Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet_do_wynajęcia

Facet do wynajęcia

Polecane posty

Gość msmarvel
Paulina23 Bez obrazy,ale nie muszę. Mogłabym Cie nauczyć kilku rzeczy. Oh well... powodzenia dzieci. Z tym zapominaniem to przeginasz.

Gość Paulinaa23....
no to jak sie umawiamy? chce mi sie rżnąć i ujezdzac Ciebie

Gość Facet_do_wynajęcia
msmarvel Paulina23 Bez obrazy,ale nie muszę. Mogłabym Cie nauczyć kilku rzeczy. Oh well... powodzenia dzieci. Z tym zapominaniem to przeginasz. Nie znasz mnie.

Gość Facet_do_wynajęcia
Paulinaa23.... no to jak sie umawiamy? chce mi sie rżnąć i ujezdzac Ciebie termin, miejsce docelowe, pakiet.

Gość pracująca 22
przecież nie wydasz około 200 zł na dojazd jeżeli zarobisz tylko 50 zl :D to się nie kalkuluje

Gość Facet_do_wynajęcia
Operuje sporym budżetem zarobionym przez ostatnie delegacje:P nie martw się.

Gość Paulinaa23....
dziś 0 18 do 23:59:D, miejsce: Kraków

Gość Facet_do_wynajęcia
Blisko:P

Gość Paulinaa23....
ale faktycznie, nie oplaci Ci sie to.. uprawiac seks z obca kobietką, by zarobic 50 zł przy stracie mioze wieikszej.. bedziesz na minusie

Gość pracująca 22
a co jeżeli nie będziesz w stanie spełnić moich zachcianek?

Gość Paulinaa23....
ale najpierw msuisz koniecznie fotke przyslać na maila

Gość Facet_do_wynajęcia
Paulinaa23.... ale najpierw msuisz koniecznie fotke przyslać na maila Opisz się.

Gość Paulinaa23....
to ja mam sie opisywać ?? czemu??? Ty jestes moim klientem a nie ja Twoim. Ja płace, ja wymagam Fotki w tym wypadku, wiec jak bedzie ?

Gość Paulinaa23....
tzn sorry ja jestem Twoja klientka.. juz pozno., mozg nie pracuje na najwyzszych obrotach

Gość Facet_do_wynajęcia
Podaj e-mail, postaram się wysłać jak najszybciej. A tak zapytam ile masz lat?:)

Gość Paulinaa23....
konstantyildefons@wp.pl mam 22 lata

Gość Paulinaa23....
wp.pl

Gość Facet_do_wynajęcia
:)

Gość Paulinaa23....
no i gdzie ta fotka?

Gość Facet_do_wynajęcia
Paulinaa23.... no i gdzie ta fotka? Jak będę miał czas, teraz patrze termin dla Ciebie jak byś ewentualnie chciała.

Gość Paulinaa23....
buahaha bardzo zabawne.... ściemniasz chłopcze, a ja tego baardzoo nie lubie:)

Gość Facet_do_wynajęcia
Paulinaa23.... buahaha bardzo zabawne.... ściemniasz chłopcze, a ja tego baardzoo nie lubie jak wrócę do domu to Ci wyślę, jestem w pociągu i nie mam na moim PDA sweet foci, czy jak tam na to mówicie.

Gość Paulinaa23....
ide spac :) odezwij sie na maila jakby co, dobranoc i uwazaj w pociągu na gwałcicieli :D

Gość Paulinaa23....
aha i nie wsadzaj mnie do 1 wora z jakimis, co mowia sweet focie :) Akurat jestem inteligentną kobietą, której brakuje czułości :)

