Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wszystkie nicki są zajęte

Mamie jest wstyd, z powodu pracy jaką podejmę...

Polecane posty

a mianowicie jest to praca jako telemarketer. Niedługo mam podjąć pracę w firmie z usługami telekomunikacyjnymi, zależy mi na tej pracy bo nie będę ukrywać że nie chcę pracować fizycznie, na taśmie produkcyjnej itp a jest to moja pierwsza praca po skończeniu liceum. Mama w ogóle nie jest zadowolona, że te pracę dostałam. Co więcej, gdy ktoś się pyta na temat mojej pracy omija temat. Uważa, że telemarketerzy to natręci a jedyna praca która jest coś warta to praca fizyczna. Ja nie uważam, bym miała robić coś złego. Kto ma rację?

Gość śmierdzą wam nogi
to bardzo ciężka praca :(

Gość adsdsdsa
Ważne, że masz jakąś pracę. Ale na pewno na produkcji zarobiłabyś więcej. Odnoszę wrażenie, że wstydziłabyś się pracować przy taśmie tylko dlaczego w takiej sytuacji dziwisz się mamie?

Gość podziwiajcie:)
wolałbym robić na tasmie niz namawiac ludzi.

Nie wstydziłabym się. Pracowałam już kilka fizycznie w dwóch firmach. W obu masakra. W drugiej wytrzymałam jeden dzień. Nienawidzę tej atmosfery, tego powtarzania mechanicznie czegoś przez 8 godzin. W jednej firmie 5 zł za godzine, w drugiej 6...

Gość zadna praca nie hanbi
moja sie wstydzi,ze sprzatam po ludziach:Ozarabiam ok 5tys wiec jestem zadowolona ale jak chce kase to wie do kogo uderzyc:O

Gość ghfhfgh
wyżej srasz niż dupę masz, tyle ci powiem. Niejedna praca fizyczna jest wiecej warta niż twooja teraz. Mało pokory masz, jeszcze sie nazapierdalasz jac cie z tej wywalą.

a ile bedziesz zarabiala?:)

Gość eqeeten
lepsze to niż dawanie sie za kase

Myślę, że praca jako praca nie jest zła, ale pewnie będziesz mało zarabiać + prowizje od sprzedaży a raczej wiele nie sprzedaż. Ja nie znam ani jednej osoby, która by kupiła coś z oferty telefonicznej a sama odkładam słuchawkę jak tylko ktoś taki dzwoni :p jak mam dobry humor to mówię nawet że nie jestem zainteresowana

Wczesniej pracowalam gdzie indziej ale jak dostawalam wyplate to nie wiedzialam czy smiac sie czy plakac Zaczelam sprzatac i tak zostalam.Po oplaceniu zusu zostaje mi na czysto ok-5 tys Calkiem niezle