Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hasło na kompie

hasło na służbowym kompie????

Polecane posty

Gość hasło na kompie

Co myślicie o sytuacji,kiedy pracownik podaje hasło do komputera na którym pracuje chłopakowi,który zajmuje się aktualizacją systemu w firmie? Boję się, że nie przedłużą mi umowy i z tą aktualizacją to ściema a w rzeczywistości pracodawca chce mieć dostęp do mojej pracy po zwolnieniu mnie. Może tak być? Umowa kończy mi się pod koniec lipca,niby zapewniali,że zostaję,ale żadnych konkretów. Mam dziś pisać pismo do dyrektora o przedłużenie umowy i teraz już nie wiem, co robić... HELP!!!

Może tak być.Do aktualizacji jest mu hasło potrzebne?? raczej wątpię,ty jesteś zalogowany zapewne jako inny użytkownik on powinien się zalogować jako administrator i dopiero z takiego poziomu się robi aktualizacje choć nie wiem jaką i po cholerę skoro każdy program ma auto aktualizacje. Sciema jak się patrzy.Schowaj wyniki pracy lub przenieś na pamięć usb tak na wszelki wypadek.

Gość dokładnie tak
aktualizację można przeprowadzić z poziomu administratora. Do tego żadne twoje hasła nie są potrzebne. A co konkretnie ma być aktualizowane? Windows, oprogramowanie jakies?