Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oosieemnastkaa

pierwsza wizyta u ginekologa

Polecane posty

Gość oosieemnastkaa
Ullalala, Bazienka, Takasiakaiowaka - Dziękuję za normalne odpowiedzi 🌼 aron - pozdrawiam środkowym palcem 🖐️ miłej nocy 😘

Gość matacz ,,,..,,,,
kilka osob mowilo, ze jak juz sie skonczy 18lat, to powinno sie isc do gina przebadac, czy wszystko jest ok jednak czy na pewno jest to konieczne? nie mam ochoty tam iść nie ma potrzeby isc do ginekologa jesli nie zaczełas współzycia , i wszystko z tobą ok - nie słuchaj pierdoł jestes dziewicą , badana bedziesz przez odbyt , czyli dupę ! jak juz pisałem mam córkę co ma 19 lat i nigdy nie była u ginekologa , bo nie ma takiej potrzeby , po konsultacji z zoną , bo w innym podobnym temacie mnie za to zbluzgano , utwierdziła mnie w tym co piszłem i mysle , a zeby było pełniej konsultacja z lekarzem potwierdzila to co pisałem tam i tu teraz w tym temacie . czyli sumujać , nic ci nie dolega , - nie ma potrzeby isc do gina

Gość matacz ,,,..,,,,
jak poczytasz inne fora , dowiesz sie też , ze jednak lekarz wypada lepiej niz lekarka i to nie moje zdanie , a kobiet i mojej zony , szwagierki , bratowej - tyle , ale roznie byc moze , wszystko zalezy na kogo sie trafi

Gość MELLUCIA
Wizyta u ginekologa jest krepujaca ,mozna wybrac sobie lekarke co napewno zmniejszy stres zwiazany z badaniem.Ale isc trzeba.To jest nieprzyjemne ale bezbolesne.Powodzenia!

Gość oosieemnastkaa prawdziwa
widze ktoś mnie zaczernił :o wszystkie kolejne wypowiedzi na pewno nie będa moje, bo idę już spać. dziękuję za normalne odpowiedzi, a tego frustrata arona pozostawię, bez komentarza dobranoc 😘

Gość umpa lumpa
usg lekarz robi przez pochwe, wiec tak czy siak bedziesz badana wewnetrznie. :) Tez mnie straszono, ze dziewice bada sie przez odbyt - nigdy mi nikt tego nie potwierdzil. Nic sie nie boj, wybierz kobiete, ktora inne kolezanki, lub mama ci poleca. W sumie to trwa z minute na fotelu, cala reszta to rozmowa.

Gość OneTwo
Lepie idź, to jeden z najważniejszych narządów kobiecych. Bez niego nie byłoby świata.

Gość Lady maverick
Osiemnastaka - bo Arona temacik podnieca... och te wizyty u ginekologa.... sam by sobie poszperal a tu mu zadna nie daje :P

Gość szczera pomarancza
Tak, ma dwie ręce