Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Lipiec 14, 2011 Czy chodzi o to , że gdy się jest zalogowanym to trzeba ważyć słowa ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Lipiec 14, 2011 moje słowa są nic nie warte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Estera Goldbaum 0 Napisano Lipiec 14, 2011 tak , bo czasem to co chcemy napisać nie pasuje do naszego wizerunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Estera Goldbaum 0 Napisano Lipiec 14, 2011 zresztą ma tyle czarnych nickow że ich nie pamiętam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kultura mam na drugie 0 Napisano Lipiec 14, 2011 To Wy kreujecie jakieś wizerunki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IMO13834 Napisano Lipiec 14, 2011 pozdrawiam środkowym palcem "moje słowa są nic nie warte" Nie martw się - Twoja wartość znajduje się pomiędzy nogami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Lipiec 14, 2011 Pśp twoje słowa są ciężkie. Estera pewnie tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
warczypies 8 Napisano Lipiec 14, 2011 to taka teriapia silnej woli. kto pisze na pomarańczowo ten cienias Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IMO13834 Napisano Lipiec 14, 2011 Psik! Poszoł stąd futrzaku! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luna33 Napisano Lipiec 14, 2011 No właśnie dlaczego jak ja piszę zawsze jestem na pomarańczowo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Estera Goldbaum 0 Napisano Lipiec 14, 2011 tak , kreujemy wizerunki , projekty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Lipiec 14, 2011 Niektórzy pewnie najpierw na pomarańczowo dzień zaczynają , by później zalogować się i napisać, że na chwilę tylko . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kultura mam na drugie 0 Napisano Lipiec 14, 2011 Ale po kiego? Pieprz się Kablu. Ups, zapomniałam, że nie masz z kim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Lipiec 14, 2011 dokładnie. pomarańcze są miękkimi choojami robione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Estera Goldbaum 0 Napisano Lipiec 14, 2011 tu jestem kimś innym , to taka zabawa , w końcu po to jest to forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Lipiec 14, 2011 Luna możesz się zarejestrować i zarezerwować nick. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
warczypies 8 Napisano Lipiec 14, 2011 estera chcesz powiedzieć że nie jesteś żydówką?? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luna33 Napisano Lipiec 14, 2011 Właśnie muszę się zalogować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i co z tego........ Napisano Lipiec 14, 2011 że na pomarańczowo, w czarnym nie każdemu do twarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vuc 0 Napisano Lipiec 14, 2011 test :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SARIN 0 Napisano Lipiec 14, 2011 wpis z ciekawości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
warczypies 8 Napisano Lipiec 14, 2011 ale czarny wyszczupla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lookrecja 0 Napisano Lipiec 14, 2011 ja tam ciągle na czarno jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
warczypies 8 Napisano Lipiec 14, 2011 uwaga! kłamczucha na forume!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luna33 0 Napisano Lipiec 14, 2011 kafeterianie próbowałam założyć swój nick iwyskakuje mi że nie zaakceptowałam regulaminu a jak to zrobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luna33 0 Napisano Lipiec 14, 2011 o udało się jestem na czarno!!!!!! Hura!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
warczypies 8 Napisano Lipiec 14, 2011 luna nie przejmuj się, i takdostaniesz bana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kultura mam na drugie 0 Napisano Lipiec 14, 2011 Luna, nie dostaniesz bana:P On kłamie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
warczypies 8 Napisano Lipiec 14, 2011 kłamstwa oglądam tylko w telewizji :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IMO13834 Napisano Lipiec 14, 2011 Kocie - kabla, to możesz obrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach