Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wrozga Aga

Powróżę chętnym! ;)

Polecane posty

4. fgsdgfdsgfsg Beato, jesteś osobą zawsze miłą, usłużną. Bardzo się pilnujesz, żeby kogoś czasem nie urazić swoją postawą, swoimi słowami. Często jesteś jednak zbyt łatwowierna, okazywanie emocji nie jest Twoją mocną stroną. Odbierana przez otoczenie bywasz często właśnie jako taka osoba, którą można wykorzystać, bo rzadko kiedy odmówisz udzielenia pomocy. Powinnaś czasem "tupnąć nogą", postawić się i nie dać sobą "pomiatać". :)

Gość cfcdgd
Anna 29.11.1975 Kiedy skończą się moje problemy finansowe

5. Bo jestem żoną Pani Agnieszko, Pani jest kobieta, która wszystko widzi w czarnych bądź bialych barwach, nie ma dla Pani kolorów pośrednich. Wymaga Pani od Pana Wiesława podporządkowania się. Bywa Pani często zaborcza i apodyktyczna. Jest Pani bardzo ambitna, przywiązuje Pani dużą wagę do sukcesu. Natomiast Pan Wiesław, jest facetem, który jest młody duchem. Jest optymista, uwielbia życie towarzyskie. Według mnie, macie Państwo szanse wyjść do "dołka", tylko musicie Państwo szczerze rozmawiać, a Pani nie powinna być taka surowa wobec Pana Wiesława. Wszystko tutaj zależy od Was. :)

Gość fgsdgfdsgfsg
nie niestety łatwowierna to ja nie jestem bo ja wlasnie jestem bardzo podejrzliwa, az za bardzo, wszedzie wesze spisek hehhehe ale mimo wszystko dzięki za wrozbe i ze poswiecilas mi czas:) ale mila jestem to prawda :) pozdro

Nie przeczę, nie jestem nieomylna. :) Życzę wszystkiego najlepszego. ;) prośba Katarzyna 31.07.91 Joanna 13.05.64 Proszę mi powiedzieć, kto jest kim tutaj? ;)

Gość PArttwo
jeszcze ja :)

Gość ffffffffffffffffiuu
hej wrozko Ago. Niestety dzis sie juz nie zalapie, szkoda :( ale chcialam ci powiediec ze cię kocham calym sercem. Wpadaj tu czesciej i wroz nam, wroz. Buziakiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość JARRRRRRRRRRRRRRRR
a ja czekam na swoją kolej :)

Gość betinka890
kiedy znajdę partnera na stałe Iwona 06.09.73

6. PArttwo Moniko, jesteś romantyczką, która jest skłonna do poświęcen, żeby uszczęśliwić swojego partnera. Niestety jednak, z łatwością można Cie zdominowac i podporządkowac. Natomiast Grzegorz, bywa pozornie chłodny, zamknięty w sobie, ale w głębi duszy jest wrażliwym romantykiem. Co do Twojego pytania, to macie szanse na długi związek, jednak według mnie, nie docelowy. Jednak to wszystko zależy od Was. :)

Gość Bo jestem żoną
Dziękuję, mój mąż jest alkoholikiem, dlatego tak bardzo zaleźało mi na Twojej odpowiedzi. Pozdrawiam.

ffffffffffffffffiuu, dziekuje bardzo, ale kim jesteś? ;) Panie Jarosławie, Pan się niestety nie dostosował do regulaminu.

Gość tatuś nadusi
a co ze mną???

Gość PArttwo
Dziękuje ślicznie Czy mogę zadać pani prywatne pytanie? Kiedyś coś słyszałam na temat wróżek i teraz mnie to potwornie nurtuje

Gość tatuś nadusi
up

7. Paulinaa23.... Paulino, Ty masz tendencję do brania zauroczenia za miłosć. Bardzo szybko "skaczesz" w wir nowej znajomości, przez co się sparzasz. Jednak szybko o tym zapominasz, przez co nie masz nauczki na przyszłość. Nie powinnaś się śpieszyć. W trwały związek wejdziesz do 2 lat.

Gość CZEKAJACA NA
Joanna 20 11 1981 Lukasz 06 09 1982 Czy bedzie moim mezem ???????????

8. bo chcę... Kasiu, tak, zdobędziecie. Niestety będzie to dopiero od 1,5 do 2,5 roku czasu.

Gość toja0076
renata 14/06/1991 bardzo prosze o odpowiedz jak na imie bedzie mial moj maz lub krotki opis jego osoby.dziekuje:)

Gość PArttwo
Przepraszam, że nie na meila Słyszałam, że wróżki dostają swój dar ale to jest związek z kartami działający na zasadzie coś za coś. Głównie nie powodzi im sie w miłości, chodzi oczywiście o karty klasycznego tarota. Jest pani wierząca?

Gość bo chcę...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dziękuję bardzo!!!!!!! jestem w stanie tyle poczekać:)najważniejsze,ze odp jest pozytywna dziękuję jeszcze raz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość prośba
Katarzyna to ja, Joanna to moja matka Ciekawi mnie czy moje życie sie uloży podobnie jak nasze relacje

Moniko, co do daru to nie odpowiem Ci na to pytanie. Ja sama do 20 roku życia nie wierzyłam we wróżby, ale stanełam na pewnym zakrecie zyciowym i udałam się do jednej wróżki, która baaaardzo mi pomogła. Potem jakoś zaczełam się wdrażać w tą tematyke. Natomiast co do miłości, to jestem w szczęśliwym, kilkuletnim związku. Co do mojej wiary, to jestem wierząca, ale wierze w Boga, w Kościół nie. :)

Gość CZEKAJACA NA
serdecznie prosze zawsze jestem pomijana mam nadzieje ze tym razem nie

Gość toja0076
bardzo prose o odpowiedz.jest to dla mnie na prawde istotne

Gość cfcdgd
dziękuję bardzo, tak również myślałam, ale chciałam potwierdzenie. Anka

No nic, niestety nie mam czasu tyle czekać. Kasiu odezwij sie do mnie na maila. 10. betinka890 Pani Iwono, jest Pani osobą ambitną, nie boi się Pani ryzyka. Trudno się Pani przyznać do własnych błędów. Bywa Pani gwałtowna i apodyktyczna. Często kieruje się Pani zasadą "wszystko albo nic". Jeżeli chodzi o stałego partnera, to powinna Pani trochę utemperować swój temperament. Wtedy powinna go Pani znaleźć do 1,5 roku czasu