Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AliszjaWróżka

do kobiet- DEPILACJA WOSKIEM

Polecane posty

Gość AliszjaWróżka

hej dziewczyny :) orientujecie sie moze, czy po depilacji woskiem wloski się osłabią i nie będa szybko rosly ? i w ogole z kazda kolejna depilacja bedzie ich mniej, az moze w koncu zanikną ? :P jak to jest ?;)

Oj nie znikną, ból niesamowity a wcale tak pięknie i kolorowo po tym nie jest :( Może i są slabsze... ale nic po za tym :D

Gość AliszjaWróżka
chcialabym zrobic sobie depilacje brazylijską:P to jest ponoc bol :O

ja się depiluje woskiem od lat, na początku chodziłam do kosmetyczki ale w hoooj kasy, więc kupiłam sobie nagrzewnicę i teraz sama się śmigam :) odrastają może i trochę słabsze ale nie ma większej różnicy, plusem jest to że na 3-4 tyg jest spokój bo maszynką musiałam sie 2 razy w tyg śmigać :o i nie kują jak odrastają tak jak po maszynce. Trzeba tylko uważać na wrastające włoski. Ja robię czesto peeling i jest ok. Moim zdaniem to najlepszy sposób depilacji. Trochę boli ale idzie wytrzymać.

Gość AliszjaWróżka
wrastają? a depilujesz okolice bikini? tez mam w planach kupic i sama robic, siostra po kosmetyce powinna wiedziec co i jak ;)

Gość AliszjaWróżka
no ja mam spory :( za dziecka ogolilam na brzuchu bo sie zaczely pojawiac wloski i do tej porymusze golic... masakra :(