Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ermanita

To co tu i teraz jest.

Polecane posty

Trafiłam na to forum zupełnie przypadkowo, poprzez Google wyszukując pewnej informacji. Postanowiłam je przy okazji trochę przejrzeć i poczytać kilka tematów jednak to co mnie tu spotkało przerasta ludzkie pojęcie. Nie obchodzi mnie co teraz napiszą rzekomo dorośli ludzie (bo dla takich podobno jest to forum) gdy usłyszą ile mam lat. Tak, przyznaję, nie osiągnęłam jeszcze pełnoletniości. Mam 17 lat i czuję się zażenowana czytając komentarze niektórych pań dochodzących do trzydziestki, facetów po czterdziestce. Przy niektórych wypowiedziach czuję się jakbym była osobą konserwatywną do bólu. Uprzedzając jestem dziewicą i nie zamierzam pieprzyć się z każdym chłopakiem spotkanym na swojej drodze czy też z tym który wyda mi się przystojniejszy niż reszta. Jednak tutaj chyba sporo osób ma właśnie takie poglądy. Widocznie zostałam wychowana w innym środowisku skoro takie zachowania jak np. zdrada swojej żony, męża, chłopaka czy dziewczyny są dla mnie czymś niemoralnym. Czasem czułam się jakbym oglądała jakaś słabą telenowelę gdzie wątek zdrady jest czymś, co trzyma ją w ogóle przy życiu. Na dodatek z powodu tak błahego jak: „bo żona mi nie dała albo „znudziło mi się sypaniem z tym samym facetem. Te wszystkie wymówki typu: ma za małe cycki, za duży tyłek, jest za gruba, ma za małego penisa, jest zbyt kościsty wiec nie może być dobrą partnerką/partnerem dla mnie. Mówienie o seksie jak o czynności zwierzęcej nie zawierając w tym ani odrobiny uczucia. Dobiło mnie to po prostu. Zwłaszcza, ze to forum jest dość duże, a takie komentarze tutaj przeważają Czyli nie ma już miłości, uczucia do drugiej osoby? Ani odrobiny przyzwoitości na tym świecie?. Ludzie młodzi zachowują się podobnie, ale jak już mówiłam, przeraża mnie to co wypisują osoby starsze, które chyba powinny mieć w sobie odrobinę więcej ogłady?. Wybaczcie ten dziecinny wywód. Jest on niczym w porównaniu do tych wszystkich tematów zawartych na forum. Zaraz pewnie pojawi się tutaj spam, podszyw i bóg wie co jeszcze, albo temat wyląduje na kolejnej stronie i nikt nawet nie niego nie odpowie. Trudno. Możecie mnie wyzywać od gówniar, które nic o życiu nie wiedzą, nie przeszkadza mi to zupełnie. Jedno jeszcze dodam od siebie gdybym miała w swoim życiu spotkać takich facetów, jacy siedzą tutaj na forum, wolałabym do końca życia zostać dziewicą czy też starą panną niż przespać się z którymkolwiek pójść do łóżka. Za to z tak zdegenerowanymi kobietami w życiu nie zamienić ani jednego słowa.

No i nic. :). Inni moga pisać sobie obrzydliwe posty, robić spam na pół strony, przeklinać i gadać różne głupoty, czy też porównywać, ze "dziewica i prawiczek są bee" to ja też mogę. Wyraziłam tylko swoją opinię.

Nie wywarło to na mnie większych emocji, dawno nie czułam się lepiej ;p. Nie zamierzam się denerwować przez takie coś.

Gość A ja odpowiem :)
Po części podzielam Twoje zdanie, ale weź poprawkę na to, że ludzie wypowiadający się na tym forum, w większości są anonimowi. Dlatego też piszą co chcą, do kogo chcą, bo przecież nikt ich za to nie ukarze, mimo, że zasługują na słowa krytyki.

A czemu am służyć ta rozmowa? chcesz zrobić ze mnie idiotkę, która napisała nic wartego uwagi?. Niczemu, wyraziłam swoje zdanie i tyle. Nie jestem matka Teresa, swiata zmieniać nie zamierzam.

Gość abadziababenc
no to po co to wszystko? Potrzebny ci posłuch innych?

i właśnie zawsze szczery jest jedną z takich osób, mimo, że nie jest anonimowy to lubi pokazywać swoją "niby" wyższość nad innymi

A ja odpowiem :) - biorę, i właśnie dlatego tak to mną wzburza. Bo ukazuje to jak niskie jest polskie społeczeństwo. W realnym świecie udaja ludzi idealnych, by później wyżyć się na klawiaturze pisząc takie właśnie rzeczy. Światowa Organizacja Zdrowia - czy silnym czy nie, każdy popełnia błędy. Jednak nie zamierzam się upadabniać do zwierzat w kwestii niektórych spraw. Przynajmniej kilka odpowiedzi się pojawiło, wartych uwagi. Spodziewałam się samego spamu i podszywu.

