Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

niesmialosc i brzydota to choroba

Polecane posty

*BLE BLE* "prawie na 100 % bede mial prace ale nie zwiazane z ludzmi a zreszta mial bym stracha jak bym mial z wieloma osobami pracowac" O, to zajebiście. :) Czyli nie będziesz tu już tak często z nami przesiadywał. :)

Faith Hope Glory "To nie bądź ironiczna" Do niego nie pisałam niczego z ironią, czy sarkazmem. 🖐️

a to co ? *BLE BLE*, A nie możesz iść do jakiejś takiej pracy niefizycznej? Wyszedłbyś do ludzi, a i może poznałbyś jakąś pannicę?

mam szerokie grono znajomych i nie zauwazylem zeby wzrost byl wyznacznikiem powodzenia. ogolnie najwieksze branie maja kolesie 175-183 o ile maja przystojnego ryja i ladna meska budowe ciala oczywiscie. NIech nikt nie marzy ze sam wysoki wzrost jest przepustka do kobiecych serc bo to mit czego jaj jestem przykladem. Cream duzo tu gada roznych glupot na kafe ale co do tego ze tacy bears i z mocnymi koscmi i tacy atletyczni faceci maja powodzenie to sie w 100 % zgodze. I wcale nie musza byc jacys mega wysocy jak to sie tutaj na kafe pisze. Juz w te bzdety nigdy nie uwierze, bo sie wiele razy na wlasnej skorze przekonalem

Faith Hope Glory "a to co ?" Pstro. Nie robiłam sobie z niego jaj. Jest jednym z tych, którzy od razu przypadli mi do gustu. 🖐️

janekrys - zgadza sie juz tu pisalem ale napisze jeszcze raz muj kuzyn jest mniejszy o demnie i zawsze jakas dziewczyne mial teraz sie orzenil i ma wieksza zone od siebie a u mnie taka para chodzi co dziewczyna jest wyzsza od swojego chlopaka o ponad glowe

faith widzialem twoja fote i nie jestes jakis tam brzydki moze przecietny taki zwyczajny ale nie brzydki wiec chyba musisz byc jakis niesmialy albo masz jakas wade w charakterze jak myslisz

rano ze 185 wieczorem 183 zalezy jak mierzyc. I wcale nie doswiadczam tego powodzenia a przeciez niski nie jestem. Mam duzo doswiadczen ze studiow, 6 lat na medycznej, to nieprawda ze wzrost ma takie znaczenie, dziewczyny zawsze wybieraja takich kolesi jak napisalem. W necie jak sie pisze mam 18iles albo 19iles to super brzmi i dziewczyny fakt sa wtedy zainteresowane ale jak w realu zobacza jakiegos przystojniaka to chocby mial ze 175 to i tak jego wybiora. U mnie w grupie bylo 2och kolesi jeden mial 173 drugi chyba ze 176 i laski za nimi piszczaly krazyla opinia ze to ciacha wszyscy im zazdroscili powodzenia wiec nie gadajcie mi ze sam wzrost to takie halo

*BLE BLE* "teraz sie orzenil i ma wieksza zone od siebie a u mnie taka para chodzi co dziewczyna jest wyzsza od swojego chlopaka o ponad głowę." To u Ciebie też wzrost jest bez różnicy czy jak. :P

nie jest bez roznicy bo jestem niski i mam jeszcze mniejsze pole wyboru ale jesli chodzi o wzrost to nie jest tak zle

Ty FHG powinienes miec powodzenie bo widzialem Twoje zdjecie kiedys i zle nie wygladasz.

janekrys, "lekarski i 75 % dziewczyn na roku" To gratuluję. :) a gdzie to było czyżby na GUM-ie? :)

dokladnie ble ble nie wierz w te glupoty ze wzost przekresla, jezeli chodzi o cechy fizyczne bardziej przekresla za zla budowe ciala, chudosc i brzydka albo smieszna facjate a nie za wzrost. No chyba ze dziewczyna ma 175 i wiecej ale takich jest wbrew powszechnej opini mniejszosc. U mnie w grupie wiekszosc lasek to byly dziewczyny ok 165 cm

*BLE BLE* "nie nie wiem" Mam 176cm i z tego powodu IMO się mnie czepia i wyzywa od "żyraf" czy "Drabin". 😭 :D

IMo pewnie ma cos nie tak z twarza albo chujowo wyglada moze jest tlusty i galaretowaty jak potrawka z nozek kurczaka bo kolesie o takim wzroscie jak jego tez maja dziewczyny. Zauwazylem ze wiekszosc kolesi o niskim wzroscie ma jego manie chociaz jednoczesnie nie zauwazaja tego ze sa paskudni doslownie paskudniz ryja albo sa totalnie zle zbudowani. Widza tylko problem wzrostu