Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

niesmialosc i brzydota to choroba

Polecane posty

to choroba przenoszona drogą płciową :D leczy ją medycyna estetyczna ;)

faith - w realu nie moge to chociaz tu NB- nie wyleczyz niesmialosci medycyna estetyczna

*BLE BLE* "faith - w realu nie moge to chociaz tu" Podaj mi swój numer telefonu, to zadzwonię. :P

ale z brzydoty tak, a to już połowa sukcesu :) dobranoc

Gość PArttwo
Operacja nie rozwiązuje problemu czasem to siedzi w twojej głowie.

hehe nie podam bo jeszcze podszyw offermy zadzwoni i bedzie mnie wkurwial a po za tym ja nie umiem rozmawiac nawet przez tel i bede sie bardzo krepowal

Gość IMO13834
Ble Ble - nie bój się, Anita z chęcią przytuli Cię do "cyca". Chociaż ostrożnie, ona Drabina jest...

no nie stety nie wszystko mozna zrobic operacjami plastycznymi jeszcze nie te czasy a jak cos mozna to trzeba miec jeszcze kase

*BLE BLE*, No toć nie mówię żebyś mi podawał na forum publicznym! :P ale dobra, rozumiem, nie chcesz rozmawiać. A co do brzydoty i nieśmiałości, myślę, że to się łączy, jak się jest pewnym siebie to i ładniejszym się wydaje. ;)

Gość Fafinette
jem kupę :classic_cool:

*BLE BLE* "IMO13834 - to prawda ze masz 162 cm nie krepuj sie" Imuś się speszył, więc pozwolę sobie odpowiedzieć za niego- TAK, to prawda, pisał o tym u creama na topicu. :classic_cool:

ni nie apsolutnie nie ja nie chce ze by komus sie powodzilo gorzej ale pocieszylem sie poprostu ze nie tylko ja taki kurdupel jestem

*BLE BLE*, A nie możesz iść do jakiejś takiej pracy niefizycznej? Wyszedłbyś do ludzi, a i może poznałbyś jakąś pannicę? :)

prawie na 100 % bede mial prace ale nie zwiazane z ludzmi a zreszta mial bym stracha jak bym mial z wieloma osobami pracowac

Faith Hope Glory "Widać że jak już nikogo nie ma to Aneta naśmiewa się z BLE BLE" Niby dlaczego? :O Właśnie ja go jakoś od razu polubiłam, nigdy nie był wobec mnie chamski, więc ja tym bardziej nie będę względem niego. 🖐️