Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyejq

Co moze oznaczac taki sen?

Polecane posty

Gość yyejq

Śniły mi sie duchy w szpitalu w którym akurat leżałam (nie wiem z jakiego powodu) jeden był mały -chłopczyk ktory mi dokuczał ale potem sie z nim dogadałam.W innej sali byl duch kobiety ktory probował sie ze mną dogadac ale tak naprawde to nigdy z nią nie gadałam .Śnil mi się tez bioracy leki antydepresyjne (chyba) lekarz ..mega dziwny sen .

Gość yyejq
za wcześnie na umieranie :O

Gość yyejq
Ty serio piszesz ? ;O

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tak.... Pewnie się dowiesz, że jesteś nieuleczalnie chora albo będzie jakiś wypadek :/

Gość abadziababenc
nic to nie znaczy i już, pobyt w szpitalu może tak działać, że w nowym miejscu z obcymi ludźmi śnią sie jakieś bzdety. Jakby można bylo przepowiadać przyszlość ze snów to... szkoda gadac

Gość yyejq
Prędzej jakis wypadek albo ktoś mnie zabije do tego czasu :O kurde takie ostatnio mam zjebane życie .. a jest jakis sennik dobry czy cos takiego ? bo ja sie nie znam

Gość yyejq
to nie tak .mi sie snil szpital (zle to określiłam)

Gość lalalalla
Witam moze ktos mi pomoze zinterpretowac moje sny generalnie nigdy sie tym nie interesowalam ale one sa codziennie i sa zwiazane praktycznie z ta sama osoba... ja wiem moze o nim mysle ale one czasami sa tak realne jakby sie wydarzyly Od 2 tygodni śnią mi się rzeczy które są kontynuacja ze snu z poprzedniego dnia wszystko sie bardzo łączy. Jak to jest możliwe że w tych snach widze cały czas tego samego chlopaka może faktycznie o nim myślę... jakieś 2 tygodnie temu śniła mi sie moja ex najlepsza przyjacółka z którą juz nie mam kontaktu od prawie roku. Sniłam mi się z nia sytuacja że przypadkiem sie spotkałayśmy i rozmawiałyśmy o tym co u nas słychać. W tej samej chwili byłam ubrana w białe tak jakby prześcieradło czy jakąś biała toge nie wiem sama... i kiedy ona przy mnie stała podszedł do mnie taki chlopak którego poznalam w wakacje (on nie jest z Polski) podszedl on do mnie kiedy rozmawialam z kolezanka i złapał mnie za dwie moje rece i spojrzal mi sie bardzo głeboko w oczy i niestety sie obudziłam... Następnego dnia śniło mi sie ze mialam urodziny i je organizowalam i czekalam az moi goscie zaczna sie zbierac. Praktycznie wszyscy przyszli i nikogo wiecej sie nie spodziewalam i jednym zaskoczeniem bylo dla mnie ze zadzwonil dzwonek a ja patrze to ten chlopak przyjechal do mnei z walizka czy torba. Zrobil mi nieoczekiwana niespodzianke na urodziny. Zaczełam go przedstawiac moim znajomym oczywiscie po angielsku bo on polskiego nie potrafi, czul sie u mnie jak u siebie w domu. Własnie w tym śnie dostalam piekna biała sukienke która nie potrafie opisać byla po prostu piekna ale to raczej nie byla suknia slubna ale byla przesliczna nie do opisania. Oczywiscie znowu sie obudzilam .... Kolejnego dnia bo wszystko sie dzieje dzien po dniu nie mam zadnego odstepu bo codziennie mi sie cos sni... z nim zwiazane Tak więc przyśniło mi się ze wchodze na jakieś wzgórze i pamietam że podziwialam piekne widoki... i jak doszlam na sam szczyt spotkalam kolege tego chlopaka z snu 1 i 2 i on mi powiedział ze mam sie przygotować i zrobic koszulke z napisem " na zawsze twoja" to bylo bardzo dziwne i rowniez sie obudzilam bo nie rozumiem czemu przysnil mi sie ten chlopak... ja praktycznie nie mialam z nim kontaku... Czwartego dnia snilo mi sie ze bylam w jakims pokoju lezałam na łóżku i kolo mnie wlasnie ten chlopak ktory mi powiedzial ze chce mi cos pokazac i wzial mnie za reke chyba juz dokladnie nie pamietam iii zabral do innego pokoju a tam zobaczylam wielki stol pieknie udekorowany na ktorym stalo jedzenie przygotowane do obiadu i przy stole siedzili jego rodzice tego chlopaka i obok moja mama i moje siostry i to bylo dla mnie bardzo duze zaskoczenie bo nie wiedzialam co sie dzieje... i znowu sie obudzilam Piatego dnia snilo mi sie ze bylam w ciązy i wszyscy nie mogli wyjsc z podziwu ze bede miala dziecko gratulowali mi a ja sie cieszylam ze bede miala to dziecko....co prawda nie bylo tego chlopaka ale jestem pewna ze chodzi tutaj o niego Szostego dnia snilo mi sie ze bylam w jakims mieszkaniu dla mnie obcym i bylam tam na pewno pierwszy raz to mieszkanie chyba mialo nawet dwa pokoje w jednym bylam ja z tym wlasnie chlopakiem a w drugim pokoju byl chlopak ktory kazdemu pisal i mowil ze jestem z nim w tym samym czasie co ztamtym mimo tego ze nie bylam bo bylam z tym chlopakiem z poprzednich moich snow...i lezalam z nim na lozku...