W realnym świecie udaja ludzi idealnych, by później wyżyć się na klawiaturze pisząc takie właśnie rzeczy. rozumiem, ze zglebilas to zagadnienie dokladnie i postanowilas podzielic sie swoja wiedza wnoszac kaganek oswiaty w to siedlisko rozpusty i zarazy moralnej?

zawsze szczery - czuję się wyróżniona. abadziababenc - niepotrzebna mi niczyja aprobata. Skoro nie proszę o poradę w kwestii seksu czy zwiazku to znhaczy, ze chcę przeczytać kilkanaście postów typu 'zgadzam sięz tobą"? mhm. Właśnie widzę, każdy chce być uważany za tego najinteligentniejszego, dowalajac komuś innemu.

Nie, bo nie zamierzam udawać dorosłej, skoro nią nie jestem. :). I nie musisz pisać do mnie wykuszukanym i ironicznym językiem. Poradzę sobie z prostymi zdaniami. Nic nie chcę zmieniać, nie wiem czego tak się uczepiłeś. To jest tylko moja opinia na temat tego forum. A skoro ty tutaj wszedłeś to widocznie coś ona znaczy. Inaczej nie traciłbyś swojego cennego czasu.

Gość fdffgggghghgh
wiesz mnie tez obrzydza to forum, ale siedze tu z nudow, żeby sie wyzyc troche na innych, powyzywac :P co do pogladow: ja tez sie szanuje i nie daje dupy byle komu. po prostu jak sie komus nudzi to przebywa na tym forum i tyle..

Gość tak mi się wydaje coś...
"Trafiłam na to forum zupełnie przypadkowo, poprzez Google wyszukując pewnej informacji. " - czyzby? a zaczerniony nick masz bo?

I bardzo dobrze powiedziałaś- wyżywają się na klawiaturze, bo widocznie mają zaburzoną osobowość lub czują się niedoceniani w rzeczywistym świecie. Nie wiem czy warto sobie tym zawracać głowę, bo na każdym forum znajdziesz takich ( uwaga:dla niektórych z nich będzie trudne słowo) infantylnych ludzi.

niunia, gdybys nie chciala czytac opinii na temat swojej odezwy, to bys jej tutaj nie zamieszczala, sciemniac to my zatem albo przyjmujesz to z inwentarzem albo nie marudz :-)

Światowa Organizacja Zdrowia - nie jestem sama, wiem o tym, nie uważam sie za lepsza od innych. Znam mnóstwo ludzi, którzy jednak mają jakieś wartości w swoim życiu, znam też takich, którzy upadli tak nisko, ze nie warto na nich nawet spojrzeć. Na tym forum niestety przeważają ci drudzy. Bo nawet jeśli pojawi sie jakiś post warty uwagi i ktoś zapyta o cos ważnego to i tak zostanie "zjedzony" przez czyjeś przerośnięte ego. A tylko te najgłupsze tematy zostają caly czas na wierzchu.

Gość fdffgggghghgh
poza tym pelno prowokacji na tym forum, nie wierz we wzystko co czytasz.

Bo nawet jeśli pojawi sie jakiś post warty uwagi i ktoś zapyta o cos ważnego to i tak zostanie "zjedzony" przez czyjeś przerośnięte ego. no wreszcie doszlismy do sedna to teraz opowiedz kto cie tu zranil

Gość tak mi się wydaje coś...
i sie nie dowiem

"bo widocznie mają zaburzoną osobowość lub czują się niedoceniani w rzeczywistym świecie." Strzał w dziesiątkę. "Na tym forum niestety przeważają ci drudzy." Też odnoszę takie wrażenie. "Bo nawet jeśli pojawi sie jakiś post warty uwagi i ktoś zapyta o cos ważnego to i tak zostanie "zjedzony" przez czyjeś przerośnięte ego." Niestety, wiele (jeżeli nie większość) postów zawiera pytania, na które nie znajdzie się tu odpowiedzi.

Gość jkhkh
Ermanita CO DRUGI TEMAT NA KAFE TO PROWO NIEDOROBIONYCH LUDZI

mam zaczerniony nick, bo gdybym miałą żólty zaraz pojawiłyby sie podszywy i teksty. A tego akurat nie chciałam. Ale ja nic nie mówiłam, ze nie chcę czytać. Przecież odpowiadam. Mogłabym się spokojnie wylogowac i więcej tutaj nie zaglądać. Jednak tego nie zrobiłam. Wiem, ze na każdym forum zdarzają się takie przypadki, jednak aż tylu zdegenerowanych użtkowników w jednym miejscu jeszcze nie sptkałam. Daltego mój post. Przejmowac sie nie zamierzam. :P.