Gość Atracyjny Masażysta
Pan do Towarzystwa towarzystwo eleganckiego mężczyzny Facet do Wynajęcia spełni Twoje marzenia i pragnienia Dyplomowany masażysta zadba o Twoje ciało i umysł Witam serdecznie wszystkie Panie , Kobiety , Dziewczyny , które trafiły na moją stronę. Jako atrakcyjny , wysportowany , zadbany mężczyzna jestem w pełni do Twojej dyspozycji .Jesteś wymagającą , spragnioną Kobietą , która ma ochotę na wyjątkowe Towarzystwo to zadzwoń i powiedz mi o tym. Jestem dyplomowanym masażystą mającym doświadczenie i praktykę , ale mogę też być Twoim namiętnym kochankiem , przyjacielem ,partnerem .Jeśli interesuje Cię spotkanie na bardzo wysokim poziomie i masz ochotę na chwilę relaksu bądź zapomnienia to dobrze trafiłaś. Preferuję towarzystwo Pań z klasą i charakterem. Twój wiek, figura pozycja społeczna nie mają dla mnie znaczenia do każdej Pani podchodzę indywidualnie i każdą Panią traktuję wyjątkowo tak jak sam bym chciał być traktowany. Z mojej strony mogę zagwarantować Ci towarzystwo podczas, którego nie musisz obawiać się o moje zachowanie i wygląd. Cenisz sobie kulturę osobistą ,elegancję ,klasę i perfekcję? To dobrze , mogę Ci to wszystko zapewnić z odrobiną szaleństwa ,wyczucia i dobrego smaku nie tracąc cech namiętności i otwartości ,ale to Ty sama zdecydujesz jaki mam być i gdzie są granice podczas naszego spotkania , a ja sam nigdy ich nie przekraczam.. Jeżeli Twoje potrzeby są unikalne, bądź masz inne pragnienia uprzedź mnie wcześniej bym odpowiednio się przygotował i sprawił , że zostaną spełnione tak jak o tym marzyłaś .Dla mnie liczy się Twoje zadowolenie i satysfakcja z udanego spotkania. Jeśli interesuje Cię spotkanie ze mną to zadzwoń i wszystko ustalimy telefonicznie. Zdjęcia są aktualne i autentyczne więc jak dokonasz wyboru to będziesz wiedziała z kim się spotykasz. Spotykając się ze mną nie płacisz tylko za seks, ale też za wyjątkowe towarzystwo podczas którego masz poczuć się w pełni spełniona. Czy będzie to jednorazowe czy stałe spotkanie zawsze masz czuć się , że dokonałaś odpowiedniego wyboru! Gwarantuję Ci pełną dyskrecję , anonimowość i bezpieczeństwo. Zapraszam do zapoznania się z wyjątkową ofertą dla Ciebie. O mnie: Wiek: 32 Wykształcenie: wyższe Wzrost: 180cm - przystojny, atrakcyjny, zadbany Waga: 76kg - szczupły, wysportowany Oczy: zielone Włosy: krótkie , ciemny szatyn Karnacja: ciemna, naturalnie opalony Tytoń: niepalący Alkohol: okazyjnie Zainteresowania: sztuka nowoczesna, podróże, sport Sport: jogging, tenis, narty, snowboard, windsurfing Temperament: otwarty, uparty w dążeniu do celu a zarazem bardzo ugodowy, zawsze na tak bo tak lubię, optymistycznie nastawiony do życia Oferta : -profesjonalny masaż relaksacyjny dyplomowany masażysta u Ciebie w hotelu -masaż erotyczny kurs masażu u Ciebie w hotelu -fantazje , fetysze -Twoje ukryte fantazje , które pragniesz zrealizować -towarzystwo podczas Twojej delegacji zadzwoń i podaj adres -towarzystwo podczas podróży , wyjazdów służbowych itp. -Twój osobisty asystent , partner -pełna dyspozycyjność -7 dni w tygodniu -24 godziny na dobę Lokalizacja : Cała Polska Warszawa: mogę przyjechać specjalnie dla Ciebie. Kraków , Katowice: możliwość spotkania tego samego dnia. Zadzwoń i zapytaj? Gwarantuję Ci 100% dyskrecji i poufności. Twoja prywatność i anonimowość nigdy nie zostaną ujawnione. Ps. Jak nie będę mógł odebrać , możesz napisać sms . Zapraszam do kontaktu ! Pozdrawiam Mobile: +48 508 404 099 GG: 404 89 629 E-mail: atrakcyjny@vip.onet.pl

Gość facet za 400zl
proponuje obejrzec filmik promocyjny na facebookach lub na youtube, wyszukując frazę: "zrob sobie przyjemnosc" www.youtube.com/watch?v=0__pQsEfllc

