Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa sasiadka za sciana

Nowa sasiadka

Polecane posty

Dwa miesiace temu wprowadzilismy sie do domu blizniaka. Sasiadujemy z rodzina dwudzietna. Sasiadka czesto podrozuje i tak sie stlo ze poznalismy sie dopiero tydzien temu. Jej maz czasami nas odwiedzal, nasze rodziny sie polubily, on liczyl ze jak zona przyjedzie to stworzymy paczke i bedziemy razem zwiedzac i czasami sie spotykac. Jednak to nie wyszlo bo jego zona mnie nie polubila, ignoruje mnie w towarzystwie, obserwuje mnie itd. Slyszalam (przez sciane) same niemile komentarze na swoj temat, ze jestem zaklamana, falszywa. Co zrobic w takiej sytuacji? Dziekuje za rady.

Nie mam takiego zamiaru. Dlaczego ludzie, nie chca nas poznac tylko od razu oceniaja i koty wieszaja?

?

Gość vibenne
zalosna :O

Gość pewnie jest zazdrosna
jeśli zalezy ci na dobrej znajomości, to zró jakiś gest w jej kierunku, w sumie babki nie było, a wy we troje już się poznaliście. zrób coś, by dac jej do zrozumienia, ze chcesz przyhaźni, a nie jej meżą:)

Gość lorencio laurer
a po co ci ta przyjaźń siedź w swoich czterech ścianach i przyjaźnij się z tymi którzy chcą ona nie chce to co będziesz ja przekonywać też masz problem najlepiej grzecznie i z dystansem

O przyjaźni raczej nie ma mowy, bo ona przyjechała już nastawiona negatywnie na moja osobę, i miły gest nic nie da.

to daj sobie spokoj z nia,mezowie jak chca to niech sie spotykaja,a ty nie musisz sie zmuszac do przebywania z osoba,ktora nawet cie nie znajac tak cie ocenila.

Gość moziIla firefox
wnioskuje ze macie tam cholerne cienkie ssciany no chyba ze sterczalas caly dzien ze szklnaka przy scianie