Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ermanita

To co tu i teraz jest.

Polecane posty

Gość tak mi się wydaje coś...
no wlasnie ja tez nie otrzymalam tutaj odpowiedzi a najezdzacie na innych Wy "inteligenci"

jak na kogos kto wpadl tu przypadkiem, posiadasz sporą wiedzę na temat tego forum:O

Gość i wszystko jasne teraz
Jw

Gość fdffgggghghgh
i to forum uzaleznia niestety....

oj ludu ludu..

nikt mnie nie zranił ani nie skrzywdził, bo nie pytałam się tutaj nigdy nikogo o nic. Jedynie przejrzałam trochę tematów i to wszystko. Mało masz wiary w ludzi, to właśnie cała kafeteria - każdy jest tu tarktowany jako jedna liga, czyli prowokacja. Nie wiem co jest jasne. taki mam zwyczaj, ze nie wypowiadam się na temat czegoś o czym nic nie wiem. Wystarczy przejrzeć kilka tematów z kazdego działu i już się wie z czym się ma doczynienia. Fakt, na onecie też nie jest różowo, ale jednak nadal uważam, ze tutaj jest podobny poziom.

tak na marginesie to nie żółty...

każdy jest tu tarktowany jako jedna liga, czyli prowokacja. kolejna osoba naduzywajaca slow "kazdy" "wszyscy" "zawsze" a co do prowokacji, czym innym jest ten topik, sciemniasz co do wieku, sciemniasz co do przypadkowosci ale bede laskawy i dam 3/10

nie szkoda Ci marnować czasu ? nie masz lepszego zajecia niz ocenianie forow? z nudow to robisz? a ponoc inteligentni ludzie sie nie nudzą..

Gość A ja odpowiem :)
Pokaż mi chociaż jedno forum bez tych prowokacji i kiczu

twa przenikliwość jak zwykle nas onieśmiela rozmnozyles sie ostatnio czy tylko postanowiles dowiesc, ze jednak styl odpowiedzi jaki prezentuje i tobie przypadl do gustu?

Ach, i dlaczego miałabym ściemniać co do wieku? napisalam, że mam 17 lat. jaki mialabym powód aby kłamać? tym bardziej możecie mnie wyzywać od niedoswiadczonych gówniar. Z nudów nie, z ciekawości przejrzałąm to forum i napisałam post - jeden dzień życia mi nie zmarnuje, nie martw się. fakt, nie żółty, pomarańczowy. Nie jestem daltonistką, mój błąd. Rzeczywiście, nie będę dalej odpowiadał, bo i tak już wytknęliście mi jaka to ja nie jestem. teraz się zwijam i uciekam, skoro to prowokacja. ;D. Nie znam for zbyt dobrze, przebywałam kiedyś na kilku jak byłam młodsza, ale dotyczyły raczej osob sławnych. Miłego dnia. :).

Gość A ja odpowiem :)
zwłaszcza ten inteligenty czat z elektroda.pl jest bardzo interesujący

Gość abc nie ujawnie sie
Odkrywcze. Kafeteria to źródło rozrywki, tylko i wyłącznie. Nie można tego tu traktować zbyt poważnie. A podszywy są czasem zabawne ;)

hah, nie wiem o czym mówisz. Serio. Ale resztę już pozostawiam. Żyj sobie w swoim przeświadczeniu, że mam rozdwojenie jaźni i podaję się za jakieś przypadkowe osoby. Nie interesuje mnie to.

mi tam by sie nie chcialo robic wywodow takich jak autorka skoro tu siedza sami nieporadni , nie majacy swojego zycia niedorozwoje...przeciez skoro tak sadzisz to po co ten topik? my tego nie zrozumiemy

Światowa Organizacja Zdrowia "Aneto, ponieważ mieliśmy kiedyś dyskusję na temat mojego zwieracza , czy jest on żelazny czy stalowy" O! To widzę, że ta dyskusja mocno zapadła mu w pamięć, nie bez powodu mówi też czasem do Ciebie per "Niuniek". ;)