Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość brozilka

tytuły filmów

Polecane posty

Gość brozilka

Cześć Kobietki. Dawno temu uwielbiałam z moją mamą oglądać melodramaty. Utkwiły mi w głowie dwa filmy. Jeden z nich był o matce która urodziła bliźniaki, lecz jeden z nich był upośledzony więc matka postanowiła oddać go do adopcji. Jednak matka dziewczyny się temu sprzeciwiała i postanowiła walczyć o prawa do opieki nad wnukiem. Niestety więcej nie pamiętam. Drugi z nich był o dziewczynie która zaszła w ciąże i była pracoholiczką i lekarz doradził jej by zamówiła wizytę domową u pielęgniarki. Po odwiedzinach pielęgniarki dziewczyna położyła się spać i okazało się że tej nocy urodziła a dziecko jej zmarło. Potem dziecko zostało "przypadkowo" skremowane. I wszyscy podejrzewali o to matkę, ale okazało się na końcu że jej dziecko żyje a dziewczyna podająca się za pielęgniarkę wykradła jej dziecko podkładając zwłoki zmarłego dziecka które wcześniej odkupiła od jego matki i wraz z dyrektorem ośrodka adopcyjnego prowadzili nie legalny sprzedaż małych dzieci. - ostatnio nawet leciał w tv. Starałam się jak najdokładniej opowiedzieć te filmy byście mogli sobie skojarzyć jaki jest ich tytuł. A skoro już mowa o filmach może znacie jakieś melodramaty/dramaty o dzieciach, takie jak np te ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować