Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomysł naaaaaa....

nie mam pomysłu na siebie

Polecane posty

Gość pomysł naaaaaa....

chcial bym cos zmienic ale nie mam pomyslu...ogólnie nie boje sie zmian ...kiedyś miałam łdugie włosy,potem krótkie, roznosci i kolory tez ale szybko mi sie nudzi....i przedewszystkim bym chcial wyglądać młodo, zmienic cos tak zeby sie nie postarzeć...nie wiem może na jasniutki blond się zafarbowac i ściąc na całkiem króciutko na chłopaka???? doradzcie mi...macie czasem ochcte na zmiane w sobie czegos

Gość pomysł naaaaaa....
nikt nie doradzi..... dam foto moze ...co?

Gość Ulallalall
Daj ; ) Na pewno Ci doradzę ; ) A jak się wstydzisz troszeczkę (bo może być taka sytuacja to podać Ci mój email?

Gość Ulallalall
Ładna jesteś wiesz? Przepraszam mam mówić per Pani? Mocny tusz do rzęs, odżywka do rzęs aby się dłuższe zrobiły(ale na to trzeba trochę poczekać ale warto) Zalotką bardziej przykręcić i staraj się aby jak najbardziej do góry podnosić rzęsy ; ) Koniecznie kredka na oczy i delikatne!! ale delikatne cień do oczu, ponieważ masz bardzo delikatną cerę. Co do ust.. Piękne... Ach pozazdrościć! Błyszczyk przezroczysty lub szminka czerwona (białe zęby są atutem) ; ) A co do włosów proponowałabym zrobić loki ale nie nosić na luźno ale najlepiej ciekawą klamrę podłużną i będziesz naprawdę odmieniona. A co do koloru taki brązowy-rudawy kolor. Przepełni to energią u Pani twarzy. Pozdrawiam!

Gość Ulallalall
Ojojć przepraszam za błędy! A jest ich sporo..

Gość pomysł naaaaaa....
ale mam krókie wósy to jak loki...nie da sie... kredko czasem maluje oko tyle ze zaraz sie rozmarze i potem wygldam okropnie jak bym miala doly i since pod oczami...eh...i cera tez okrpna mam..te przebarwienia i wogle...ale nie lubie pudru czy fluidu wiec jest jak jest Ps. na pani trzeba miec wygląd i pieniądze a ja nie mam ;P i nie jestem ładna..taka sobie...szara mysz

Gość bo jesteś przeciętna
a raczej brzydka z twarzy, w sam raz na jeden raz. mógłbym cie przelecieć za 2 stówy.

Gość bo jesteś przeciętna
znaczy ty mi te 2 stówy :D

Gość Ulallalall
Właśnie nie. I tu się właśnie często ludzie mylą. Na krótkich włosach właśnie najlepiej jest mieć loki. I nie jesteś szara mysz! Uwierz mi! Masz prostownice? bo na nich też można zrobić loczki, a może masz lokówkę? Kochana uwierz siebie, że jesteś PIĘKNA!

będzie ci pasować kredka, spróbuj może malować się na kocie oko myślę że by ci pasowało masz dobry kształt? włosy na chłopaka dobry pomysł

Gość jesteś ok
tylko faktycznie popracuj nad makijażem-kredka która się rozmazuje hmmm kup poprostu lepszą ...zaoszczędz i zainwestuj w siebie a co do loków-nie musisz przecież robić barana!zrób lekkie fale i zapuść troszkę włosy masz śliczne zęby-uśmiechaj się i pamiętaj o błyszczyku-pozdrawiam

Gość pomysł naaaaaa....
nie bordo nie....kiedys mialam...ciemny kolor postarza...dodaje powagi a ja chce byc naturalna w miare i mlodo wyglondac...nie na swój wiek:)

Gość jesteś ok
sorry, ze pytam-jesteś nauczycielką???

Gość pomysł naaaaaa....
nie nie ejstem nauczycielka....nic z tych rzeczy...wogoel to mieszkam po za Pl

Gość jmdndrfd
na pewno nie, bo wtedy nie robilaby takie okropne bledy, stara a glupia

Gość jmdndrfd
takich okropnych bledow sorka, sama stracilam watek

Gość pomysł naaaaaa....
nie wiem jak malowac te oko...jaie cienie...zazwyczaj uzywam filet ale nie mocno lekko....wogole moje oczy wyglądajo na zmeczone...takie nikajie..chcila bym im ododac takiego pazura ale nie umiem... pmaluje sie a za godzine dwie cien jak by znikl..zmazal sie..powieka jakby sie poci...nie umiem tego okreslic kupilam sobie nawet baze z Gosha i taka basa na powieki pod cienie specjala ale nie widze efektu zeby cienie sie lepiej trzymaly oka :( codzienie wieczorem smaruje rzesy olejkiem rycynowym ae efekt marny

Gość pomysł naaaaaa....
spadaj ujadaczy i znawco ortografi...pisze szybko i robie beldy ;p

Gość Ulallalall
Mam wadę słuchu... I mam ogromne problemy z ułożeniem zdań. Nie jestem stara bo mam 17 lat... A wadę mam od urodzenia.. Więc Ciebie proszę o to, żebyś to umknęła w niepamięci moje błędy.

Gość Ulallalall
Ja mam odżywkę. Nie zawsze pomaga olej ale wszyscy mówią, że jest najlepszy i się z tym nie zgodzę. Może paznokcie pomaluj? Na jakiś ciekawy wzór? To przyciąga wzrok ludzi. Aha i spróbuj fluid! Po mimo, że nie bardzo za tym stoisz ; )

Gość jmdndrfd
ty madralo 17 letnia, to bylo do autorki, na temat czy jest nauczycielka

Gość Ulallalall
Aha. A to przepraszam! hihihi ; )

Gość jmdndrfd
ona by napisala "jest nauczycielko" hahahaha

Gość Ulallalall
Aha i jej nie obrażąj! Bo może też ma kłopoty!

Gość Ulallalall
Masz zostawić jej spokoju. To Ty masz coś z głową. Wątek jest na luzie. I nikt nie wymaga aby pisała wzorowo!

Gość jesteś ok
jeżeli mieszkasz za granicą-to kobieto!!! wejdz do drogerii w której robią makijaż i poproś o radę!!!w każdej od czasu do czasu robią takie stanowiska z mikijażystkami ja uważam,ze poprostu zle dobierasz kosmetyki-a to bardzo ważne żeby kupować odpowiednie do własnej cery bo inaczej "spływają" jesteś atrakcyjną kobietą-i nie myśl o robieniu z siebie chłopczycy...krótki jeż?nic z tych rzeczy uwydatnij swoje piękno bo masz co wyeksponować-masz piękny uśmiech!!!troszkę "powiększ" górną wargę oczy maluj w kąciuku i pod linią brwi jasnym beżowym cieniem-środek ciemniejszy brąz ale nie za ciemny-kawa z mlekiem,dołóż ciemniejszy ołówek i podrasuj kontór brwi brązowym ołówkiem!rzęsy podkręć i wytuszuj dobrym tuszem-naturalnie!nie posklejaj i nawal trzy kilo tak jak to niektóre robią... masz wolną chwilkę to posiedz i wypróbuj to co Ci proponuję