Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki ???????????????/

HELP jaki wózek dla dziecka, które urodzi sie w pazdzierniku?

Polecane posty

najchetniej wzielabym jedo - ale sprzedaja 2 lub 3 w 1 a spacerowka ma zle opinie co myslicie o jedo fyn 4 ds?

proszeeeeee

Gość zwykly
na poczatek potrzebujesz z gondolke. teraz mozesz wozki przebudowywac czyli 3w1. poszukaj w necie

wiem, gondole w jedo fyn 4 ds wszyscy chwalą, ale spacerówkę odradzają - problem w tym, że one są w komplecie sprzedawane... no trudno

Gość a ja zamierzam dac na imie
jedo fyn- tez chce poznac opinie, piszcie

Gość Ewela_19
Polecam Emmaljungę, dużą i solidną, szczególnie na okres jesienno zimowy. Używane w stanie bdb można kupić już do 1000 zł. Ja w ubiegłym roku znalazłam używanego czarnego Smarta za 800 zł! Genialna jest. W gondoli dziecko przejeździło całą, jesień, zimę i wiosnę - mieściło się w niej spokojnie aż do 8 miesiąca (ma regulowany kąt nachylenia materaca). Spacerówka tez super i przede wszystko duża i szeroka. Wózek sunie po zaspach i śniegu bez najmniejszej trudności. Solidna skandynawska robota. Na słotę i śniegi był to strzał w 10. Do tego zamiast folii przeciwdeszczowej ma specjalny elastyczny pokrowiec z nylonu chroniący gondolę i spacerówkę przed wiatrem, deszczem i śniegiem.

Gość Ewela_19
Jedo zresztą robi podobne. :) Wzoruje swoje modele na wózkach Emmaljungi. Takie odnoszę wrażenie.

Gość Ewela_19
* przede wszystkim

Gość Karolina1987_87
JA używam Quenne firmy Nestor i jestem bardzo zadowolona z tego wózka. Ma gondole i można go używać takze w wersji spacerowej. a co najważniejsze dla mnie to moge zapiąć fotelik. Przepraszam ale nie ufam chinskim wózkom, nie wiadomo z czego są zrobione.

dzięki ewela. ja sie chyba juz zdecydowalam na jedo.

taki który ma dużą gondole...będziesz woziła przez całą zimę. Ja mialam espiro gtx

Gość Tipitipi
Ja mam bebecara style co prawda też tak rodze:).za bardzo sie nie wypowiem alemoge powiedzieć to że, odradzano mi go bo ciężki ale sprawdziłam niby ma te 19 kg ale ja wogóle tego nie odczuwam a mam 160 cm i jestem dość małym karakanem jak dla mnie :D i uwierzcie że bez problemu go podniosłam, gondola jest super duża koła duże pompowane więc na dziury i zaspy ok.

agaczar, wlasnie jedo maja najwieksze gondole, maly przejezdzi w niej do kwietnia chce jedo fyn 4

Gość mamadzieic26
a ja polecam casualplay s4 super wózek-gondola może być fotelikiem w samochodzie.używana spacerówka z gondolą i czasem z fotelikiem(regulowane oparcie) 900-1000zł

Gość mamadzieic26
gondola moim zdaniem spora syn 7 mieś w niej jeździł :)

Gość mamadzieic26
cena nowego zestawu 2500zł

Gość Ewela_19
@Tipitipi: Mam dokładnie identyczne doświadczenia. :) Wszyscy posiadacze aluminiowych małych wózków, trąbili wszędzie na forach, że te wielkie tradycyjne są do niczego, bo ciężkie, mimo że nigdy ich nie mieli. Z ciekawości więc poszłam do dużego sklepu z wózkami, żeby się osobiście przekonać, zanim kupię z drugiej ręki. W końcu zaryzykowałam i co się okazało? - Bzdura jakich mało. :) Wózek sunie lekko przed siebie bez specjalnego wysiłku z mojej strony, ciężaru wcale nie czuć bo jest dobrze wyważony, ma duże pompowane opony, bez problemu się podbija bo ma wahacze, buja, ma miękkie zawieszenie i dobrze amortyzuje wstrząsy. Nie trzeba mi niczego więcej, naprawdę. :)

Gość Ewela_19
Do tego też jestem drobna. Taki 'patyk' niecałe 175 cm wzrostu. Ten wózek wydaje się większy ode mnie, ale co tam. ;)

Gość mamuśkaMałejZuzi
nie polecam coneco toledo 3 w1:)

Uważam, że skoro spacerówka ma takie złe opinie to nie warto kupować takiego wózka dlatego, że spacerówkę o wiele dłużej sie używa niż gondolę.

Gość najlepiej kupić
taki wózek który możesz w częściach kupować. Tzn najpierw rama i godnola, a potem siedzisko spacerówki czy fotelik. Ja tak samo miałam, o wózkach 3w1 się naczytałam nieciekawych opinii, a tak przynajmnie nie trzeba wydac fortuny i po okresie jazdy gondolą sama zobaczysz czy będziesz chciała taką spacerówkę. Ja mam akurat ramę corvet z galeona, najpierw miałam właśnie gondole i fotelik, a teraz jak sie sprawdziły to dokupiliśmy jeszcze siedzisko spacerówki.

Gość koryszoks
a my maxi-xosi, bo tez dziecko rodziło się na jesieni i i było potrzebne cos ultrafunkcjonalnego i sie zdecydowalismy na maxi bo ma najlepsze opinie.