95
osobiście preferuję przystojnych panów po 60-tce

Gość fifolna
ja w wieku 17 lat poznalam 23 latka. Nikogo nie razila roznica wieku. Jestesmy szczęśliwym malzenstwem od 5 lat. Czy to glupota? Po prostu ja sama wolalam otaczac sie starszymi mezczyznami, bo 17-18 latkowie byli dla mnie zbyt niedojrzali. Szukalam zatem starszego. Nie wiem czym kieruja sie Twoje kolezanki, ale 16 lat to nie tak malo i wcale to po prawo nie podchodzi. Nie sa juz malutkimi dziewczynkami i moga robic co chca nie wiem czemu tak sie burzysz. Co w tym zlego, ze starszy? Moim zdaniem zawsze mezczyzna powinien byc starszy:) 16 latka lecaca na 20 kilku latka - ok. Ale wiadomo 14 latka z 20 latkiem juz nie jest ok. Bo 14 to dziecko, ale 16 latka juz ma do tego prawo.

Gość ankaa95
no, teraz mają 16 ale np. ta koleżanka chodzi z tym kolesiem 2lata az aczęła w wieku 14lat i nie chodzi mi o to co sądzicie teraz o ich związku jej jako 16latki, ale wtedy jakz aczynali być razem. Oni oczywiście nie współżyją np. ze sobą, on jej nie namawiał bo wiedział że młoda...

Gość a ja wiem eje
ludziom taka sytuacja nie bardzo podoba sie, bo zdaja sobie sprawe, ze facet 20letni bedzie dosc szybko nalegal na sex....... a rodzice obawiaja sie, zeby dziecko nie wpadlo.... bo wiadomo, ze taka nastolatka jeszcze sama nie jest dorosla, dojrzala w pelni, tym bardziej, ze to dziecko, ktore bedac w zwiazku z takim facetem, moze zajsc w ciaze.... Sama uwazam, ze to kwestia indywidualna, jedni szybciej dorastaja inni wolniej, jednak nie ma co sie spieszyc.... i lepiej poczekac troche....

Gość ankaa95
UP