Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inaa a

POMOCY, problem z bachorzyskiem!!!!

Polecane posty

Gość inaa a

Chłopiec 5 letni. Bardzo niegrzeczny od małego, uparty, agresywny, nie umiejący posiedzieć w miejscu, nie słucha się rodziców (nawet jesli mówi się do niego kilka razy i prosi -po prostu zero reakcji) problem w tym ze zmrowił się przychodzić do sąsiadów (jest tam młodszy od niego o 2 lata chlopczyk z którym ów szatan lubi sie bawic) ok, mozna przyjść 2 razy w tygodniu ale nie codziennie. Ale on chodzi tam codziennie chociaż ma zabronione! Mimo próśb jego mamy ze ma tam nie chodzić i tak tam chodzi i to bez pytania rodziców. Nigdy się nie pyta choc jego mama zawsze prosi go by się spytał czy moze iść. Mówi się do niego jak do ściany nic nie dociera. ostatnio miał zakaz tam chodzenia, dobrze o tym wiedział, a po chwili i tak tam pobiegł. Nie mozna go pilnowac przezciez cały czas. 5 lat to już taki wiek w którym powinno sie słuchać rodziców...on mówi ze pobawi się w piaskownicy kolo swojego domu a zaraz biegnie do sasiada mnostwo takich sytuacji było..chyba codziennie jak z nim postepowac? nie wypuszczac go w ogole na dwór?

Gość do psychologa
bo to wygląda na ADHD

Gość inaa a
Ale to ja jestem tą telewizyjną supernianią :(

Gość inaa a
wyzej to podszyw :( jego rodzice krzycza na niego i stosuja kary cielesne nawet ale to nic nie pomaga :( jak ja bylam mala i matka mnie sprała za cos to wiedziałam ze juz tego nigdy nie zrobie a on?:( on ma w sobie diabła

Gość podaj maila
to prześlę program pracy z dzieckiem nadpobudliwym psychoruchowo🖐️