Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oosieemnastkaa

pierwsza wizyta u ginekologa

Polecane posty

Gość oosieemnastkaa
jeszcze byś się zdziwił :classic_cool: nie będę wstawiać tutaj swoich zdjęć, żebyś się zbytnio nie obślinił.

nie chciałem cię wkurwić co mi się udało albo jednak masz duże doświadczenie w wypinaniu się - nie rozumie przenośni czyli pusta

jeszcze byś się zdziwił nie będę wstawiać tutaj swoich zdjęć, żebyś się zbytnio nie obślinił. gadaj se zdrowa, tak to każdy może mówić

Gość oosieemnastkaa
nie uciekłam, przysnęłam, czytając twoje nudne wypowiedzi 💤

Gość oosieemnastkaa
dzięki Bazienka 😘 aron mówiłes coś? Czy to te gówno z majtek ci parowało?

kilka osob mowilo, ze jak juz sie skonczy 18lat, to powinno sie isc do gina przebadac, czy wszystko jest ok jednak czy na pewno jest to konieczne? nie mam ochoty tam iść najlepsza autoreklama

Gość Ulallalall
Nie przejmuj się jego głupimi wypowiedziami lepiej go olać niż się z nim męczyć. Musisz pójść. I zrobić badania, mocz najlepiej też. A do 1 wizyty koniecznie idź do Kobiety. Z jakiego jesteś miasta? Może kogoś Ci polecę ; )

Gość oosieemnastkaa
skończ z tym pustakiem, bo glupia nie jestem. widzę masz bardzo ubogie słownictwo. jakbyś nie zauważył mam tylko 18 lat i nie jestem alfą i omegą, która wie wszystko, dlatego pytam DOŚWIADCZONYCH KOBIET (nie ciebie). między innymi od tego jest forum, aby poradzić się. twoje wypowiedzi są zbędne, nudne i żenujące. 🖐️

Gość Ulallalall
A i Bazienka ma w pełni rację ; )

Gość oosieemnastkaa
Ulallalall - warmińsko-mazurskie, Elbląg 🌼

Gość oosieemnastkaa
na dyskusji ogólnej nie masz sprecyzowanego tematu, więc tu tez mogę pisać, wypchaj się 😘

z niesmakiem czytam swoje pełne wulgaryzmów, kolokwializmów, chamskiego i prostackiego słownictwa wpisy, ależ czy mogłem inaczej

Gość oosieemnastkaa
mogłeś. wystarczyło nie odzywać się w temacie, w którym masz gówno do powiedzenia

Gość Ulallalall
Olej go. Nie odpisuj na jego durne wypowiedzi. Hmm fakt z faktem mężczyźni są bardziej delikatniejsi ale nie zawsze. Ale na 1 wizytę lepiej iść do kobiety. Ale masz w sumie rację Bazienka to indywidualna sprawa. Niestety ja jestem ze Szczecina ; < Ale na pewno tam znajdziesz odpowiedniego lekarza ; )

Gość oosieemnastkaa
aron z niecierpliwością prześledzę tematy, które ty bedziesz zakładał takasiakaiowaka - moze aron, to jakis sfrustrowany prawiczek? :o ktory odreagowuje swoją złość anonimowo w internecie