Gość gość
LUKSUSOWY PAN DO WYNAJĘCIA DLA DOJRZAŁEJ I WYJĄTKOWEJ PANI Z KLASĄ. " Bóg także był autorem: jego proza to mężczyzna, jego poezja to kobieta." Napoleon Bonaparte. O mnie: wiek: 35 lat.,wzrost 190 cm., waga 110 kg (kulturysta), włosy: ciemny blond, oczy: piwne, zadbany. Uwielbiam uprawiać sport oraz tańczyć. Jestem człowiekiem Renesansu -mam wiele zainteresowań, a także jestem koneserem rzeczy pięknych i wyjątkowych. Spotkanie ze mną jest również niepowtarzalne i wyjątkowe. Jestem wielbicielem kobiecego piękna i perfekcji. Kocham kobiety. Nie przestaje mnie fascynować ich umysłowość, a zachwycać – fizyczność. Są zmysłowe, mądre, zmienne. Stanowią wyzwanie... A ja lubię wyzwania... Oferuję: - klasę, doskonałe maniery, wyczucie, dobry smak,takt oraz czar i urok osobisty, dzięki czemu jestem świetnym towarzyszem w trakcie przyjęć, w tym najbardziej oficjalnych; - ognisty temperament, zmysłowość i fantazję, które gwarantują niezapomniane chwile, głębię pozytywnych doznań oraz sprawiają, że zapomnisz o problemach i stresie; - "inteligencję emocjonalną” i cierpliwość. Potrafię (i chcę) dobrze Ciebie rozumieć, by udzielić Ci wsparcia, którego potrzebujesz. Mogę być Twoim: masażystą, trenerem osobistym, bodyguardem, "złotą rączką", barmanem, ekskluzywnym concierge lub kierowcą osobistym. (Inne wedle życzenia). Moje usługi nie zawsze mają charakter intymnych spotkań i podkreślam, że nie to jest przedmiotem usługi. Oferuję swoje towarzystwo, wspólną zabawę, odpoczynek od prozy dnia codziennego. Spotkanie ze mną to wędrówka do Krainy Doskonałości w anturażu finezji i delikatności... W co przerodzi się nasze spotkanie- zależy tylko od Ciebie... Pragnę celebrować z Tobą każdą chwilę... Pragnę fascynować się Twoją wyjątkowością... Pragnę upajać się Twoim pięknem i perfekcją... Pragnę delektować się każdym fragmentem Twojego ciała... Jeżeli: -pragniesz być oczarowana: słowem, taktem, pocałunkiem, pieszczotą, wierszem... -szukasz mężczyzny z kurtuazją, szarmanckiego, erudytę, który może zostać Twoim osobistym powiernikiem... -szukasz mężczyzny opiekuńczego i delikatnego, który z wyczuciem, taktem i czułością traktuje kobiety... -szukasz pachnącego, opalonego mężczyzny o zadbanych dłoniach i z czarującym uśmiechem, który podniesie poziom Twojej endorfiny... -zapraszam do kontaktu. O nic nie pytam, zapewniam dyskrecję, prywatność i anonimowość- tego oczekuję również od Ciebie. Nie warto tracić czasu na rzeczy mierne i przeciętne. Moje usługi mają charakter ekskluzywny i wyjątkowy, skierowane są do Pań z klasą, które pragną wyzwolić się z wewnętrznych blokad i ograniczeń. Zapraszam w podróż do Krainy Doskonałości... Na koniec pragnę podziękować wszystkim Uroczym Paniom które mnie zaszczyciły czytając moją wypowiedz. To dla mnie wielki zaszczyt oraz duże wyróżnienie. tel. siedem dziewięć siedem- osiem pięć zero- dwa pięć dziewięć email: carpediem111111 małpka(@) wp.pl

Witam serdecznie wszystkie panie:) Czy któraś chce poczuć się przy mnie wyjątkowo, kobieco, seksownie i spędzić czas w miej atmosferze:)? Czekam na kontakt aby móc spełnić Twoje oczekiwania. Jestem przystojnym, pewnym siebie, spontanicznym i kulturalnym facetem w wieku 24 l. Moja uroda niebieskooki szatyn (182cm, 85kg). Chcesz wiedzieć więcej i zobaczyć moje zdj to proszę o kontakt na berg123@wp.pl. Zapraszam i pozdrawiam;)!

Gość gość
tez jestes do wynajecia?