Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Notebook_3

Prawiki, czy dostaliście kiedyś kosza?

Polecane posty

Obawiam się, że patrząc na menela to ostatnie co widzę to jego urokliwe rysy twarzy...wymiociny na ubraniu i zapach uniemożliwiają podejście bliżej ;) Tak swoją drogą, to proste plecy to nie zasługa przodków.

Gość Notebook_3
Ale ja myślałam bardziej o prawdziwym uczuciu, a nie zdesperowanych zaliczaczach. z tym juz nie tak łatwo. :)

Gość Notebook_3
Spójrzmy więc na to 'profesjonalniej' - ilu chłopaków miałaś do wyboru w przeciągu tego roku? Uważasz sie za ładną? Hm, z ta oceną mojej urody to subiektywnie będzie, ale uważam się za przeciętną. Nie jestem brzydka. A w tym roku nie miałam żadnych adoratorów. :)

Może to też kwestia tego, że wielu facetów nie wie, że się komuś podobają o ile sama zainteresowana nie wyśle "sygnałów" równie subtelnych co podłożenie nogi?

Gość POlaaaaa
Faith Hope Glory....taka fajna laska jak ja ( i skromna) postanowila do Ciebie zagadac na gadu, myślałam, że jesteś w porządku, biedny, niechciany facet A co sie okazało, Twoj charakter jest do dooopy, piszesz o tym, jak to sie wklada k.. do c..... Jesteś obleśny. Wiec nie dziw sie, ze nie chce nikt z Toba chocby nawet pogadac dluzej. No nie da sie... A dodam, ze do desperatek nie naleze a pomimo tego, zagadalam do Ciebie. Sam jestes sobie winien.

Gość Abbcca
"Adoratorów" - znaczy takich, jacy śnią Ci sie po nocach, czy takich jak np ja?

Gość Notebook_3
Ha ha, Fawila fajna metafora. :D

Gość POlaaaaa
i jeszcze klamales, ze idziesz na spacer a tak naprawde nigdzie nie byles tylko tu caly czas siedziales. Czyli kłamiesz, nie umiesz powiedziec" nie chce gadac z Toba", tylko wymyslasz jakies bajki o spacerze w lesie.. Wiec prosze Cie, po tym wszystkim, nie masz prawa sie tutaj użalać nad sobą w tym temacie... bo jestes niedostepny i sam nie dajesz sie poznać

Gość Notebook_3
Abc, no naprawdę żaden się nie przypałętał. :) Ani ładny, ani brzydki.

Gość POlaaaaa
i wlasnie w ten oto sposob chcialam poznac, jak to z Wami- narzekajacymi na brak baby jest... i teraz juz wiem. Zacznijcie od siebie

oferma, takie badania przeprowadzał psycholog o nazwisku Kenrick, o ile pamietam.

Gość Notebook_3
Faith, wróżka nie pomoże. :(

Gość Abbcca
>>>Może to też kwestia tego, że wielu facetów nie wie, że się komuś podobają o ile sama zainteresowana nie wyśle "sygnałów" równie subtelnych co podłożenie nogi? Uwierz mi, że ci bez powodzenia potrafią obserwować i wyciągać wnioski, jednak jakby nie interpretować odwracanie wzroku na mój widok nie jest raczej jednym z tych sygnałów, o których piszesz...

Gość Notebook_3
Faith, Ty też masz zadatki na wróżkę, bo wyciągasz abstrakcyjne wnioski. :)

Gość POlaaaaa
Ty jesteś obleśna bo smarki ci lecą z nosa. Idź spać jestem bardzo ładną dziewczyną i nie widzisz, czy mi smarki leca z nosa Pokazujesz swoj poziom... Jaki czlowiek glupi, ze sie lituje nad takimi choojami

Gość Abbcca
>>Abc, no naprawdę żaden się nie przypałętał. Ani ładny, ani brzydki. A w zeszłym roku? Druga sprawa, masz ich gdzie spotykać? Bo jeśli jesteś od 5 lat na misji na biegunie północym to nie jesteś reprezentatywna.

Jeżeli uważasz odwracanie wzroku za oznakę braku zainteresowanie to muszę Ci bardzo podziękować za potwierdzenie moich przypuszczeń ;) A tak całkiem poważnie, to wiele godzin spędziłam przekonując fajnych, inteligentnych facetów, że się komuś podobają, bo nawet ja to widzę czy jestem w stanie powiedzieć na podstawie tego co piszą. Podobnie jest z resztą z rozpadami związków, facet zwykle nie wie, że się źle dzieje, aż się nie rozsypie.

Gość Abbcca
>>A tak całkiem poważnie, to wiele godzin spędziłam przekonując fajnych, inteligentnych facetów, że się komuś podobają, bo nawet ja to widzę czy jestem w stanie powiedzieć na podstawie tego co piszą Talent jasnowidzenia posiadasz, czy inne czary?

To nie ma nic wspólnego z czarami. Po prostu - mężczyźni nie zwracają uwagi na szczegóły, a kobiety tak. Poza tym faceci są mniej subtelni w wysyłaniu sygnałów, co ma swoje zalety - wszystko jest jasne od razu, nie trzeba bawić się w podchody.

Gość Notebook_3
A w zeszłym roku? Druga sprawa, masz ich gdzie spotykać? Bo jeśli jesteś od 5 lat na misji na biegunie północym to nie jesteś reprezentatywna. A w zeszłym też nic. :D I co, tak do daty urodzin? :P Jestem bardzo otwartym i lubiącym imprezy człowiekiem. Często gdzieś wyskoczę ze znajomymi i mam okazję do nowych znajomości. :)

Gość Notebook_3
To znaczy że uważasz że jestem brzydalem Nie Faith, to nie to oznacza. :)