Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkksant

Tak bardzo bym chciał związać się z porządną dziewczyną

Polecane posty

Gość kkksant

Jestem facetem i szukam wyjątkowej dziewczyny.Nie chodzi tutaj o wygląd ale o to żeby dziewczyna miała olej w głowie, kochała zwierzęta, kulturę osobistą i wiedziała co to pokora.Jestem z dobrego domu, nigdy nam się nie przelewało z kasą ale stać nas na dobre życie.Od małego rodzice wychowywali mnie na porządnego chłopaka, zawsze wmawiali mi że uczciwość, miłość do drugiej osoby i szacunek dla wszystkich żyjących istot jest najważniejszy.Chciałbym poznać drugą połówkę która pochodzi z takiego samego domu i ma podobne zdanie do mnie ale czy w dzisiejszym świecie jest to możliwe ? Ostatnio poznałem dziewczynę która wyrzuciła małego pieska przez okno bo pogryzł jej buty :(, ciągle trafiam na puste lalki, głupie nic nie wiedzące o świecie księżniczki zapatrzone w siebie.Coraz mniej normalnych dziewczyn, większość z nich dla kasy zrobi wszystko.Obnażanie się na portalach jest już na porządku dziennym..Nie wiem gdzie mam poznać porządną dziewczynę :(

Gość kopkopk
taaa jasne, niby wszscy faceci chca porzadnych dziewczyn o bogatym wnetrzu, tylko dlaczego pozadaja ich przeciwienstwa, czyli super wyglad i pusto w glowie?

Gość mnkkjkjkkm
pokorna hehe moze jeszcze uniżona?

Gość kkksant
No dobra, przyznam się, że mi się dupić chce :classic_cool:, już nie bede kłamał

Gość july morning
ja wiem co to pokora, ogladam filmy z wojciechem pokorą od najmłodszych lat, a "poszukiwany, poszukiwana" widzialam juz 362 razy

szukaj w miejscach gdzie takie dziewczyny przesiaduja.. w teatrze, w galerii malarskiej np, w wolontariatach

Gość mnkkjkjkkm
:) grunt to szczerosc

Gość zależy w jakie usteczka
kup sobie lalę i nadmuchaj jej w dupsko, to nabierze kształtów i będziesz mógł z nia słuchać Radio Maryja.

Gość kkksant
Ostatnio poznałem świetną dziewczynę bardzo uczuciową, można by powiedzieć że myśli identycznie jak ja ale ma chłopaka który ją poniża, nie zasługuje na nią i ma ją gdzieś ale ona z nim jest bo go kocha :( Po części ją rozumiem bo też przez 3 lata męczyłem się z dziewczyną która w najmniejszym procencie nie była warta żeby poświęcić jej minutę czasu.Dlaczego tak jest że Ci źli ludzie trafiają na dobrych i niszczą im życie ?

Gość kkksant
Jest któraś chętna na szybki numer?

Gość kkksant
Noo, nikogo nie ma? To może jakiś facet się zgłosi, jak dziewczyny nie ma, co?

Gość hm.
A ile masz lat ?

Gość kkksant
65 :classic_cool:

Gość kkksant
Te podszywy to porażka po całej linii :( nie rozumiem czy Wam się dzieci kochane nudzi czy jak ? Mam 26 lat

Gość panzKrK
Lady Love umówisz się z mną proszę jesteś piękna i kochasz pieski?

ja chodze do teatru, uwielbiam teatr :) po muzeach tez sie lubie wloczyc i tak kocham zwierzaki i ogolnie jestem bardzo wrazliwa osoba, ale jestem tez zajeta ;) poznalam rownie wrazliwego mezczyzne i nie mam zamiaru go wymieniac na kogos innego :)

Gość kkksant
19:17 [zgłoś do usunięcia] kkksant Te podszywy to porażka po całej linii nie rozumiem czy Wam się dzieci kochane nudzi czy jak ? Mam 26 lat Spadaj podszywie żałosny!