Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

niesmialosc i brzydota to choroba

Polecane posty

Gość IMO13834
Ale mi Drabina zadek obgadała! :D Janker - nie zaczynaj. Już nie raz udowodniłem Ci, że WZROST SIĘ LICZY, a Ty dalej swoje...

*BLE BLE* "aneta ale o co ci chodzi?" Chodzi o to, że wszyscy tu Ci piszemy, że nie jest z Tobą źle i inni z Twoimi gabarytami mają lasie. ;) atak btw. ile ważysz?

Gość IMO13834
Drabina - czy ja wyglądam na Krema? :D

moj wzrost nie ma tu znaczenia chodzi mi raczej o moja urode a nie o wzrost i niesmialos z tym zwjazana

Czesc Imo, pewnie ze sie liczy ale w o wiele mniejszym stopniu niz Ty tutaj sugerujesz.

Gość IMO13834
*BLE BLE* "moj wzrost nie ma tu znaczenia chodzi mi raczej o moja urode a nie o wzrost i niesmialos z tym zwjazana" Kolego wzrost jest częścią wyglądu zewnętrznego. Chociaż jeśli spojrzeć na Creama (190cm+ i normalny ryj) to można by rzec, że charakter najbardziej się liczy. :D

Gość IMO13834
janekrys "Czesc Imo, pewnie ze sie liczy ale w o wiele mniejszym stopniu niz Ty tutaj sugerujesz." Janker - sława/władza (pieniądze), wygląd zewnętrzny, charakter - tak działają laski. A Twa teoria o kurduplach jest nietrafiona, bo 175-183 JEST WZROSTEM ŚREDNIM/ŚREDNIO WYSOKIM. Czyli nie ma tu niepożądanego czynnika skrzatowatowości...

IMO - ja juz na innym topiku z toba rozmawialem na temat wzrostu i nie bede sie powtarzal

Gość IMO13834
Ble Ble - Ty naprawdę upierasz się, że Twoje 165cm nie jest ŻADNĄ przeszkodą w sferze 'miłosnej'? Hahahahahahaha!!!

"Chociaż jeśli spojrzeć na Creama (190cm+ i normalny ryj) to można by rzec, że charakter najbardziej się liczy." Hmm no tu chyba ewidentnie cream musiał coś zjebać z tym charakterem. I ta tej samej zasadzie mógłby być tez Tomek z Sopotu.

Gość IMO13834
Drabina - czytasz ich wypowiedzi i nadal masz wątpliwości? :D

IMO13834 "Drabina - czytasz ich wypowiedzi i nadal masz wątpliwości? " Ale co? Bo zamuliłam. :)

Gość IMO13834
*BLE BLE* "dobra czas konczyc dobranoc" Hej ho! Hej ho! Dobranoc kolego krasnalu. :classic_cool:

Gość IMO13834
Drabino jak to co?!

"Hej ho! Hej ho! Dobranoc kolego krasnalu. " BUHAHAHAHAHAHAHA! :D:D IMO dzięki mnie masz przyjaciela takiego jak Ty, chyba wiem jakie Ci dam następne zadanie na Twoim stażu u mnie. :P

Gość IMO13834
Anita - mówisz o zadaniach, a nadal zalegasz z wypłatą!

IMO13834 "Anita - mówisz o zadaniach, a nadal zalegasz z wypłatą!" A tan już o pączkach! :P No dostaniesz, dostaniesz Ptysiu. :P

165 cm to nie blokada, jasne masz ograniczone pole do dzialanie ale to nie blokada. Wez takiego zalozmy kolesia 165 cm ale do tego z atletyczna ladna meska budowa ciala niekoniecznie z silowni, meski przystojny ryj i bedzie rwal dziewczyny, znam takiego kolesia z akademika , wyrywal laski co tydzien na imprezach w rynku a w samym akademcu obrocil z 5 wiec zle nie mial. A wez jakiegos kolesia tez 165 cm ale do tego chydego kompletnie zlej bidowy z chudymi drobnyymi koscmi waskimi barkami i kurza klatka piersiowa i do tego z jakims np tlustym okraglym smiesznym ryjem nie pasujacym do odwloka to koles faktycznie nic nie wyrwie. Wzrost wzrostowi nie rowny tzn na papierze tak ale w realu to juz nie takie proste

Gość IMO13834
Aneta90_210 "A tan już o pączkach! No dostaniesz..." Bułce! Owocami także nie pogardzę...chociaż melonów niestety nie posiadasz. :classic_cool: "...dostaniesz Ptysiu." Czy to raczej nie ja raczej dzielić ptysiem? :P

IMO13834 "Bułce! Owocami także nie pogardzę...chociaż melonów niestety nie posiadasz." Bułka, motyl...pączek. Zdecyduj się, bo nie wiem co Ci tu rozkładać. :) melonów nie będzie, ale rodzynek też nie zastaniesz. ;)

Gość IMO13834
janekrys "AAAAAaaaaaaaaa" O Boże, Janker - moje biedne oczy zostały zaatakowane ścianą tekstu! Jak już kiedyś mówiłem zalety vs wady. Jesteś kurdupel musisz nadrobić czymś innym (różne wady mają różną siłę odpychania samic...). To chyba raczej potwierdza moją tezę. :P

janekrys, Nie Trzeba szukać daleko- Ryszard Peja i co? Też krasnal, a jak się wybił, przypakował i lasie lecą. :)

Gość IMO13834
Aneta90_210 "Bułka, motyl...pączek. Zdecyduj się, bo nie wiem co Ci tu rozkładać." Ja z kolei doskonale wiem co możesz przede mną rozłożyć. :classic_cool: "melonów nie będzie..." Oczywista-oczywistość, przecież z powietrza by się nie wzięły. :P "ale rodzynek też nie zastaniesz." To dobrze - lubię umyte pracodawczynie...

"różne wady mają różną siłę odpychania samic..." Tak przyznam się nieskromnie, że z racji mojego wzrostu, liczę na kogoś co najmniej równego sobie, a już najlepiej z granicy 185-190cm. :D :classic_cool:

Gość IMO13834
Aneta90_210 "Tak przyznam się nieskromnie, że z racji mojego wzrostu, liczę na kogoś co najmniej równego sobie, a już najlepiej z granicy 185-190cm." No i mamy kolejną, która nie lubi konusów... Tyle, że ta z powodu swojego wzrostu, a nie płytkości...hmmm. :classic_cool:

brzydota jest pojęciem względnym a nieśmiałość może być wielką zaletą --------------------------